situacija je drugačije od one sa šampionskom Rijekom. Oni bez nekog dodatnog ulagača ne mogu više doći na onako visoku razinu a još k tome sa dosta tankim kadrom igraju i Europu.
Osobno imam osjećaj da budu i Kulenović i Menalo otkrića sezone za Rijeku.
Rijeka dobiva igrače i pojačanja za kakva inače ne bi imala novca.
Mislim da Mamiće trenutno više brine Osijek od Rijeke i Hajduka i pojačavanje konkurencije njima im donosi više koristi od neke opasnosti da igrači ko Kule ili Menalo budu ključni u nekom Rijekinom pohodu na naslov ili pobjedi protiv Dinama. — vjeko1701
u rijeci šampionske sezone
od gnk import-export igrača bio je samo andrijašević — Guinness
Šampionska Rijeka je na početku sezone bila ismijavana zbog rasprodaje. Mamić i pomaže Mišku opet baš zato da pomogne svom prijatelju u nevolji, a i da ih digne na razinu Osijeka i Hajduka. Dinamovim igračima pojačana Rijeka će napravit probleme upravo Dinamu — NORTE
Svaka čast i Rožmanu al daleko je on od Keka i one Rijeke koja je baš mljela 90 minuta.
ipak su bratecu bitne samo medalje i kup mu je mjesto gdje se najlakše može dokazati da može "bolje od Bjelice".
Mislim da je slanje Kulenovića i Menala u Rijeku baš pokušaj održavanja jakog protivnika ponajprije baš Osijeku. — vjeko1701
Pomoć Rijeci je da ostanu u vrhu, to se može osvetit gnk-u kao i prvi put. — NORTE
ova Rijeka nema ni kvalitete ni širine za biti dovoljno konstantna da bi se uopće našla u prilici držati priključak s Dinamom...čak i ovakvim Zokijevim Dinamom. — xavier
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.