• Mali Zeus
    19.9k
    Galešić je bolestan. Perez igrao protiv Gorice nedavno, slazem se za Villara
  • Zagi
    12.3k
    Prošlu HNL tekmu je Villar dobio pola sata. Tak bu vjerojatno i danas.
    Ne vidim problem niti nužnost da mu se da više. Nije baš previše pokazao do sada.
  • PetkoDaniOršaGol
    959
    @FazeN Vidiš, drugačije razmišljamo. U ovoj situaciji, kada slijedi reprstatvna pauza, kada je prvih 11 nanizalo 4 pobjede u hendikepu protiv Hajduka, Fenera, Slavena i Maccabia, kada nas magarad na aparatima sustiže otkako smo se odvojili, nema potrebe riskirati i treba sigurno riješiti tekmu. Tovari će uskoro krenuti više zaostajati, pa je puno logičnije izrotirati pola ekipe nakon europske tekme kada si na plus osam, plus deset, recimo u HNL, nego sada, kad nam još pušu za vrat. Sve je dobro, idemo po pobjedu.
  • Ivdzo11
    8.5k
    Trenerov poraz zasad.... Nakon Europe i pustih putovanja i praznjenja... On napravi samo jednu zamjenu... Razumio bih da je Rijeka/Hajduk/Osijek... Ali protiv Lokomotive napraviti samo jednu zamjenu
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Skoluju ga carevic, safaric i jelavic
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Jos jedna skola treneru. Te price kako ne smijemo biti umorni se mogu pricati mašinama ali ljudima ne. Sasvim je normalno da smo umorni,i sasvim je normalno malo vise rotirati.
  • rokikaciga
    6.1k
    A on skoluje europske trenere koji su place kao budzet pola HNL
  • GeneralNapoleon
    2.1k
    Neiskustvo rekao bi. Nepotrebno malo rotacije. Nadam se da je naucio iz ove greske.

Malo me brine da smo kiksali svaku drugu "malu" tekmu HNLa u prvom krugu. Tu mi ima definitivno najvise prostora za napredak. Protiv tih HNL bunkera se i dalje dosta mucimo.

Ali plus definitivno zbog nesablonskih izmjena. Pokusao je nije islo. Idemo dalje.
  • Olmic
    5.2k
    Floskule kako svi dobro rade, kako vjeruje svima pale u vodu. Nema muda mijenjat..
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Sad nek objasni kako ce bit prilike za sve, nema umora. Sad mu ova stanka dosla idealno. Taman da odmori 9 stalnih igraca i protiv osijeka opet ista postava. Pa ne igra dinamo 120 utakmica, vec je prosla cetvrtina sezone nije rotiro nikoga.

Al se zato junacki osokolio kad ga se pita za stoperski par. Opet treba doc kiks da se spusti na zemlju. Mislim dzabe sve ovo kad protiv osijeka ide opet goda misic na infuziji vec
  • Dudu
    2.7k
    Ma i da nisu umorni nije posteno prema igracima koji imaju kvalitetu.

Daj Villaru da proba ugrozit mjesto Misica, daj Vidovicu da udje malo, nemoj ga sad otpisat
  • Crni86
    16k
    Nisam bio za pretjeranu rotaciju i to mi je okej.

Ali ajmo ovak. U hnlu ktc nema kaj radit kad mi stojimo visoko. Jbga ima vec godina sporiji je i kasni a igra nogom mu je izrazito uzasna sto smo vidli i danas n puta. Kad smo povuceniji mu je igrat lakse i sakre se njegove mane (kao protiv macabija)

Zasto misic igra sve minute? Zasto danas nisu krenuli bemacer i zajc?

Zasto goda koji je protiv macabija vec bio umoran?

Koji je danas bio plan b? Koji je bio plan c? Zasto vec na poluvremenu nismo krenuli s 2 napadaca.

Pokvario je dojam i fenera i macabija i hajduka ovime. Umjesto da idemo veseli i optimisticni na pauzu mi idemo posrani i izjednaceni sa mrtvim jadnim hajdukom.
  • Praskaton
    4.5k
    Jebiga treba ono što govori da vjeruje svima i pokazat.Lako je sad bit general i reći da je rotirao pobjedili bi.
    Na stranu poraz,kako je i Zvone rekao trebat ce strpljenja i nece ici uvijek sve glatko.Ali tri dana nakon europske gostujuće utakmice promjeniti samo jednog igrača je suludo.
    Vidovic,Perez,Stojkovic,Mudrazija,Kule,Villar,Soldo...ako oni ne mogu vise od ovoga veceras onda nisu za Dinamo.

Skupo plaćena škola za naseg trenera,šteta što je prije stanke pa ce ostat gorak okus al realno ništa se puno nije promjenilo
  • Kujtim Shalla
    6.6k
    Villar mora igrati ,pogotovo ovakve tekme. Nemogu vjerovati da jedan trener kaže da ne može igrat u paru sa mišićem, pa na Trebinje da nacrtaš i moraju odigrati,trenirati i uigravati se. Mišić ko da je Bog pa ga ne smiješ zamjeniti . Budi trener a ne jaran. Da si danas poslao kompletnu drugi momčad i izgubio nebi riječ rekao
  • bbb medimurje
    4.6k
    Izgubit ce slacionicu ovim nerotacijama
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.