• DerHerrKool
    91
    Šteta. Kak bi tek zgledali da ima :smirk:
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    I Akija kako radnje glumi ozljedi nakon prvog sprinta nego da otkrije da su ga pluća izdala
  • Noel
    16.2k
    Čekam kad će prvi insajderi krenut sa detaljima kako Sandro Bloudek i Ivica Landeka slažu taktiku uz pomoć Zvonimira Bobana dok Mario za to vrijeme odlazi na satove engleskog jezika.

Mario Kovačević gospodin čovjek, trenerčina! Hladno dobio tri derbija na gostovanjima i prve dvije europske tekme.
  • NKDZ86
    5.8k
    naš Delboy u pozitivnom smislu, svaka čast treneru
  • Ludovic IX
    10k
    analiza protivnika je na top razini i umijeće prenošenja ono što tražiš od igrača za pojedinu utakmicu još veća razina
  • Mali Zeus
    19.8k
    Čekam kad će prvi insajderi krenut sa detaljima kako Sandro Bloudek i Ivica Landeka slažu taktiku uz pomoć Zvonimira Bobana dok Mario za to vrijeme odlazi na satove engleskog jezika.Noel

Znamo i koji je to bio insider, da sad ne imenujemo.
  • Mali Zeus
    19.8k
    Kao sto sam vec pisao, ima taj seljak swag. Vidio sam sliku s aerodroma prekjucer i odmah me podsjetio na likove koji te prilikom ukrcaja na Croatia Airlines let iz Minhena za Zagreb opizde po glavi sa gigantskom mikrovalnom koju nose tetku iz Zenice dok ju bezuspjesno pokusavaju ugurati u onaj gornji pretinac. Al kad cujes to brdansko "izviiiini" uz sramezljiv osmjeh im odmah oprostis, jer vidis da su dobricine.Pacho

Ajd u kurac nasmijao si me do suza u rano jutro.

Neloš trener.prefontaine

Možda postane i...

....Dobar!
  • prefontaine
    4.1k
    Polako, dug je put pred njim.
  • Mali Zeus
    19.8k
    ↪Mali Zeus Polako, dug je put pred njim.prefontaine

Nitko nije rekao da je kratak put, ali kužim, jedan si od skeptika.
  • prefontaine
    4.1k
    Jesam, da. I drago mi je da skeptik u meni lagano umire, jer me ovaj čovjek polako ali prilično sigurno uvjerava da sam bio u krivu. Nedavno sam napisao

ali ok, izabran je i ima moju podršku, i najsretniji bih bio kada bih za par mjeseci mogao reći "OK, pojest ću govno, ovaj čovjek me je razuvjerio, on je taj"prefontaine
    i jedva čekam taj dan koji je sve bliži
  • Dinaminjo
    1.8k
    "Malo sam galamio na poluvremenu, ne želim da prvo primimo gol, pa da onda reagiramo"

:heart:
  • Krizy
    62.3k
    Kovačević nakon skora 9-1-1 i svih devet pobjeda u hendikepu
  • NVKOD
    8.2k
    Tražili smo atomski Dinamo, napadački orijentiran i dobili smo ga! U 11 utakmica zabili smo 31 gol, što daje prosjek od 2,8 golova po utakmici (Europa, HNL, Kup)!

Usporedbe radi, ove sezone u HNL-u zabijamo 2,4 gola po utakmici dok smo prošle i pretpošle imali samo 1,9. I jako veseli činjenica da napokon pucamo i zabijamo izvan 16 metara. Prošle sezone smo u ligi zabili samo 8 golova izvan kaznenog prostora dok smo ove sezone u 8 kola zabili već 4! Golovi sijevaju sa svih strana i pozicija što je izuzetno pozitivan znak. Čestitike treneru na posloženoj igri!
  • miro
    7.6k
    Bravo bravo i bravo za naseg Kovu!

Mislim da se ni ne kuzi koliko je tesko bilo postaviti tekmu jucer. Trener Maccabija nas je jako dobro proucio (vjerojatno je imao i pomoc nekih regionalnih analiticara) - pogledajte samo kako malo prostora je Beljo imao i kako su okruzili Misica svaki put kad bi dobio loptu. Zato treba posebno pohvaliti Kovacevica i po meni Zajca - koji nije odigrao nista spektakularno, ali covjek se nudio 90 minuta i najvaznije - nije gubio lopte u tim opasnim dijelovima terena.

I ona igra s golmanom, "ti meni - ja tebi". Time smo prakticki priveli utakmicu kraju - a to je tesko odigrat, treba discipline i strpljenja. Prvih 15-ak minuta sam bio lud kad smo to radili, a na kraju skuzis da je to totalno umrtvilo Maccabi i onda kad bi oni i dosli gore zavrsavali bi nekim losim udarcem izvana.

Treba sad napravit sve da se dokopamo proljeca i da tamo uđemo s Benacerom i RPG.
  • Mali Zeus
    19.8k
    Čitati ovu temu od negdje 28. strane je zlato, čisto zlato.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.