• Nolifer
    12.7k
    A, u kakvom je statusu Labrović? Valja li on kaj, ili bolje 2 metra od Dinama?
  • vlatkomarkovic
    2k

Znaci bitno je da ima dobar 1 na 1 i da ima visoki postotak uspješnih akcija u zadnjoj trećini pri velikom volumenu… Znaci bitno je da pozitivno koristi stvorene izolacije protiv bloka… Uključujući to da u svim drugim kategorijama može biti smeće… Po meni takvo krilo treba Dinamu….

Kao Varela, samo stariji i ne takvim potencijalom….
  • Goncalo Santos
    1.3k
    isto mrcelina skola, nista bolji od nevistica, dapace. U glavi uvijek imam petkovicev slobodnjak na rujevici za titulu di je ostao ukopan. Izvlacila ga dobra obrana, on sam nikad nije prelomio utakmicu i spasio bodove.
  • CastAway1986
    4.2k
    Labrovic ima malo vise iskustva od Neve ali mislim da nam nebi bio upgrade
  • vlatkomarkovic
    2k
    Kaj mislite od Kahlini, je da je star ali briljira u MLSu… Iskreno možda dok imamo talentirane golmane ne bi bilo loše da je stariji prvi golman…
  • rokikaciga
    6k
    33 nije staro za golmana. Van der Sar je sa 35 prvi puta stao na vrata Man Utd.

Golmani tek nakon u 30ima dozivljavaju najbolje sportske godine.

I apsolutno sam za povratak Kahline u Maksimir, nek se malo slovenski Oblak uci u Dinamu 2 i bude pripreman 2-3 godine.
  • Kujtim Shalla
    6.5k
    Što je sa onim čondričem. Ja kad god sam ga gledao bio je dobar. Inače ako Boban odluči,ne sumnjam da će dovesti golmana koji će zadovoljiti struku sa zone
    Hashtag no homo za svaki slučaj :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.