• Rex Ramae
    4k
    Mislim da već jest u reprezentaciji...ali BiH
  • badjibadara
    7.9k
    Mislio sam da je onaj crni 17 dirao. Nista, golmanov 200%
  • Pacho
    7.2k
    Stico danas moze pomoci orjuni pobjedom protiv njihovog velikog konkurenta za cca 150. poziciju na uefinoj listi klubova, gibraltarskih Red Impsa.
  • Crni86
    15.9k
    Smjesna reakcija kapetana rijeke koji je prije koji dan isprozival suigrace
  • tp1997
    2.1k
    A ja taman igrao na Rijeku, rekoh 3,4 koef top za nabildat listić a moraju valjda proigrat u nekom trenutku.

God was I wrong
  • NVKOD
    8.2k
    Opet svi klubovi osim Dinama sramote ligu i naš nogomet. Bitno da se nas proziva za nekakve poraze u Europi, a svi redom igraju protiv klubova koje ni najveći kvizaši ne bi znali imenovati.
  • Ludovic IX
    10k
    Rijeka je ispuhana ekipa koja nema ni 30% žara i motiviranosti od lani. Bez toga su prosjek HNL-a. Zajebalo ih sto nisu prodali fruka i jankovica da dovedu neke gladne igrwce koji su igrali dobro prije par sezona
  • Rex Ramae
    4k
    Opet svi klubovi osim Dinama sramote liguNVKOD

Lagao bih kad bih rekao da mi nije drago. :grin: Samo neka nastave...
  • vjeko1701
    19.5k
    Ma Fruk im je najmanji problem. Al bome nisu pogodili nijednog novog. Možda ovaj napadač iz eng.
  • badjibadara
    7.9k
    Opet svi klubovi osim Dinama sramote ligu i naš nogomet. Bitno da se nas proziva za nekakve poraze u Europi, a svi redom igraju protiv klubova koje ni najveći kvizaši ne bi znali imenovati.NVKOD

Desetljecima sa prezirom gledaju na klubove sa egzoticnih i manje egzoticnih destinacija, nazivajuci ih svakakvim imenima, ne shvatajuci da su oni sami ti ribari, kuhari, kozojebi...
  • Jurki
    19.9k
    Čestitke Rijeci i najvecem manageru svemira Miskovicu.

Smece koje tece.
  • GOAT
    4k
    Jel realno da opet gube :lol:
  • hardek
    6.6k
    Rijeka je složena zbrda zdola. To je problem kod ekipa koje se slažu od "otpadaka". Kad ti se sve posloži i pogodiš sa igračima je sve super, kad jedno ljeto dovedeš na papiru dobre igrače samo zato što su besplatni a ne odgovaraju stilu igre onda se desi ovo.

Dantas je odličan primjer, Selahija pit-bulla u sredini terena zamijeniš sa anemičmim Dantasom. Na papiru kvalitetom oni su tu negdje, možda je Dantas i bolji ali džabe ti kada ne odgovara profilu koji ti treba.
  • rokikaciga
    6.1k
    Pravda za Dalovica! Nije mi po mjeri po puno stvari ali treba mu skinut kapu na tome kaj je radio s ovakvom ekipom
  • Sibirski plavac
    6.6k
    Indijski Princ ima 2 0.

Zadruga i orjunaš Ljubo na aparatima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.