• Paggini
    71.5k
    aHUWdhz.jpeg

Reče on i pozove Pašalića, Matanovića i Petkovića, a uz zivkanje i moljakanje eurokillera Livaje. Nije da je Beljo u Rapidu bio u 1/4finalu EL i njihov najbolji igrač.

Ajd u pičku materinu
  • Thor
    951
    ajd! :brow: :lol:
  • Goncalo Santos
    1.3k
    kad nam izbornik ne prati nogomet, pa mislio je radeljica zvat koji igra za bih. Ja njega ne mogu zamisliti da sjedi i gleda utakmicu Belje u rapidu.
  • Šteco
    1.2k
    Reče on i pozove Pašalića, Matanovića i Petkovića, a uz zivkanje i moljakanje eurokillera Livaje.Paggini

Ma ima i dio di to ponavlja:

Dalić nikome nije uručio poziv na račun dobrih predstava protiv momčadi iz HNL-a pa tako neće ni Valinčiću, u to budite sigurni.

Bitno da su razni Frukovi, M. Pašalići, Labrovići, Siguri, Livaje, ma da ne nabrajam dalje, dobijali pozive i pretpozive jer su se redovito dobro predstavljali u Europi u datom trenutku kad su pozivani (a neki su i aktualni - Fruk).

Koji proljev od članka.
  • ElDorado
    6.2k
    Pa bila je priča da se Beljo nije adekvatno uklopio u familiju. Valjda je pročitao previše knjiga
  • Efes Pilsen
    13k
    Orsic je u Jurop zabio vise i od Perisica pa je prvo cekao poziv dost dugo, a onda dobio minutazu na kapaljku.
  • veselko tenžera
    6.1k
    Naslov rubrike = dekolte tete koja vodi dodjelu Zlatne lopte.
  • Thor
    951
    Ne znam dal je ovo pravo mesto za to...al cestitao bi Vukovarcima na skalpu :wink: :up:
  • Crni86
    15.7k
    sudjelovao je i ivusic u eurogolovima u europi. Zato je i on pozvan :smile:
  • Jurki
    19.7k
    pa mislio je radeljica zvat koji igra za bihGoncalo Santos

Ovaj biser tog zalizanog glupana mi je presel ispod radara.
    Idem guglat.. stvarno to lik izjavil.

Koliko moras biti mutav i izjaviti da pratis igraca druge drzave u kontekstu poziva u reprezentaciju.

Ma nema smisla razbijati glavu s tim. Treba cekati da se pokupi nakon SP-a.

Inace kaj se tice Belje i ostalih nasih igraca za reprezentativna okupljanja, cim manje njih dobije poziv - trenutacno bolje za Dinamo
  • NORTE
    20.3k
    Koliko moras biti mutav i izjaviti da pratis igraca druge drzave u kontekstu poziva u reprezentaciju.Jurki

Štimac je htio zvat Kvržića koji je Srbin iz BIH.
  • Jurki
    19.7k
    i onda se cudimo kaj treneri nakon repke ne mogu trenirati bar neki iole ozbiljan klub u Europi
  • NitkoBitan
    32k
    Uf. Koliko branitelja Ljubo ima na Zoni, ajde da vidimo obranu ovog proljeva od glorificiranja juznjacke atmosfere.

30 tisuca navijaca od kojih 2 tisuce navija cijelu utakmicu, nesto nevideno u navijackom svijetu.

"Bilo je trenutaka u kojima su mi gotovo suze krenule. To je bilo pola sata prije početka utakmice, na refren pjesme 'Ovo je naša krv', kad shvatiš da si na posebnome mjestu. U uvodu utakmice pričao sam o nogometnim katedralama, a Poljud jest jedan takav stadion."

"Jedno prekrasno iskustva, ostvarenje dječakog sna, ponosan sam i sretan da sam to doživio."

Navodno velik Dinamovac :vomit:
  • Sajla
    13.7k
    "uvijek imaš mogućnost ne komentirati ništa jer je stadion raspjevan i nemaš potrebu kvariti gledateljima doživljaj svojim komentiranjem"
    može.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.