• Efes Pilsen
    12.6k
    Sparta na gostovanjima u Europi ove sezone: Poraz kod Aktobea i Rige te pobjeda u Armeniji protiv Ararata. U Ceskoj su trenutno na vrhu. Ne bi ja tu bas otpisao sve sanse Rijeci..
  • Zagreb1992
    2.6k

Imaju ok ekipu ..al opet ako Đalović sad izgubi protiv Hajduka vjerujem da će do tih utakmica uzeti nekog drugog ..Ili Sopića ili Zekića
  • Bosskovitz
    18.9k

Sparta je u kvalama u gostima izgubila od Rige i od Aktobea, dvije od tri tekme. Naravno da su favoriti, ali ne vidim po čemu bi bili veći favoriti od PAOK-a - a njih su dobili doma. Zeznut je ovaj novi sustav, na jednu tekmu se lako može iznenaditi, pogotovo doma.

Šahtar u gostima je već veći zalogaj, ali ovo nije nezamislivo.
  • Teofil Kateran
    3.1k

Ma ne kažem ni ja da je nezamislivo, samo mi Rijeka ne ulijeva povjerenje svojim igrama. Nisu baš puno pokazali u ovih 6 dosadašnjih utakmica. Pobjeda protiv PAOK-a doma je po meni više iznenađenje nego realnost. Ipak je prije 3 tjedna i jedan Shelbourne odnio pobjedu iz Rijeke. Uz sve to Rijeka nije ni u HNL-u bajna, sad na početku sezone nisu u nekoj formi. Igraju dobro samo na mahove, npr. 2. poluvrijeme protiv nas.
  • Infinity
    19.4k
    Kod Rijeke se nikad ne zna sto se moze ocekivati, a to su dokazali i u ovim kvalifikacijama. Izgube kuci od anonimusa, pa ih rijese u gostima. Dobiju kuci PAOK, pa fasuju pet komada vani.

Ja mislim da oni kuci mogu dobiti svakoga, ali za gostovanja nisam siguran. Noah i Lincoln bi trebali biti pobjedivi nekom normalnom klubu, ali mislim da Rijeka moze dobiti na Gibraltaru, ova dva gostovanja ako ugrabe bod bit ce dobro.

Tesko je prognozirati, rekao bih 6 do 15 bodova :lol: U svakom slucaju mislim da ce se ugurati nekako medju 24.
  • bbzg
    163
    Kaze Globanova ekipa na Twitteru da je Rijeka dobila 6. najlaksi zdrijeb od svih 36 klubova.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.