• NB86
    17.2k
    Poraz iskljucivo trenerov, nastavlja s uzasno limitiranom rotacijom, ne shvacam tvrdoglavost po tom pitanju, i sad kad mu se zareda osijek europa rijeka ce bit cuđenja ako galesic, villar, vinlof, vidovic/stojkovic budu morali odigrat neke minute i ne zadovolje na terenu, danas stojkovic ne moze povezat 2 tocna dodavanja a svi znamo sta je sposoban, naravno imao je suspenziju nije mogao igrat ali svim igracima koje se zakuje na klupu se unistava potpuno forma a nema potrebe za tim, bezveze sam sebi radi probleme a toliko dobrih stvari se napravilo sto cini cijelu situaciju 100 puta vise frustrirajucom
  • Goncalo Santos
    1.5k
    Opeko se zadnji put protiv gorice i varazdina kad je mijenjo, tad je valjda bio na rubu zivcanog sloma. Sad odlucio gurat iste stalno pa mu fino ide. Iz ekstrema u ekstreme.

Kad ga vidim dolje na klupi kako se hvata za glavu na rubu suza odmah mi je jasno da nema nista od preokreta. Sta ce on njima takav rec na poluvremenu.

Bice na presici: Mozda nisam dovoljno naglasio igracima da je lokomotiva stvarno dobra da moramo oprezno. Ubijas me kovacevicu vise i ti i presice i tvoje fiks ideje. Jel se moras 10 puta opec da skuzis nesto. Ako cijela drzava vidi da je stojkovic ti ga guraj neki ti napucava i saplice se.
  • Kujtim Shalla
    6.6k
    Pa to ,svi će dobiti priliku,svima vjeruje,ima širok kadar a u biti iste rotira i iste ne koristi . Realno koga god da je stavio u vezu pojeli bi ih. Primiš gol i pukneš totalno. Kažem nadam se da je i on nešto naučio. Jako teško igrati kad gubiš a drugi gol je odlučio ,nema se puno šta govoriti. Ne treba po Kovi toliko lupati. Nije lako biti trener Dinama. A kad ti svaka ulazi u gol onda je teško. Borili su se ,loksa je iskoristila greške. Rotirati se mora ,puno više nego što to radimo
  • kajsitilud
    1k
    Evo sad kaze da Galesic nije igro zbog prehlade, a trebo je. Jel moguce da je prehlada toliko kobna da ne moze igrat?
  • Žan
    704
    Odskakuje na izjavi poslije tekme kao da su ga u uticnicu ustekali, tak mu i frizura izgleda.
  • San Lorenzo
    22.1k
    Zamjeram mu jedino Nevistića, ostatak ekipe kao ni igra nije bila loša.
  • puxigadjurdja
    2.5k

Jesi pokušao trčat prehlađen?
  • kajsitilud
    1k
    danas ujutro na terminu s teskim kasljem po onom pljusku istrco 11 km. Hvala na pitanju.
  • Cif
    444
    jedino nije trebao mišica i godu raubati do besvjesti.I dati malom jakiru šansu umjesto teofila
  • jedan u nizu
    15.5k
    Meni nije jasno zasto mi nemamo dvije formacije.
    I to ne samo kod Kovacevica, nego i prijasnjih godina.
    Neki trener otkrije svoju formaciju ali gotovo uvijek je to tip 4-3-3 (ili 4-2-3-1) i nemamo nista drugo.
    Isto igramo protiv Banjola, i protiv Milana.

Mozemo izrotirati i 5 igraca svaku utakmicu, ali ako je ideja ista cijelu godinu onda smo procitana knjiga.

Gdje su, u jebenom nogometnom svijetu, nestali treneri koji ce izac na teren i iznenadit sve sa totalno novom formacijom, i gdje protivnici nece znati sta ih ceka.

Pa jebes igrace ako ne mogu uigravati dvije formacije paralelno. Imas jednu glavnu i na njoj je fokus, ali imas i drugu i trecu ako treba da se znas snac na terenu ako to trebas.

Ja sam siguran da bi danas dobili da smo krenuli sa 3-4-1-2, ili sa nekom varijacijom 4-4-2.
    Ne znam tko bi se u HNLu snasao da od pocetka krenes sa Kuletom i Beljom od prve minute.

Igrao Ljubicic ili Villar, Zajc ili Bennacer, isti nam je k, kada nam je ideja igre ista.
    Igrao Hoxha ili Varela, Bakrar ili Lisica - isti k kada iste stvari radimo po cijelom terenu.

Tu se samo oslanjas na individualnu kvalitetu, ali mi godinama ne znamo igrati na postavljenu obranu, pa nam to nema neko znacenje.
  • Crni86
    16k
    Znaci nama i gale i sergi ozliejdenj? Ktc je morao igrat?

Kakav isto peh… zato ga i nije mjenjao na poluvremenu…. Ali sve opasne akcije dosle su kada je ktc iskakao. Tu smo po meni i izgubili ovu tekmu.
  • FazeN
    2.6k
    Moram samo prokomentirati, zaparalo je uši kad je rekao "Bilo je teško, ovo nam je 5. utakmica u 14 dana"

Onda se valjda rotira više..
  • Dzoni
    2.2k

A ja sam 12km s upalom pluća, oćemo se natjecat
  • Dudu
    2.7k

Jakir je pokazao da moze. S druge strane Subotic ponajbolji igrac utakmice
  • striko
    2.4k
    Ne znam šta radi na treningu ali u slučaju da iz nekog razloga ne može voditi utakmicu može ga i oružar zamjeniti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.