• Mr Anderson
    14.2k
    I ona igra s golmanom, "ti meni - ja tebi". Time smo prakticki priveli utakmicu kraju - a to je tesko odigrat, treba discipline i strpljenja. Prvih 15-ak minuta sam bio lud kad smo to radili,miro

Da, prvo sam se bojao jer smo to igrali s Theom kojem igra nogom nije baš forte i Nevom kojem fali samopouzdanja, međutim ispalo je odlično. Pogotovo Nevina mirnoća, imao je par krivih ispucavanja, ali ta igra nogom je bila sigurna i precizna, bez greške.
  • Mr Anderson
    14.2k
    Čitati ovu temu od negdje 28. strane je zlato, čisto zlato.Mali Zeus

Sad si me navukao...imam posla, ali idem malo i to.

Edit: Odustao sam nakon jedne stranice i mudrolija eminentnih forumaša
  • kadsemasazatalasa
    217
    Dobri čovječe, želim ti sve najbolje. Preživio si i neke stvari koje su veće od bilo kojeg kluba. Izašao si iz toga, nikad nisi pričao o tome. Nikad se nisi žalio što su te šikanirali u Varaždinu koji si dignuo na razinu na kojoj su sada. Da, ovaj Varaždin danas je tvojih ruku djelo.

Otišao si u Koprivnicu, sjećam se da si prije nego si preuzeo Slaven došao na tekmu Slaven - Varaždin i da si sjeo na tribinu kao najnormalniji gledatelj. Nitko te nije ni pozdravio. Sjedio si sam! I gledao tekmu.

Nakon toga si preuzeo Slaven i napravio čuda s njim. Svi su rekli da ste ekipa za ispadanje, na kraju si čitao lekcije svima po ligi. I nikad nisi poletio. Nikad nisi uzdignuo čelo i busao se u prsa. Hodao si pognute glave i radio. Nikad, kao neki, nisi rekao ružnu riječ o nikome. Smijali su ti se kako pričaš, al si uvijek bio ponosan. Imaš valjda najgori PR u povijesti nogometa. Bar našeg nogometa.

Onda je došao Zvone Boban, neopterećen time kako ti pričaš i svim ostalim stvarima kojima se mali čovjek opterećuje, i doveo te. Jer je znao. Jer si zaslužio.

I kad si došao u Dinamo, nikad nisi rekao - ja sam to zaslužio. Nikad nismo čuli od tebe jednu lošu riječ o bilo kome. Nikad. Nikad. Nestvarno. Dobri čovječe, zaslužio si sve što ti se događa. Nek ti dragi Bog da zdravlja, a onda uspjeha. Valjda smo i mi zaslužili nakon 15 godina otuđenog kluba sve ovo što se događa.

I, što god na kraju bilo, uživaj u ovome. Kao što i mi uživamo. Sreća su ovakvi momenti.

Zvone je znao, sad i mi polako shvaćamo...

P.S. Ipak, mogao si onu Rijeku u zadnjem kolu i dobiti...šalim se. Uživaj! I mi ćemo s tobom.

I, nikad se nemoj promijeniti.
  • Blueshadow86
    4.2k
    Svaka čast na ovom postu. Naježih se.
  • prefontaine
    4.1k
    Top! Taman ovo iskoristim kad budem pisao ženi čestitku za godišnjicu braka. :heart:
  • Paggini
    72.3k

Kutija cigareta, kavica i čitanje ovih antologijskih prosipanja i to, najbitnije, nakon 6. kola i prvog poraza.
  • Mali Zeus
    19.8k
    Kutija cigareta, kavica i čitanje ovih antologijskih prosipanja i to, najbitnije, nakon 6. kola i prvog poraza.Paggini

Ima baš dobrih dijelova, tipa Kova daj si sam otkaz ili tovari pa Fener i to je to, bojim se, koji trener je slobodan.
  • C@ptain Koons
    297
    stari naježio sam se čitajući, odličan tekst
  • vjeko1701
    19.5k
    Sigurno sam još pod dojmom i neka me isprave oni koji se puno bolje razumiju u teoriju nogometne igre al ja jednostavno ne mogu odbaciti dojam da je ovo jučer bio taktički masterpiece Kovačevića. To laganini navlačenje njih da trče po terenu dok mi lijepo čekamo negdje ubosti.

Da je Nevistić pogodio koju dugu loptu više ili da smo imali stopera ko Bernauer koji šalje bolje lopte od KTC-a ili McKenne, imam osjećaj da bi dali još koji gol više sigurno.

Pa evo, ispravite me, dal je to bio splet okolnosti i sreće ili je zbilja vrhunski analizirana njihova igra na koju je ovo jučer bio savršen protuotrov.
  • Paggini
    72.3k

Da, dijametralno suprotna igra od Fenera, a rezultat isti. Čista taktička analiza i priprema ekipe, jasan je plan bio svakome tko gleda imalo nogometa, a uspješnost tog plana se vidi i po nula prilika Maccabija (osim gola), a naša tri gola plus dvije tri dobre prilike i situacije
  • mlinchica
    4.1k
    I uz takve drastične promjene taktika, prilagođavanje protivniku, to radi s minimalnim izmjenama u momčadi, gotovo svim istim igračima, na istim pozicijama.
    A tek smo na početku sezone.
    Onih prvih par tekmi, kada nije radio baš neke promjene u taktici, valjda je radio na tom bondanju i zagrijavanju za sve ovo poslije.
    Gorica je bila okidač, za Poljud se ohrabrio mijenjati i od tad ne staje.
    Ovo bi na kraju mogao ispasti ne samo savršeno složen igrački kadar već i vrhunski posložen stožer na čelu s Kovom.
    Ziheraški sam prognozirala tek drugi dio sezone onaj pravi Dinamo koji melje, jer im se treba dati vremena.
    Za mene je već ovo super trouper izdanje, može samo još bolje.
    Proljeće bi moglo biti …. :sparkle:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.