• Zagi
    12.1k
    Villar mi baš upada u oko zbog cifre koja je plaćena a šta je dao do sada.hardek

Polako. Ako se nedaj Bože Miško ozlijedi ovo pada u vodu.
  • Praskaton
    4.5k
    Prerano je za ocjene jer neki nisu još dobili svoje minute.Al s obzirom da se čini kako Zvone zna znanje kod odabira igrača čekam Topića.
    Nebi me čudilo da momak odigra nogomet života ovu sezonu kad dobije šansu
  • hardek
    6.6k
    Polako. Ako se nedaj Bože Miško ozlijedi ovo pada u vodu.Zagi

Ovo je sve ono "way too early prediction". Ali i da se desi ova situacija, za sada ne vidim kako Villar može nadomjestit Miškovu defanzivu. Kako god, budemo vidjeli sve
  • Jurki
    19.9k
    Polako. Ako se nedaj Bože Miško ozlijedi ovo pada u vodu.Zagi

Prekjucer Lisica, jucer Ljubo, danas Villar.. kad se svi izrotiraju.. mozemo poceti nabrajati oruzare koji ne valjaju.

Vec i vrapci znaju da su Miske i Villar nekompatibilni. Dobil bu i on minutazu.
  • vjeko1701
    19.5k
    Ja bi čim prije vidio dal mogu Villar i Benaccer u kontinuitetu biti dobar duo. Onda imamo Zajc - Mišić za europu a Villar - Benaccer za HNL.
  • Zagi
    12.1k
    Možda , bumo vidli.
    Ali s njim u rosteru ne bojim se više one jalove igre kada nema Miška.
  • Jurki
    19.9k
    moguce je da se i to isprobava na treninzima.. jedino kaj ocito Bennacer nije jos fit.
    Ne sekiram se za Villara.. decko zna igrati, samo ga treba ukalupiti na pravo mjesto.
  • vjeko1701
    19.5k
    Ja se nadam. Mislim, teško mi je vjerovati da to pišem al postoji realna mogućnost da imamo duo Benaccer - Villar samo za HNL. Jbt koja širina kadra.
  • Zagi
    12.1k
    Bannacer-Villar-Soldo
    To bih ja isprobao u HNLu. Naprijed Kule-Bakrar-Lisica i full press.

Edit: Može i Stojković umjesto Solde.
    Jbt, fakat imamo opcija.
  • Jurki
    19.9k
    sirina nam je brutalna.. to se slazem.
    Zato i ocekujem samo dobre igre i pobjede. Nema opravdanja.
    Od onog krnjeg sastava lani imamo ovo. Da ne povjerujes koji upgrade.
  • Jaro
    10.9k
    Dajte ljudi polako... Kakav je bio (i sto su pisali) o Henryu u Arsenalu prvih par mjeseci, Modric je proglasen najgorim pojacanjem u povijesti Reala, Jaap Stam u Manchesteru (Prasicko ga je samodopadno nazivao najskupljim panjem u povijesti nogometa)... Naravno da moze ispast promasaj zbog kojecega, ali realno, na papiru je on (bio) zicer. Mali Vinlof i on su "zrtve" kvalitetnih nastupa konkurencije i, naravno, nedostatka vremena za cekanje u Dinamu... Ima jos dosta utakmica, bit ce kartona i (nadam se da ne ali jbg, realnost) ozljeda, pada u formi nekih drugih (pogledajte Stojkovica trenutno, a znamo sto moze), prilagodbi sustava...
  • Jurki
    19.9k
    da imamo vremena i mogucnosti uigravati 2 ekipe.. dogodine bi gledali 2 momcadi koje se tuku za naslov prvaka do zadnjeg kola.'
    Konacno gledamo kaj je vani standard. Da imamo 20ak podjednakih igraca.
    Ko to nebi htel?
    Na deckima je da se bore na treninzima za svoje mjesto pod suncem.
  • Zagi
    12.1k
    Mene veseli kada vidim Belju kak se na 4:1 protiv Slavena nervira kak nije baš najbolje zahvatio cenatršut glavom jer mu Kule puše za vrat.
    Jedino tak se stvara zbilja jaka momčad.
  • Lynx17
    4.4k
    Moje osobno mišljenje je da možda je sa Villarom. Iako da se znalo da će doći Bennacer, vjerovatno se nebi išlo po Villara. Villar mi baš upada u oko zbog cifre koja je plaćena a šta je dao do sada.hardek

Villar je jebeno odradio svoje minutaze protiv Fenera. U takve utakmice smo cesto znali izgubiti kompas, a on je bas nama donio mir kada smo to najvise trebali.
    A uz to stvorio jednu odlicnu sansu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.