• Nolifer
    12.7k
    A, u kakvom je statusu Labrović? Valja li on kaj, ili bolje 2 metra od Dinama?
  • vlatkomarkovic
    2k

Znaci bitno je da ima dobar 1 na 1 i da ima visoki postotak uspješnih akcija u zadnjoj trećini pri velikom volumenu… Znaci bitno je da pozitivno koristi stvorene izolacije protiv bloka… Uključujući to da u svim drugim kategorijama može biti smeće… Po meni takvo krilo treba Dinamu….

Kao Varela, samo stariji i ne takvim potencijalom….
  • Goncalo Santos
    1.3k
    isto mrcelina skola, nista bolji od nevistica, dapace. U glavi uvijek imam petkovicev slobodnjak na rujevici za titulu di je ostao ukopan. Izvlacila ga dobra obrana, on sam nikad nije prelomio utakmicu i spasio bodove.
  • CastAway1986
    4.2k
    Labrovic ima malo vise iskustva od Neve ali mislim da nam nebi bio upgrade
  • vlatkomarkovic
    2k
    Kaj mislite od Kahlini, je da je star ali briljira u MLSu… Iskreno možda dok imamo talentirane golmane ne bi bilo loše da je stariji prvi golman…
  • rokikaciga
    6k
    33 nije staro za golmana. Van der Sar je sa 35 prvi puta stao na vrata Man Utd.

Golmani tek nakon u 30ima dozivljavaju najbolje sportske godine.

I apsolutno sam za povratak Kahline u Maksimir, nek se malo slovenski Oblak uci u Dinamu 2 i bude pripreman 2-3 godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.