• Thor
    844
    Joooj pun mi je k.tog hvaljenja atmosfere s Poluuda! Ne kuzim kaj je Ljubo prvi put tam bio na tekmi pa ga je kao impresioniralo? :roll:
    Bil sam kao i puno vas na zoni sigurno na nekoliko desetaka tekmi a i vise sigurno tam. I s dinamom i s repkom a i cak sam bil na nekim njihovim tekmama onak ko zainteresirani turist za pogledat nogomet. Nisam ga se bas nagledal dobrog.
    Na prste jedne ruke se.mogu sjetiti nekih boljih atmosfera kada smo mi zapravo dizali hajp stadiona prije tekmi i na samoj tekmi.
    Tam je uvijek sve isto desetljecima. Neko mumljanje sa sjevera, topovski udari i kurenje stolica i trganje.
    Ok naprave dobre koreografije,potrude se, sve vise kompliciraju s njima pa ih sad vec pol vure razvlace ali to navijanjenje nije ni poticajno ni ohrabrujuce za momcad a niti za ostatak stadiona.
    Kaj ja znam...meni nis tak spektakularno vec desetljecima. Onak, uobicajno tovarski.

Ovo je navijanje za svoj klub: :heart:
    https://youtu.be/vh4HfmE-G_A?si=FpwVUzTLjtBakSug
  • Zg123
    2.5k
    Ma Ljubo je Dinamovac al je tip osobe koji se nikome ne bi htio zamjerit i dosta je patetican. Meni osobno medju losijim komentatorima, dosadan i neduhovit, malo bolja verzija Tina Vele
  • Jurki
    19.6k
    Nije hejt prema Ljubi, ali covjece ti zaplaces na pjesmu propale pjevacice, izjavis da je wc skoljka nogometna katedrala, izjavis da ne trebas komentirati događaje na terenu jer je takva atmosfera da mozes bez problema zasutjeti.

Potencira se ta famozna atmosfera iz kojeg tocno razloga? Jer su tribine pune? Od navijanja se culi samo Boysi.. i htel bi stvarno cuti da mi netko klubski neofarban objasni kaj je u toj njihovoj atmosferi tak wau? Jer ja ne vidim i ne cujem nist spektakularnog.
    Koju god njihovu tekmu gledam... cuje se samo Dalmacijo, vrijeđanje protivnika, sucu - cigane, topovski udari i hrpa zakurenih baklji.
  • Droljo
    21.3k
    Nije hejt prema LjubiJurki

Nepotrebna rečenica. Nek si ga pljuga i ide na koncerte doris i sl. pa nek pušta suzu dok cijeli stadion pjeva u glas.
  • Noel
    16k
    Nekak imam osjećaj da bi Ljubić više volio da se klub zove Croatia. Ljubo sori al nosi si i Doris Dragović i Poljud i Ovo je naša krv. Pravi Dinamovac se na derbiju ježi na Serbus dragi Zagreb moj a ne Doris Dragović. Osim ovog "ispada" uočio sam da u više navrata u prijenosima utakmica spomene nekakvu politiku ili Franju Tuđmana iz ničega. Tobože nekakve šale i fore. Pogotovo za vrijeme Franje Ivanovića u Rijeci. Meni koji djelim konzervativne i rekli bi desne stavove mi je malo bilo ili puno degutantno za slušat. Kao i čitat ovu izjavu od jučer.
  • striko
    2.4k
    Naslov Germanijaka upravo :

Malmö (1,75) nam za sriću triba, a to su pobjede Fenera (2,40) i PAOK-a (2,0)
  • Filip85
    906
    Da, frajer je teški tuđmanist...franjo ovo, franjo ono, franjo ovo, franjo ono... :roll:
  • db-izbjeglica
    18.4k
    najjače su mi te domoljubne pjesme od kraljice torcide, arkanove priležnice :lol:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.