• Infinity
    19k
    Zapad na Grbavici ceka i cekat ce jos dugo, jer se spominju iznosi od oko 20 milijuna maraka, tj. spominjali su se kad se krenulo u izgradnju juga, a to je bilo prije 8-9 godina, sad je trosak vjerojano jos veci.

Oni zele na zapadu napraviti top tribinu, da bude elitna, te da ima sve sadrzaje. To i jest razlog zasto se ceka, nema para.

Meni je vise logike imalo to da na zapadu urade ipak nesto manju tribinu s nekih 1-2000 mjesta, ali s lozama i popratnim sadrzajom, te da stadion sutra moze dobiti cetvrtu kategoriju (bez juga), pa kad bude viska para da se ide u izgradnju novog zapada. To bi na neki nacin bila prica kojom su se vodili kod izgradnje istoka i sad juga, tj. da za malo para dobiju sto vise. Meni se to kod ostalih tribina ne svidja nesto pretjerano, ali bi mi za zapad imalo smisla, jer o stanju te tribine ti ovisi licenca.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.