• Efes Pilsen
    13k
    Obrat je i u filozofiji nogometa, Sanchez pokusava igrat s ekipom koja je sklepana za blok i rokanje iz svih pozicija. Pad je na tablici ocigledan, ali ono, ne bi da su prosle sezone osvojili 80 bodova i igrali ne znam kakav nogomet.
    Uostalom, tako su dobili i Shelbourne i PAOK, a sad je pitanje hoce se iz Armenije uspjet vratit s bodom.
    Igraci koji su postigli cijenu i prodali se su uglavnom moderni fizikalci sa dobrom zavrsnicom - Pasalic, Frigan, Ivanovic.
    Mene iz ove Rijeke jedino cudi da niko ne zeli Fruka ili ga pak zele, ali ne za cifru koju Rijeka trazi?
    Ako je neko mislio da Rijeka moze igrat neku napadacku tiki taku sa Petrovicem, Gojakom, Dantasom, Menalom, Copom onda ta osoba zivi u nekom paralelnom svemiru.
    Jankovicu je plafon transfer ala Bulat u Poljsku, to je taj isti one trick pony.
  • Sajla
    13.8k
    ma zato i velim - bmk kaj će biti s njima pojedinačno, ali na kaj će to ličiti kad nam liga padne na 35-40. mjesto? pa ni sad nemamo 10 klubova koji mogu participirati u prvoj ligi. čudimo se kaj je Bennacer pristao doći na posudbu, neki čak maštaju da bismo ga mogli otkupiti - a tko će danas-sutra doći u Dinamo koji odigra 10ak ozbiljnih utakmica godišnje, kakav nogomet ćemo gledati svaki vikend, nekaj kao u Latviji? ne trebaju nam ljigavci i kriminalci, ali trebamo entuzijaste koji će ulagati bar svoj rad i negdje naći lovu. nisam pametan...
  • Mr Anderson
    14.1k
    Nikica Jelavić stariji: Napravit ću sve da suci budu kažnjeni! Kako? Postoje metode...

Kaze Nikica Jelavic ne nogometas :lol:
    Crni86

Jeli to stvarno rekao ili je to neka zajebancija? Pročitao sam članak u Večernjem i još uvijek nisam siguran kaj je od toga.
  • Crni86
    15.7k
    pa djeluje kao legit intervju jer imaju i dalje dodatna pitanja. I jos kaze autor da je to samo dio intervjua koji ce se objavit sutra

Tko, zasto i kako ga je iso pitat za utakmicu samo dragi bog zna.
  • Keyser Soze
    16.3k
    Sad se javio i igračev stric Nikica Jelavić (koji nije nogometaš) i poslao poruku sudačkoj organizaciji.

- Napravit ću sve što je u mojoj moći da svi suci koji nepošteno i tendenciozno sude, budu adekvatno kažnjeni. Ovo je uvreda za inteligenciju - izjavio je Jelavić stariji za Večernji list.
    Na pitanje kako to misli provesti, kratko je dodao:
    - Nemam potrebu ništa objašnjavati, zna se kako suci mogu biti kažnjeni. Postoje metode.
  • Ludovic IX
    9.9k
    znači znamo što nas čeka idući vikend..u strahu su velike oči ali samo kad treba nešt sudit za lokose
  • josipsucic
    44

o Vejiću sam promijenio mišljenje kad je prije par emisija spomenuo da mu je sin invalid i da bi dao sve da može igrat nogomet. A boja lica može biti i radi nekih zdravstvenih problema.

https://www.24sata.hr/sport/dirljiv-govor-vejica-imam-sina-koji-je-invalid-volio-bih-da-moze-igrati-i-izgubiti-svaki-put-1070594
  • Mr Anderson
    14.1k
    Tko, zasto i kako ga je iso pitat za utakmicu samo dragi bog zna.Crni86

Jeli uopće stric Nikica ima kakvu funkciju u Lokomotivi? Ne sjećam se da sam to negdje vidio.
  • Mlađi referent
    14.4k
    zna se kako suci mogu biti kažnjeni. Postoje metode.Keyser Soze

Hahahajajjajajajajahahahaha ali ovo je najjači dio, fakat se ne zna
  • Jurki
    19.7k
    Varazdin, Istra su zdravije sredine od Osijeka i Rijeke. Rade pametno i zakaj nebi ta dva kluba uskocila u njihove cipele?
    Ok, Varazdin nema svoje navijace al to je manje bitno.
    Nek se sad Miskovic dokaze kao najsposobniji manager juznije od Salzburga.
    Lako je graditi momcad i ekipu kad si iz Maksimira svake sezone dopeljal 2 autobusa našeg škarta za dzaba. Sad je u identicnoj situaciji kao i svi ostali klubovi koji moraju zagrabiti u kasicu ako zele dopeljati kvalitetne nogometase.
    Fala Bogu i toj praksi je s novim nasim vodstvom dosel kraj.
  • Crni86
    15.7k
    Danas je skupstina ZNS-a

Pise Karlo Ledinski za vecernji
    “Moguće je da se sruši kvorum natpolovične većine, što bi onda značilo da Svetina nije uspio. Ali Svetini prijeti puno veći problem. DORH provodi izvide protiv njega, a prema našim saznanjima, mogao bi DORH uskoro podignuti i optužnicu!”

Ako netko ima cijeli nek zalijepi.

Zaninljivo je kaj nas bivsi frens alen i dalje sere gdje god stigne po dinamu pa i sad kod ovih izbora cuva leda svojim frendacima svetini i ekipi. Ali njemu je dinamo u srcu…
  • C@ptain Koons
    289
    u vezi čega DORH provodi izvide, nešto u vezi kada je dotični bio u Dinamu?
  • Sajla
    13.8k
    Varazdin, Istra su zdravije sredine od Osijeka i Rijeke. Rade pametno i zakaj nebi ta dva kluba uskocila u njihove cipele?Jurki

pa ja se tome nadam, ali nisam optimist. samo bih radije da Istra, Varaždin i drugi klubovi rastu bez da oni koji su već dosegnuli nekakvu razinu propadaju. želim da se ne priča na isti način o tome kako su nekad na Rujevici i Gradskom vrtu padali PSV i Milan kao što se priča o tome kako se u Velikoj protiv Kamena provukao Schalke ili kako je Varteks izbacio Aston Villu.

prijavljen je zbog zloupotrebe položaja na mjestu predsjednika ZNSa, nema veze s vremenom u dinamu
  • Mr Anderson
    14.1k
    Mislim da će Svetina proći danas, ali u budućnosti mu to ne garantira ostanak. Većina malih klubova u Zagrebu je zadovoljna s njim otkad je predsjednik.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet