Gledao sam Maccabi protiv Pafosa i dobar dio utakmice sa PAOK-om i ocito nas opet potcjenjuju kao i dio forumasa prije Fenera. I dok je Fener barem po goloj vrijednosti igraca mogao biti favorit, premda sam osobno bio jedan od onih koji sam bio optimist uvjeren da su jako ranjivi, ovo za Maccabi mi nije jasno. Ne igraju doma, a igracki nisu sigurno nasa razina. Tu sam procitao kako su ih neki forumasi jako hvalili protiv Grka, ali ocito nisu pogledali makar sazetke. Tu je PAOK bio bolji za barem 2 razlike kad se sve sagleda. Sve u svemu, dobra su ekipa, ali smatram kako smo u svim linijama jaci od njih i to mi daje za pravo da budem opet optimist. — scooniepenn
Drage kolege, lijepo je sad uživati, slaviti i nazdravljati, ali obaveza svih nas je doći na stadion u nedjelju i zahvaliti se na pravi način dečkima te ih pogurati do nova tri boda.
Svi, ali svi na Maksimir!!! — marcio amoroso
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.