• Crusades
    19k
    Koliko su poremećeni, ne bi me čudilo da glasaju za nekoga samo da nije Dinamov (recimo Bakrarov gol na Poljudu je sigurno nominiran za gol mjeseca).
  • Pacho
    6.4k
    I mene je nasmijalo ovo s Jelavicem koji placa parking onom gnomu koji izgleda kao da ima tuberkulozu, ali to je katastrofa zapravo. Suce vec godinana zlostavljaju Talibani 1950, a sad im i mafija otvoreno prijeti. Daj strane i dovidenja.
  • Sajla
    13.8k
    onaj klaun Vlado Balić za index: "Hajduk ima manu da se svaki pokušaj promjene često sudara sa sponzoromima ili ljudima koji to zaustavljaju iza kulisa, iako to nije u interesu boljeg kluba i stručnog stožera."
    ljudi iza kulisa koji ne rade u interesu kluba? ma netko ih sabotira (kako to?) i protiv bilih lobira...
  • Pacho
    6.4k

I ovo:

"Rebić se vidljivo diže i u boljem je stanju nego kad je došao. Uz Marka Livaju bi pekar ili konobar da ga uvedete na nogometni teren izgledao dobro."

Da, ali suparnicki konobari i pekari koji uzmu godisnji da natamburaju ajduka dok je masnokosi srbin apsolutno nevidljiv
  • Mali Zeus
    19.7k
    Jučer u emisiji Stadion pričaju da će Rebić, kad uđe u formu, biti super. Jebote njemu treba da uđe u formu i bude fit 2 mjeseca, izgleda.
  • Sajla
    13.8k
    a nene, to je greška trenera, igrali bi oni sad Europu da Garcia nije tvrdoglav. i tako već godinama Garcia krivac? a raja puši priču...
  • Pacho
    6.4k

Tvrdoglav za razliku od desetaka prethodnika koji su ih uvel... oh wait
  • vjeko1701
    19.3k
    nas bivsi frens alen i dalje sereCrni86

On još postoji? Mislio sam da se izgubio negdje između tattinog tankog i debelog crijeva.
  • C@ptain Koons
    289
    Nedavno se pojavila opcija Zvonimira Manenice, koji se nakon popriličnog nereda koji je napravio u Maksimiru sa Zajecom i Marićem, jer zašto bi se predsjednik Uprave amnestirao od gubitka naslova i play offa Lige prvaka, sklonio u sjenu tobože čineći plemenitu gestu ustupanja svog mjesta Zvonimiru Bobanu. Jer, eto, Boban bez Manenice nikako ne bi mogao u Dinamo…

Kakvo je to govedo
  • Crni86
    15.7k
    između tattinog tankog i debelog crijeva.vjeko1701

Vjerojatno je doso do zraka iz tatinog čmara da napise clanak pa nazad na kupanje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet