• Sibirski plavac
    6.5k
    A kaj očekujete od Nove i njenog portala? Mislim u sportskoj redakciji su Stipe i Stipe, tu je i onaj Lugonjić, redovno im gostuje "ajdučka ikona" Jarni, prije derbija skoro uvijek traže izjavu "legendarnog golmana" Balića.

Na hrt-u magareći cirkus predvode Štašpit i Mirta.

Izgleda da jedino na RTL-u nema iskompleksirane magaradi nego koliko toliko neutralnih sportskih novinara.
  • rioda
    10.7k

RTL ima Godinu sestru :rofl:
  • Pacho
    6.9k
    Neka. Gust je vidjeti koliko ih gusi.

Danas na americkom CBS-u engleski komentator prica o tome koliko je Dinamo veliko ime i radi rezultata i radi igraca koje je stvorio, a za ovu zahrdalu olupinu od kluba koja vonja po kombinaciji secera s fritula i urina kojim su ih zalili svi od nas pa do malteskih skupljaca rucnika nitko van granica propale bravarove drzave nitko nije ni cuo.

Iz zajebancije sam ih par puta spomenuo Kolumbijcima, Amerima, Argentincima, Brazilcima, Talijanima, itd... i odgovor je uvijek isti - tko? :lol:
  • DerHerrKool
    83
    koliko je Dinamo veliko ime i radi rezultata i radi igraca koje je stvorio, a za ovu zahrdalu olupinu od kluba koja vonja po kombinaciji secera s fritula i urina kojim su ih zalili svi od nas pa do malteskih skupljaca rucnika nitko van granica propale bravarove drzave nitko nije ni cuo.Pacho

:rofl:
  • Sibirski plavac
    6.5k
    Iz zajebancije sam ih par puta spomenuo Kolumbijcima, Amerima, Argentincima, Brazilcima, Talijanima, itd... i odgovor je uvijek isti - tko? :lol:Pacho

Average football fan outside of Croatia/Balkan region be like:

Who the fuck is Hadjuk?

https://www.facebook.com/LokalpatriotiRijeka/videos/niti-natjecatelji-niti-lovac-u-engleskoj-verziji-originalnog-kviza-potjera-nisu-/1298386528252784/
  • Jurki
    19.9k
    oni si utvaraju da su netko i nesto.. a Europa i svijet da sve odgovore.
    Ne shvacaju da su u Europi su poznati isto ko Slaven Belupo.

Ajd istina je culi su za njih na Malti, Gruziji.. kad su tam gostovali i dobivali redovito porcije.

Ima more klipova po fejsu di nogometne zaljubljenike ispituju o nogometnim klubovima.. ljudi nikad culi za njih.
  • Pacho
    6.9k

A zasto bi ih itko znao? Ljudi uglavnom prate top lige i skupine Lige Prvaka i Europa lige. Oni misle da netko zna za njihova cetvrtfinala iz doba dok je pape jos bio u didinim mudima :rofl:
  • dinamozivivjecno
    3k
    ovi tvoji detaljni upisi me uvijek dovedu na rub suza, ali doslovno :rofl:
  • Sibirski plavac
    6.5k
    Hadjuk je stranim fanovima nogometa onaj egzotični klubić iz neke žnj lige na kojeg se kladiš. Strani nogometni fan kad uđe u kladaru pita tetu na šalteru "kakve egzotike danas imaš u ponudi" ona samo samo izusti: Neki hadjuk , ogromna kvota na dosuđeni penal i fućkanje svojim igračima nakon 10 min. A također probaj odigrat i "kmečanje i unošenje u facu suca nakon svake odluke" to ti je zicer tjedna.
  • Jurki
    19.9k
    oni si utvaraju da su nekakva nogometna velicina. Zive u nekakvoj paralelnoj stvarnosti.
    A zapravo oronulo smece od kluba koje zivotari na nekoliko pokradenih naslova prvaka bivse drzave. Koga boli k za to?
    Kak si i sam napisal.. prate se najjace lige, liga prvaka i europa liga. Isto kak mi nikad nebi culi za npr Bate Borisov, da nisu bili u Ligi prvaka.
    Za ove su culi samo malteski ribari koji su ih prozvakali ko staru zvakacu i ispljunuli.
    Ne shvacaju da za renome, uspjehe u Europi treba krvariti i to dugi niz godina.
    To kaj pisu gol.hr, telesport, sportske.. koga boli kurac za to u Europi.
  • Pacho
    6.9k

Ali, ali... dispet, Spaco, puk, skarpine, Ivic, brancini

woman-yelling.gif
  • Thor
    995
    Rezultat je trend ideal je vjecan! Kak ne kuzite?
    A idealno je uvijek trend vjecno rezultata,los. :rofl:
    Ne znam, mozda smo sad blizu zadovoljavanja odgovora na pitanje...vidjeti cemo jos da li je dinamo dobar u iducim utakmicama?
    Vjerojatno nismo jos. Trend je tu, ocito. Ali kako dalje s dosezanjem razine postavljenog ideala? :chin: :rofl:

Gube, podguzne muhe,konjusarski pretvaraci gazdinih govana...bipolarni,kleptomancici..kaze jedan idealist,javno, vjerojatno zadovoljan svim do sad ostvarenim rezultatskim trendovima. A tu jezicinu bezobraznu ce kad tad progutat.
  • ElDorado
    6.2k
    Najveći gušt mi je gledati te naše provincijske klubove kao Rijeka i Hajdug koji u hnlu mlate, a suci sve to toleriraju, pa kad dodju u Europu odmah popuše par crvenih.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.