• Marley
    5.1k
    necu past na ovu brutalnu provokaciju, znam da me samo hoces dici na foru :razz:
  • BBBaranja
    4.1k

Svaka čast legendo,a jbg nek smo ih dobili :smile:

@Marley
    Nije zajebancija,prerano mi je za to :smile:
  • Tvrdica McTvrdi
    2.5k
    Dečki su na svetom hrvatskom tluBBBaranja

Neki bi rekli da su cijelo vrijeme bili na hrvatskom tlu :cool:
  • Mladi Starac
    445
    Svaka čast, baš sam se pitao hoće li ih iko pozdravit kad uđu natrag u HR.
    Bravo momci!! <3
  • Mladi Starac
    445
    Koji divan doktorat Kove i ekipe sinoć. Nemam kaj za reć... Predivno!
    Taktički smireno i samo smo ih čekali.

2/2... idemo dalje!!

DINAMO!
  • NKDZ86
    5.8k
    ljudi moji, ovo je ozbiljna momčad, dragi Zvone, Bog te poživio i doveo u klub!
    kad se sjetim prodavača stiropora kaj smo sve proživljavali i gledali koje neuspjehe, a sve zbog privatnog interesa mrš yebo ti...a i onaj prodavač vafla nije daleko sa svojim talentima, strašno
  • DerHerrKool
    99
    Pogodi trenera: srbin ili naturalizirani tovar?
    “Mi smo odigrali jako dobro, kontrolirali smo stvari na terenu, ali oni su bili neumoljivi pred našim golom i sve prilike su praktički zabili. Mi smo kreirali dosta prilika, ali nismo zabili”
  • Ludovic IX
    10k
    prilke - gol u prvom poluvremenu i u zadnjih 10 minuta su izvana malo derali ali ništa izrađeno
  • DerHerrKool
    99
    To su ti famozni ulasci u zadnju trećinu. Statistički najbitnija kategorija. Golovi su close second
  • Mali Zeus
    19.8k
    Odigrali smo taman kako i koliko smo trebali. Odmah nakon nesretno primljenog gola smo reagirali kao prava momčad. Poslije smo ih držali na odstojanju, bili su potpuno bezopasni do pred kraj, bilo je lakše nakon Ljubičićevog drugog gola, prije tog je bila malo frka da ne uleti kakav zalutali metak. Imali smo malo problema u izgradnji napada jer nije bilo Domingueza, ali sve u svemu ozbiljno, kvalitetno europsko gostovanje (osim kaj je čudno naravno s obzirom na mjesto odigravanja i prazne tribine) i sad smo u odličnoj poziciji jer nam je 5, 6 bodova do kraja dosta za 2. krug.

I napišite da je Dinamo prvi p. vam materina da vam p. materina!
  • Ludovic IX
    10k
    ja razumijem da nismo htjeli srljat jer od prve minute je bilo očito kak ovi žele igrat i to su i radili prvih 14 min do naših golova. mi smo ih umrtvili svojom igrom jer oni nemaju neki kvalitetni presing i teo i mckenna kojima to nije forte su mogli relativno mirno odigravat.
  • prefontaine
    4.1k
    Idemo dalje...
    558794622_18522273526024237_6640683892689378721_n.jpg?stp=dst-jpg_p180x540_tt6&_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_eui2=AeFDj5T6a7LF6u9TXb_4FFO-RbhOp4KL--tFuE6ngov76970onNauKZYymYo8rBTLEiVQZWvfhREkY6GQvfMmCFh&_nc_ohc=7wGaiSKKnfgQ7kNvwGcOInq&_nc_oc=Adl48MV-xiTuMcwNiHfWsMbU0Lju9YEq6ePKjxZBHaqE5NDHDpic0os9GjnrpPY_OOE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fsjj1-1.fna&_nc_gid=4ZzYfQE3g8pQa5J4g5NaTw&oh=00_AfdLbzRw0zRnmw-oQYkDkCPkP4cB_pLSeq_C9W_TXq2iDA&oe=68E5351F
  • blue heart 72
    2.7k
    Dragi moji, ovdje se polako ali sigurno stvara jebačka ekipa. Način na koji mi igramo europske tekme, ostatak Hrvatske, pa čak i šire okolice može samo sanjati. Da se razmemo ni Fener, kao ni Maccabi nisu top ekipe, ali raduje način na koji mi rješavamo ovakve protivnike, baš rutinski određujemo te zadatke, te se tako i ponašamo kako na terenu, tako i nakon tekme, nema tu neke euforije. Došli, vidjeli, pobijedili i to je to. Tako nas već i mediji doživljavaju, ne želim ni pomisliti koje bi se ode pisale da je to napravio klubić koji se nalazi par stotina kilometara južnije od nas. Bit će tu sigurno i posrtanja na našem putu, ipak je ta momčad fino restorana i trebat će još i vremena i strpljenja da sve to do kraja sjedne na svoje, ali ono kaj nas veseli je, da vidimo da smo na dobrom putu i zato bi mi bilo drago da vidim još više pozitive. Previše je tu negativnog pisanja za vrijeme za vrijeme tekme. Ljudi, malo se strpite ipak tekma traje 90+ minuta, također i konstantno opterećivanje brojem prodanih ulaznica. Usporedite ove brojke sa brojkama od prije 5 sezona. To je također jedan proces i dajmo mu vremena, širimo pozitivu a ostalo bu došlo na svoje. Ima nas kolko nas ima, koji smo spremni (skoro) sve žrtvovati za Dinamo, potičemo ljudi da ih zahvati dinamovština itd. Sorry kaj sam se malo raspisal (a mogel bi i još), ali ovo sam moral istresti van

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska
  • Ludovic IX
    10k
    ali buraz, mi smo ulozili 17 miliona...to je jedino što se spominje. kao da ti milioni igraju na terenu ovako dobro.

nama je otišlo igrača koi su vrijedili 50+ miliona na TM-u ovo ljeto..zasto se tako ne gleda kad se priča o igri.

beljo i vilar su igrač koji su plaćeni nešto više i beljo je već pokazao zast kosta toliko. Ljubo, Goda, Bakrar, Lisica, Valincic, Zajc, Mckenna, Sergio su koštali manje od jednog anasa sharbinija i brata mu (ne mislim zbirno ali ni to nije daleko) i tko brani tovarima i rijeci da nađu svoje gode i valinčiće.. oni će radije rebića, rakitića i neke propale španjolce za sličnu lovu ako gledamo plaće
  • kadsemasazatalasa
    220
    Strah me i napisati što mislim. Ako na zimu Zvone dovede top golmana, lijevo krilo i lijevog bočnog...

Al sad, svi na Loksu!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.