• Chempers
    865
    Kao što ste već spomenuli, rutinski. Bravo, bravo. Dosadnjikava utakmica u više perioda, al ovakve pobjede su uzivancija same po sebi. Vidjelo se da ih imamo odmah poslije tih prvih 15 min. Nastaviti ovako :ok:
  • M94
    2.1k
    Izjavio je Kovačević poslije utakmice da su bili spremni na to i da su zato uključili Nevistića kako bi rastegnuli i umorili Maccabi.

Drago mi je da je sve ispalo dobro i mislim da bi se Nevistić nakon utakmice mogao napuniti samopouzdanjem. Kako zbog igre nogom, tako i zbog par jako lijepih obrana.
    Mr Blue

Baš slušam i ove s Tribine, spominju to dodavanje u zadnjoj liniji i hvale Nevu, dobro je ispalo na kraju, bez problema i učinkovito.
  • Mlađi referent
    14.5k
    Jedva čekam analizu znalaca Topićića i njegove garde da provedu ekipu malo kroz to kako je Maccabi loše odigrao
  • Twisted1
    997
    Rutinski,

Idemo po top 8

Europski Dinamo!
  • Varela23
    16
    evo upravo hvale sve redom, korektna analiza ovaj put
  • Zvonkec
    374
    Dečki igraju europu s pol gasa i pobjeđuju s hendikepom, kapa dolje. Ljubo se upisao na sofu, dečki čitaju zonu koji god bude meta pljuvača odigra brutalu ko je sljedeći na redu?
  • marcio amoroso
    46.3k
    Drage kolege, lijepo je sad uživati, slaviti i nazdravljati, ali obaveza svih nas je doći na stadion u nedjelju i zahvaliti se na pravi način dečkima te ih pogurati do nova tri boda.

Svi, ali svi na Maksimir!!!
  • Davieboy86
    940
    Pohvale Nevisticu. Imao je danas dodira kao Ronaldinho u vakat protiv Salamance. Digni glavu gore i jako dalje!!! Puno si nam duzan! Sebi prvenstveno! Ostali? Zar je potrebno jos sto dodati?
  • Efes Pilsen
    13.1k
    Kaze Valincic MORAMO bit u top 8. Bek Istre.. Ajd dobro :grin:
  • vjeko1701
    19.5k
    Dobro da nije rekao MOŽEMO, već bi bila navala po društvenim mrežama
  • Filip85
    975
    Volio bih znati podatak kad smo zadnji put to imali, ako smo ikad?Mr Blue

Ja na brzinu prošao sezone otkada se igra HNL i nikada nismo to imali. Pet ili šest tekmi je rekord...
  • Navijač Dinama
    10.5k
    Ne pamtim kada je jedno krilo odigralo bolje u oba pravca od Lisice večeras.Omake

Možda sin vjetra i otac tehnikalija Dario Špikić protiv Slovana :grin: :grin: . Tad je Neno skoro ko prorok izjavio najbolje hrvatsko krilo.

Inače, rutinska pobjeda, svi su bili bas na top nivou.
    Kakvi su ostali kad nam je Ljubičić prevara među najboljim igračima(kakvo pojačanje majko Isusova, imam osjećaj da bi mogao biti bolji nego u Dinamu svojevremeno Šunjić, Moro i Jakić). :halo: :halo:

Sad je najvažnije ovu odličnu igru, formu, ali i igrači dobar ritam preusmjerit i protiv Lokomotive, taman pred repr.pauzu, a oni kao oni, ni malo bezazlen i lagan protivnik, ali i oni koji su nas u zadnje 2-3 godine mučili više nego svi državni rivali zajedno, plus nam i izbili titulu prošle sezone.

Sve u svemu, jedna jako lijepa dinamovska večer.
  • Marc
    589
    Bravo bravo bravo… ponosan sam… jebeno teška tekma.. čudna, neobična, imam osjećaj i igračima teža od Fenera…
  • Kepec
    7.2k
    Iskreno, bio sam jako skeptičan uoči današnje tekme. Uvijek bi nas ovakve "male" i "bezvezne" ekipe iznenadile nakon kaj bi ih se danima podcjenjivalo, ali ne i danas. Fenerbahce i Slaven doma, Hajduk i Maccabi vani, 12 zabijenih, 3 primljena, 12 bodova. Prvi put je slučajno, drugi put je sreća, treći put je velika sreća, ali četvrti put u manje od 2 tjedna odigrati ovakvu utakmicu mogu samo veliki igrači, veliki treneri i veliki klubovi. Sada više nisam skeptičan, nisam pesimističan i mislim da će ova ekipa ostvariti velike rezultate. Kaj god pođe po krivu treba se dobro zapitati i vidjeti gdje je problem, jer ako dođe do krize to neće biti zbog manjka kvalitete nego nećeg drugog, a nadam se da do toga neće doći.

Dragi svi, uživajte u ovoj sezoni, događat će se velike stvari.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.