• SAS1987
    18.8k
    Wildparkstadionu u Karlsruheu.Schpatz

BBB stadion :lol:

Nisu normalni... pa kaj je ovom falilo, koje je sluzbeno objasnjenje da su se odlucili na drugu opciju?NitkoBitan

Da nisu normalni :lol:
  • Sajla
    13.8k
    Marokanci su si napravili stadiončić od skoro 70 000 mjesta, a pokraj još jedan kapaciteta 21 000, da se nađe :lol:

• Filip 91
    1.8k
    https://youtu.be/UYvu3-do0DM?si=hMMJHkzDf0v8a_ob Stadioni sudionika ovosezonske Europske lige.
  • NORTE
    20.4k
    Widzew 8 godina nakon otvaranja novog stadiona od 18 tisuća mjesta, koji je svaku tekmu pun, planira proširenje na 30 tisuća mjesta.
  • Mr Blue
    4.3k
    U životu mi je izgleda potpuno promakla informacija da Betis igra na trećoj stadiončini u Sevilli, za koju nisam ni znao da postoji. Vidio neke fotke protiv Nottinghama i baš sam se iznenadio veličinom tog stadiona. Ako sam dobro skužio, prošle i ove godine ga je grad/država nadogradila kako bi bio spreman za Svjetsko prvenstvo 2030.

Evo još informacija i fotki ako je netko u čudu kao i ja: https://stadiumdb.com/stadiums/esp/estadio_olimpico_de_sevilla

Stadion Benito Villamarin je u rekonstrukciji.
  • miro
    7.6k
    Ako se dobro sjećam taj stadion je otvoren prijateljskom tekmom Španjolska - Hrvatska, mislim da smo 3:0 izgubili
  • Marktwain
    889
    Ak je to bilo '94, onda smo pobijedili 2:0
  • db-izbjeglica
    18.6k
    stadion koji bi ja koristio kao uzor prilikom projektiranja stadiona, nekakav mini dragao, malo bi to drugačije posložio, treba nešto veći kapacitet, al ovo je po meni jako blizu savršenom stadionu za zagreb i dinamo

- nije klasični dosadni, jedolični stadion
    - velika navijačka tribina na jednoj razini
    - dominantne tribine istok i zapad
    - mala gostujuća navijačka tribina na drugoj razini, koju dobrim dijelom pokriva veliki semafor

https://www.youtube.com/watch?v=yNhg_-gyeGU

:ok:
  • Pacho
    6.5k
    Ima i u MLS-u dobrih stadiona kapaciteta oko 25k sa zanimljivim rjesenjima.

TQL Stadium u Cincinnatiu, 26k

ejn6adu5u0tnu5lqf8kc.jpg

55534-003.jpg?v=79ead

Inter&Co Stadium u Orlandu, 25.5k

pdyrgtdxuhpfl1sszebh.jpg

Freedom Park u Miamiu koji je trenutno u izgradnji, 25k

images%2FvoltaxMediaLibrary%2Fmmsport%2Fsi%2F01jmm5y9yk8a35pqk09c.webp

Etihad Park u New york, takoder u izgradnji, 25k

df4a58ca870067e657aab76b6b0dd02a-original.jpg

2fe4166c-dcf2-4ea1-b4eb-bd8d12b3a0a2.jpg
  • jedan u nizu
    15.4k

Stadion je do nedavno imao atletsku stazu, koja je sada maknuta i prosiren je kapacitet sa 60k na 70k, te je sada treci najveci stadion u Španjolskoj (kada se izgradi Camp Nou, bit ce 4. sa samo 500 mjesta manje od Atleticovog stadiona.

cartuja_top.jpg

IMG-20250414-WA0002-1-1600x1086_c.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.