• Fan
    1.4k
    Polako sa mladim Slovencem. Još on mora žganaca puno pojesti. Golmane se pogotovo ne baca pod autobus.deda

Sa 20, tj skoro 21 godinom za 2 sezone, s tim da bi sljedeću sezonu mogao imat neke kup utakmice i skupljat iskustvo, gdje bi tu bilo bacanje pod bus?
  • deda
    41.2k
    Dobro, za 2 sezone je potpuno druga priča. Shvatio sam da govorite o današnjici.
  • rokikaciga
    5.8k
    Dosta se negative skupilo oko Nevistica, jednim dijelom sam mozda i ja kriv, ali evo moram ga pohvaliti jer brojke ne lazu. Sve derbije je zavrsio sa 0 primljenih golova, ima 5 utakmica bez primljenog gola od 7 odigranih u HNL.

Nazalost nemam jos one famozne grafove koje i Omake postavlja ali fbref kaze da ima 16 obrana od 20 za odlicnih 80%.

Malo pozitive za naseg Nevu :heart:
  • Marley
    4.9k
    Malo pozitive za naseg Nevu :heart:rokikaciga

Mah, tesko.
    Njemu je narod ovdje odavno presudio.
    Ali sva sreca, to je samo forum.

Ivaneee, idemo dalje samo jako!!!
  • miro
    7.5k
    Nije se dogodilo ništa što Nevistić ne može ispraviti nekom serijom utakmica s bravuroznim obranama. Neka samo uđe u formu u kakvoj je bio s Rijekom u Europa ligi i sve mu je oprošteno
  • Droljo
    21.2k
    Evo mu šansa već prekosutra. Trebat će nam sigurno pravi neva za neki bod...
  • scooniepenn
    5.6k

Nakon odgledane utakmice s Mehmetom Kasimpasom Sokolovićem neki bod su tri. Neva neka napokon zaključa vrata i pokaže zašto je jedinica Dinama. Nema više izgovora i opravdanja.
  • Mr Anderson
    14k
    na snimci je izgledao ko golman u igrici kad se zbrejka, ko bug neki, wtfNKDZ86

Glitch in the Matrix
  • nemapredaje
    6.1k

A možemo reći da i to potvrđuje da je stvar u glavi. Znači za derbije, pošto su veće utakmice i važnije, ima bolji fokus te drži bolju koncentraciju dok se za manje opusti te mu se onda dogode početničke greške.
  • rokikaciga
    5.8k
    Moguce ali ne mogu ulaziti u to.

On i dalje ima odreden tehnicki deficit koji nije stvar glave i to ce biti problem do kraja karijere ako se netko s njim opasno ne primi tog pitanja. Kod jednog udarca Hajduka je imao isto slab odraz u stranu, mislim da je u maloj mrezici van gola zavrsio udarac.
  • Mr Anderson
    14k
    Kod jednog udarca Hajduka je imao isto slab odraz u stranu, mislim da je u maloj mrezici van gola zavrsio udarac.rokikaciga

Možda zato jer je procijenio da ide van.
  • rokikaciga
    5.8k
    Na svakoj utakmici ima problem s odrazom u stranu, to je tehnicki problem kod njega a ne fizicki ili mentalni.
  • Mr Anderson
    14k
    Na svakoj utakmici ima problem s odrazom u stranu, to je tehnicki problem kod njega a ne fizicki ili mentalni.rokikaciga

Može biti i fizički. Posljedica ozljede leđa od prošle sezone.
  • rokikaciga
    5.8k
    Nije. Problem je tehnicke prirode.
  • Zagi
    11.7k
    Problem je u tajmingu odraza. To nema veze sa leđima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet