• ElDorado
    6.2k
    Kurca vi znate to je Layec triangularno iscrtao
  • Dzoni
    2.1k
    Ponekad mi je žao što znam hrvatski jezik
  • Pacho
    6.6k

Odlicno je to odradio. Da je hrvatska vojska tako triangulirala tijekom Oluje bi granatirali Krapinu.
  • shameless86
    906
    aparat francuza za triangulaciju
    [img]http://1480248-orig.jpg
  • Thor
    970
    :rofl: :rofl:
  • Thor
    970
    :rofl: jos bolje :rofl:
  • Pacho
    6.6k
    https://www.index.hr/sport/clanak/hns-je-tri-dana-sjedio-na-dokazu-da-livaja-nije-u-zaledju-i-sve-nas-pravio-budalama/2715152.aspx?index_ref=naslovnica_sport_prva_d

Orjuna upregnula sve svoje podguzne muhe u pokusaju uvjeravanja javnosti da se danas dokazalo da nije bio offside. Ne, orjunasi, ovo sto je danas pokazano nije nikakav "dokaz". I jos dodatno mute vodu time da su oni kao ljuti sto se taj "dokaz" nije ranije pustio van :rofl:

6635d985-4cb4-448d-88aa-f3e76dfcee52.jpg?width=150&height=150&mode=crop&anchor=center&scale=both

e4553180-363f-4030-b65e-6bc1234968d5.jpg?width=150&height=150&mode=crop&anchor=center&scale=both

Posljedica predoziranja fritulama
  • Paggini
    71.8k
    Inače stvarno ne komentiram izgled ljudi

Ali
  • Thor
    970
    U psihologiji, triangulacija je taktika manipulacije u kojoj jedna osoba uvlači treću osobu u odnos ili sukob kako bi stvorila napetost, stekla moć, kontrolu ili izbjegla direktno suočavanje s problemom.Tretira se kao oblik emocionalnog zlostavljanja, a često je povezana s narcisoidnim ponašanjem.
    To je analiza ove triaungulacije
    Kako se zastititi: Odbiti sudjelovati u takvim dinamikama i postaviti jasne granice u odnosima. :cool:
  • shameless86
    906
    menage a troi ..francuz,LJPV i bilic
  • Thor
    970
    https://youtu.be/BdBcl_thhRQ?si=j1k0ndsHyU0MDYtb
    Zanimljiv uradak. Svaka cast na trudu tko got ga je radio :clap:
  • Thor
    970
    Da li zna netko tko je onaj lik s potkasta HZV Siempre?
  • Sibirski plavac
    6.4k
    Al stvarno je nenormalna ova razina kmečavitisa od strane magarećih fanova. Od Prgavca i tog Siemprea pa čak do (barem sam mislio) normalnog Štorije koji kmeči u videu da je ovo sramotna hajka na NK Magarad. Svaki argument im počinje sa vađenjem krađa iz mamićevog doba i iz doba Croatie. Jedan je zakmeketao da "zločesta dica" na drugim stadionima kradu vrime tako što ne daju loptu hajdukovim igračima. Hhahaha pravi su se javili. Poljudska dica su poznata po tome da na vrijeme daju loptu protivnicima.
    Ili recimo najveći biser: Dinamo se "prepao" hajduka koji mu je zadnjih par godina "sve bliže" pa su morali dodatno uprijeti sa sudačkim i novinarskim pritiscima da ih Hajduk "ne daj Bože stigne".

Da, apsolutno, jako nas je strah jednog divljaka bez vozačke i ostalih 10 panjeva uz njega koje šamaraju svi, od ribara i pekara sa Malte pa sve do raznih Borata iz Kazahstana i Gruzije. U pravu je magareći puk, novinari i suci spasite nas splickih galacticosa :fear:
  • Thor
    970
    Zivo me zanimaju ta imena i taj zivotopis tih spodoba, koji si daju za pravo kenjat ovakve kretenarije. Negdje sam procitao sa je taj Ante zivio i odraso u Zagrebu,da mu stara tu zivi a dalje ne znam, googlal sam ali nisam nasao neke podatke. Ovaj stari svercer i prdonja i trovac Talijan je vrhunska prevarantska manipulatorska podoba a ovaj imenom Siempre nisam siguran da li zna cipele zaznirat samostalno.
    Dakle te jebene spodobe snimaju i objavljuju takve gadarije,lazi i obmane a da o mitovima i ne govorim kojima seru bez ikakve odgovornosti. Ok.mozemo se đatvre i ovo ono,podjebavat ali ovi bas siju najgoru mogucu mrznju i prezir. Nazalost pogledam jer me zanima do kuda to moze daleko ici ali brate ovo nema dna. Fakat ne znam kaj takvim moronima uopce reci. Kaj napraviti? Ak ih diras, govna smrde.jos vise. Mozda fakat ih treba samo ignorirati,ne znam.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.