• mali M
    8.6k
    ma samo vi udarajte momci. Tu smo godinama se ponosili ovim forumom i zazivali njegov rast, širenje, dodavanje podcasta, postati dio službenog Dinama... sve je to postignuto, ovo je normalni slijed koji se dogodi da bi nešto bilo veće a ostalo kvalitetom na vrhu.

Ovom prilikom pohvaljujem sve koji su pokrenuli, održavali i koju ulažu svoje slobodno vrijeme i novac u funkcioniranje ovog "našeg" foruma.
    Osim @vjeko1701, njega ne pohvaljujem.. on je forumska gerila :lol:
  • doubletrouble
    1.7k
    s obzirom da nitko od nas ovdje nema uvid u troškove održavanja foruma, a više puta ste odbili mjesečno financiranje istog, mislim da nitko ne bi trebao imat problem s bilo kakvim tipom oglašavanja ovdje
  • Droljo
    21.4k
    Dok god reklame ne iskaču iz mobitela i deru me u glavu super bude. Ovo je super...
  • rokikaciga
    5.9k
    Inace sam teski zagovornik adblocka svugdje. Osobno ne vidim reklame nigdje na internetu. Ali ovu sam whitelistao zbog toga sto je neinvazivno, tematska je i znam za sto se koristi priljev od reklame.
  • NKDZ86
    5.8k
    mene baš bode u oči
  • Dinamosaur
    2.6k
    Ovo je super..Droljo

A bas super bi bilo malo kompromisa, malo više plave..npr ovako da malo prirodnije izgleda
    file-000000008d4861fa887479c46e510c39.png
  • Droljo
    21.4k
    Ali tada ne bi nila magenta... :nerd:
  • Probirštift
    1k
    T-com prosim vas pošaljite Zoni stream za dinamove utakmice
    Ljubi brat
  • Goncalo Santos
    1.2k
    Ne znam postoji li vec tako nesto na Zoni posto nemam velik staz tu, ali predlazem uvodenje nekih nagrada po NBA principu za zonase, znam da bi @Pacho sigurno bio MVP, gospodinu je jednostavno svaki drugi komentar za rubriku da se ne zaboravi. Koliko radosti i humora samo unosi na ovaj forum svaka cast.

Iako ima tu jos dosta posebnih clanova koji zasluzuju priznanje za svoj doprinos.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.