• mali M
    8.6k
    ma samo vi udarajte momci. Tu smo godinama se ponosili ovim forumom i zazivali njegov rast, širenje, dodavanje podcasta, postati dio službenog Dinama... sve je to postignuto, ovo je normalni slijed koji se dogodi da bi nešto bilo veće a ostalo kvalitetom na vrhu.

Ovom prilikom pohvaljujem sve koji su pokrenuli, održavali i koju ulažu svoje slobodno vrijeme i novac u funkcioniranje ovog "našeg" foruma.
    Osim @vjeko1701, njega ne pohvaljujem.. on je forumska gerila :lol:
  • doubletrouble
    1.6k
    s obzirom da nitko od nas ovdje nema uvid u troškove održavanja foruma, a više puta ste odbili mjesečno financiranje istog, mislim da nitko ne bi trebao imat problem s bilo kakvim tipom oglašavanja ovdje
  • Droljo
    21.1k
    Dok god reklame ne iskaču iz mobitela i deru me u glavu super bude. Ovo je super...
  • rokikaciga
    5.6k
    Inace sam teski zagovornik adblocka svugdje. Osobno ne vidim reklame nigdje na internetu. Ali ovu sam whitelistao zbog toga sto je neinvazivno, tematska je i znam za sto se koristi priljev od reklame.
  • NKDZ86
    5.7k
    mene baš bode u oči
  • Dinamosaur
    2.5k
    Ovo je super..Droljo

A bas super bi bilo malo kompromisa, malo više plave..npr ovako da malo prirodnije izgleda
    file-000000008d4861fa887479c46e510c39.png
  • Droljo
    21.1k
    Ali tada ne bi nila magenta... :nerd:
  • Probirštift
    1k
    T-com prosim vas pošaljite Zoni stream za dinamove utakmice
    Ljubi brat
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.