• Zvonkec
    374
    Mišković hoće pare a da on ostane alfa i omega kluba, nije amer vesla siso
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k
    batica otkupio za 4 milje FrukaPaggini

Reko je za Novi List da je to zajeb. Meni je on takav kralj s tim double downovima
  • Hnlovac
    3.6k
    Miskovic ne bu prodao Rijeku do 2030
  • Sajla
    14.2k
    s jedne strane, koga briga za druge klubove, ali - na kaj će nam ličiti liga? ako Rijeka i Osijek ne mogu biti pristojni prvoligaši i bar nekad nešto odigrati u Europi, pa tko će? tko ima interesa za ozbiljnije financirati Istru ili Varaždin? da se uzdamo u Goricu i Lokomotivu da će nekaj napravit? uskrsnuće Cibalije ili Šibenika? ako HNL stvarno ostane na nama uz zombija iz Splita koji niš nemre ali generira bar nekakav interes, kam to vodi?
  • Zagi
    12.5k
    A ono , nije da si opisao neku alternativnu stvarnost.
    Koliko Rijeka ima skupina u europi, 2-3 u 20 godina? Neš ti pomoći nk koeficijentu ..
  • Blueshadow86
    4.3k
    Strašno koliko je Rijeka nazadovala u tako kratkom vremenskom periodu, što rezultatski, što pojedinačno igrački, a naposljetku i financijski.
    Radeljić još malo i ode besplatno, Fruk više nikada neće vrijediti koliko je vrijedio prošle sezone, Janković propada, Zlomislić gubi na cijeni, Petrovič također... Za nepovjerovat koji obrat u svemu.
  • Jurki
    20.1k
    kuzim poantu.. ali tko je tim klubovima kriv kaj imaju nesposobno vodstvo?
    Ako je tko vlekel taj Hnl onda je to Dinamo. I sa donacijama iz uefe, o nepotrebnim transferima gde smo kupovali njihov škart kojim su krpali dubioze.
    Dosta smo mi njih teglili.. jbg sad ili ce isplivat ili ce potonuti.
    S obzirom kakav imamo tretman na Pampasu, Rujevici.. moj zakljucak bi bil - neka potonu.
    Ko ih jebe. Isto vrijedi i za fk yogurt.
  • Crni86
    16.2k
    Nikica Jelavić stariji: Napravit ću sve da suci budu kažnjeni! Kako? Postoje metode...

Kaze Nikica Jelavic ne nogometas :lol:
  • Zagi
    12.5k
    Više vjere imam u Varaždin i Istru nego u Rijeku i Osijek.
    Manje love ali više vizije.
  • Zagi
    12.5k
    Nikica Jelavić stariji: Napravit ću sve da suci budu kažnjeni! Kako? Postoje metode...Crni86

Super. Samo nam taj lik fali u nogometu.
  • Crni86
    16.2k
    Kad krenu auti gorit :lol:
  • austrijanac
    8k
    Krim milje oko Lokse je iznimno prisutan.

Ništa čudno već godinama.
  • Mr Anderson
    14.5k
    Slažem se, ne sviđa mi se baš mogućnost da Rijeka totalno potone. Loše za ligu, a time i za nas. Oni su po svim parametrima 2. ekipa u Hrvatskoj i ak oni nestanu nikako nije dobro.
  • Efes Pilsen
    13.2k
    Obrat je i u filozofiji nogometa, Sanchez pokusava igrat s ekipom koja je sklepana za blok i rokanje iz svih pozicija. Pad je na tablici ocigledan, ali ono, ne bi da su prosle sezone osvojili 80 bodova i igrali ne znam kakav nogomet.
    Uostalom, tako su dobili i Shelbourne i PAOK, a sad je pitanje hoce se iz Armenije uspjet vratit s bodom.
    Igraci koji su postigli cijenu i prodali se su uglavnom moderni fizikalci sa dobrom zavrsnicom - Pasalic, Frigan, Ivanovic.
    Mene iz ove Rijeke jedino cudi da niko ne zeli Fruka ili ga pak zele, ali ne za cifru koju Rijeka trazi?
    Ako je neko mislio da Rijeka moze igrat neku napadacku tiki taku sa Petrovicem, Gojakom, Dantasom, Menalom, Copom onda ta osoba zivi u nekom paralelnom svemiru.
    Jankovicu je plafon transfer ala Bulat u Poljsku, to je taj isti one trick pony.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet