• Kumerle
    1.6k
    Maccabi-Tel-Aviv-Dinamo.png
    Vrlo brzo nam opet dolaze svjetla europske pozornice, drugo kolo Europa lige, ali ovaj put u gostima kod komšija protiv Izraelaca. :brow:
    Neće to biti rutinska utakmica, jer se zbog jedne totalno ljudski glupe stvari igra u Srbiji, u Bačkoj Topoli, i to bez gledatelja.
    Dinamo se tako vraća u Srbiju nakon 28 godina i one utakmice s Partizanom, a nije na odmet prisjetiti se: https://gnkdinamo.hr/hr/vijesti/clanak/proslo-je-28-godina-od-pobjede-protiv-partizana-na-startu-sjajne-europske-sezone

Nema navijača, nema baklji, nema navijanja, samo dosadni neutralni teren (osim ukoliko ne dođu Srbi podržat Izraelce), ali Dinamo je navikao igrati pod pritiskom i u svakakvim uvjetima i vjerujemo da će pokazat zašto je europski velikan.
    S druge strane, Maccabi je momčad prepuna stranaca koja nije za podcijeniti.
    U prvoj su utakmici igrali 0-0 s Paokom, grčkim klubom koji zna držati igru čvrsto i tvrdo što znači radi se o taktički dobro posloženoj ekipi, željnoj dokazivanja.

Bilo kako bilo, za nas, navijače Dinama, ovo je još jedan veliki europski trenutak kad Modri moraju pokazati da unatoč svim okolnostima i neprilikama mogu nastaviti gdje su stali protiv Fenerbahcea i dominantnom predstavom donijeti 3 boda u Zagreb.
    Gdje god se igra, kad god se igra, mi smo uz vas, i sad je vrijeme da se na terenu pokažete i da potvrdite da maksimirska utakmica protiv Fenerbahcea nije bila slučajnost niti samo njihov loš dan.
    Nema kalkulacija, 2. listopada u Bačkoj Topoli Dinamo ide po tri boda i potvrdu svoje europske moći! Dinamo je Dinamo i neka drhti cijela Europa!

Naprijed plavi lavovi!

Tablica.png
    1. Koji ishod tekme očekuješ? (185 votes)
        Pobjeda
        89%
        Remi
        10%
        Poraz
          1%
    2. Koliko misliš da će nedostatak navijača utjecati na izvedbu Dinama? (185 votes)
        Puno
        15%
        Malo
        56%
        Nimalo
        29%
    3. Smatraš li da Dinamo ima dovoljno snage, znanja i iskustva proći dalje iz ove skupine Europa lige? (185 votes)
        Da, i to među 8 najboljih u grupi
        58%
        Da, između 9. i 24. mjesta u grupi
        42%
        Ne
          1%
  • prefontaine
    3.9k
    Definitivno ključna utakmica ove europske sezone. Iako su pojedinci do prije dva dana ovo gostovanje smatrali najlakšom utakmicom ligaškog djela EL, predstava Maccabija protiv PAOK-a je pokazala da se radi o itekako ozbiljnoj ekipi. Sad, jesu li oni bili iznad svojih mogućnosti, ili su Grci bili ispod svojih, to ne znam, nisam gledao.

Bilo kako bilo, ukoliko ovo dobijemo, a vjerujm da hoćemo, idemo u Malmo, i uz sav respekt prema Šveđanima, to jednostavno moramo uzet. E sad, zamislite 3 utakmice i 3 pobjede... Ne mogu, neću dalje. Samo sanjam u zamišljam. A mislim da nije nemoguće.

Idemo se maksimalno pripremiti protiv ćifuta i uzeti to!

Volim te Dinamo!
  • rokikaciga
    6k
    Plitak potok. Zašto? Jer mi imamo doktora nogometa Marija Kovačevića.
  • nemapredaje
    6.2k

Trebao si pitati: “Mislite li da će se utakmica uopće igrati?”
  • Kumerle
    1.6k

Ma razmišljao sam, ali sam pitao u prošloj najavi.

Evo ti si potegnuo pitanje pa napišite kaj mislite, ja mislim da neće sad čačkat mečku UEFA.
  • NORTE
    20.3k
    Sve oko te utakmice je potpuno bizarno.
    Ako do nje dođe očekujem dobru tekmu.
  • SAS1987
    18.8k
    Granatirati ćemo njihov gol ko... :lol:
  • Bjelko77
    90
    Hoce oni fakat prodavat karte Srbima? Mislim ne znam kaj da mislim o tome da Delije napune cijeli stadion
  • Niko1986
    3.8k
    Kakva je ovo tema, gdje je anketa idete li na tekmu?
  • Tvrdica McTvrdi
    2.4k
    Ako srbijanski državljani mogu uzimati ulaznice, bilo bi najbolje da ista ova Novi Pazar bojna koja je bila sad na tekmi dođe u Bačku, samo kaj sad nemaju druge nego bodriti naše dečke :cool:
  • Batigol
    98
    Biti ce to teska tekma....nije to uopce los protivnik,dapace.
  • Mr Anderson
    14.1k
    Nikako neće biti lagano. Oduvijek su poznati kao tvrda ekipa, a čistom mrežom u Solunu su to samo potvrdili. Vjerojatno će jedan gol odlučiti. Bitno da ne primimo neki krumpir ili zalutali metak, vjerujem da ćemo bar jednog zabiti.
  • hardek
    6.5k
    Čak mi je draže da njih imamo u gostima jer će se oni postavit kao favoriti. Kad bi igrali na Maxu vjerovatno bi se zatvorili kao protiv Paoka i teže bi ih bilo probit
  • Ijayi Atiemwen
    4.1k
    Mislim da se ova utakmica u široj javnosti očekuje s pobjedom uz tri gola razlike. Ja osobno mislim da će nam biti jedna jako teška utakmica gdje ćemo trebati bit na 101% da se vratimo s tri boda. Ali, ako je sad dobar trenutak igrati snjima definitivno da je. Njihovi igrači, kao i cijeli klub nemaju maksimalni fokus na samu utakmicu jer sva ova špekuliranja oće ih izbacit ili neće sigurno utječe na njih. Danas su napravili veliki kiks u domaćem prvenstvu, gdje su protiv jedne njihove “Gorice” odigrali mršavih 0-0 s time da su imali igrača više od 16. Minute i jedanesterac u debeloj sudačkoj nadoknadi. Nakon kiksa moraju put Srbije, pa onda opet nazad u Izrael gdje igraju derbi s M. Haifom koja im je najveći konkurent zadnjih godina u Izraelu. Imaju sve samo ne lagan raspored i ne znaju jel im ovo zadnja utakmica u Europi prije izbačenja tako da sve ove njihove minuse treba iskoristit baš kao što smo i Fenerove.

Igraj Dinamo! Naprijed Dinamo! Ajmo Dinamo! Hrabro Dinamo!
  • Mr Blue
    4.2k
    Podsjetnik na jedina dva dosadašnja međusobna susreta, 1. kolo Kupa UEFA 2001. godine:

Domaćih 2:2: https://sportnet.hr/vijesti/185023/nogomet/dinamo-maccabi-modri-tesko-protiv-izraelskog-bunkera/

Gostujućih 1:1: https://sportnet.hr/vijesti/186852/nogomet/maccabi-dinamo-2-kolo-izgubljeno-jos-u-zagrebu/

Ako netko možda može iskopati sažetke ili bilo kakav video zapis s tih utakmica? Ja nisam uspio ništa pronaći.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.