• NKDZ86
    6k
    ali žalosno je da ovakav jajduk ima 3 boda samo manje od dinama, tj. od prvog...
  • Zagi
    12.5k
    Ma skupiti ćemo mi više. Ostali bod-dva po pretkolima kao i do sada i dobro.
  • vjeko1701
    19.9k
    Ni sad nije dobro. Visi nam ulazak u 1. pretkolo LP.
  • Tvrdica McTvrdi
    2.8k
    Klizimo mi prema 30. poziciji svakako jer uvođenjem ECL svi ovi liliputanci koji nisu nikad igrali skupine sada imaju jednog predstavnika, a oni koji bi kao i mi imali jednog u prosjeku su se digli na 2-3, dok mi opet imamo samo jednog. Nije stvar novaca koliko nedostatka vizije i ambicija
  • Zagi
    12.5k
    Varaždin može nešto možda. Podcijenjeno je to kaj je Šafarić tamo siguran te alfa i omega sporta.
    Troše unutar mogućnosti , a sklopili su jako dobru momčad.

Stavi tamo recimo Deni Jurića i ja ih vidim vrlo kompetitivne u konferenciji.
    Kako do tamo uz nikakav koeficijent je već druga priča ali zašto ne?
  • Mali Zeus
    19.9k
    o Vejiću sam promijenio mišljenje kad je prije par emisija spomenuo da mu je sin invalid i da bi dao sve da može igrat nogomet. A boja lica može biti i radi nekih zdravstvenih problema.josipsucic

Pa alkoholizam i jest zdravstveni problem.
  • KtcGoat
    1.6k
    Nikica Jelavić stariji: Napravit ću sve da suci budu kažnjeni! Kako? Postoje metode...

Kaze Nikica Jelavic ne nogometas
    Crni86

Ide voznja u gepeku. Ali da, samo nam jos on treba
  • austrijanac
    8k
    Zaninljivo je kaj nas bivsi frens alen i dalje sere gdje god stigne po dinamu pa i sad kod ovih izbora cuva leda svojim frendacima svetini i ekipi. Ali njemu je dinamo u srcu…Crni86

Nije mu za zamjeriti jer se njegovo srce još liječi od teškog kraha.

Smeće nije napisalo nešto dobro o Dinamu vec dugo, te ga treba vrijeđat gdje god se stigne.
  • Zagi
    12.5k
    Iss , sada pročitao.
    Lojalnost uslugama.
  • Peškaman
    8k
    Kada inače izlazi komentar komisije za sudačke pogreške?
  • Pacho
    8.5k

To objasnjava zasto se drzao za stol da ne padne nakon predzadnjeg istovara Dinama u bravarov cucavac.
  • Crni86
    16.2k
    Dva dana prosla od utakmice lokomotiva-hajduk i u javnosti i dalje nema slike onsidea Marka Livaje. Nisu zeljeli dostavit sliku maxsportu u sluzbenu emisiju.

Ali uvjeravaju nas da je sve cisto. Dobro kaze jela ovo je vrijedanje nase inteligencije. Rugaju se sa cijelom drzavom likovi.
  • Jurki
    20.1k
    nakon predzadnjeg istovara Dinama u bravarov cucavac.Pacho

Hahahahahahha hahahahaha hahahaha oplakah :rofl: :rofl:
  • Sajla
    14.2k
    nego, očekujete li i vi rekordan odaziv na anketu za izbor najboljeg igrača, gola, trenera za rujan 2025., s obzirom da južnjačka mašinerija nema nijednog kandidata? :rofl:
  • Crusades
    19.4k
    Koliko su poremećeni, ne bi me čudilo da glasaju za nekoga samo da nije Dinamov (recimo Bakrarov gol na Poljudu je sigurno nominiran za gol mjeseca).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet