• DrRatoljub
    256

Schifi nikad neću oprostiti Brann, tu nas je uništio penalom i crvenim kartonom. Siguran sam da bi dobili i prezimili već tada. Odigrao je par dobrih tekmi, ali u Dinamu je prije svega bio kikser. U drugom mandatu mu je najveći doprinos u napadu protiv Salzburga. Pa neka ode pričati bajke nekom drugom.
  • Sajla
    13.6k

Mujčinova izjava o mogućem naslovu tovara, u siječnju 2024.
    "Ako neće sada, ne znam kada će. Ima momčad, atmosferu, Dinamo im se praktički nudi i ima uistinu veliku šansu biti prvak. Iskreno, ne bi mi bilo krivo."
  • NORTE
    20.3k
    Gordon Sch. nakon što nije dobio priliku otić proslavit naslov hajduka ko što je želio želio, opet je razočaran;

"Očekivao sam više od Fenerbahčea. Razočarali su me. To je bogati klub, sa skupim rosterom, s mnogim igračima koji imaju svoj status u nogometu, poznatim imenima. Zato i jesam razočaran, trebali su se pokazati u puno boljem svjetlu."
    Danko

Schi schi popuši!
  • NVKOD
    8k
    Napokon na svjetlo izlaze svi oni so-called veliki Dinamovci i navijači kojima bi bilo drago da tovari dignu pehar jer su oni predugo čekali na titulu te da vide najluđu proslavu na Rivi. Fino, fino, samo neka se izlažu suncu, takvi "Dinamovci" nam ne trebaju.

Ufaju se u svoju dinamovštinu i onda izjavljuju ovakve idiotarije. Sad barem znam koga ću, a koga neću respektirati i čije ću mišljenje uvažavati. Samo tako nastavite.
  • fakin
    1.3k
    Ja čekam najluđu proslavu u svibnju na Trgu :cool:
  • PetkoDaniOršaGol
    890
    .... sa pozornicom obavezno kod sata da se Trg puni prirodnim smjerom iz Jurišićeve kad bude dolazio bus sa igračima i povorkom iza... :cool: unaprijed isprike svima na ražnju dok je zec u šumi, al se ovo mora naglasiti... :grin:
  • NORTE
    20.3k
    sa pozornicom obavezno kod sata da se Trg puni prirodnim smjerom iz Jurišićeve kad bude dolazio bus sa igračima i povorkom iza... :cool: unaprijed isprike svima na ražnju dok je zec u šumi, al se ovo mora naglasiti... :grin:PetkoDaniOršaGol

To je ključna stvar zbog povorke iz smjera Maksimira.
  • PetkoDaniOršaGol
    890
    Tako je. Pošto je Dinamo sada naš klub koji sluša svoje navijače, a stvar je sama po sebi logična, ne sumnjam da će tako biti... i da više ne spamam temu, a kad već tako lijepo neobavezno maštamo, treba u budućnosti razmisliti i o trajnim bannerima iznad (ne sa strane) ključnih cestovnih ulazaka u grad (između kućica na Lučkom i Arene primjerice) gdje će stajati dinamova poruka dobrodošlice, sa što većim grbom... :cool: "Dobrodošli u Zagreb, dinamov dom" ispod malim slovima broj osvojenih prvenstava, da svakom tovaru auto izbaci iz brzine od muke kad prođe ispod :cool:
  • Droljo
    21.4k
    Takve dobre ideje derete u šit of d dej...
    Uozbiljite se
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.