• don
    15.9k
    nevidljiv ka i 90% sezone.
  • Izet Hajrović
    6.2k
    Nažalost, izgleda da je beskoristan u momčadima koje dominiraju posjedom kao Dinamo. Nadam se da će pokazati zašto je doveden barem u Europi.
  • Crusades
    18.8k
    Mišića na njegovo mjesto, a Bennacera na šesticu.
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Isto kao i brat mu,vezni igrac koji od tehnike ima Iphone a najvise mu smeta lopta u nogama. U kreiranju igre (hvala Bogu) ga nema,obrambeno nema prevelik doprinos,a nije bas u ovih par utakmica opasan po gol.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Po sofascoreu u top 6 najgorih veznjaka koji su igrali vise od 50% utakmica. Ali od svih ima najvise odigranih. Uz to valjda najlosiji postotak dobivenih duela u ligi sa 25%. U soku i nevjerici sam da igrac koji je prekaljeni bundesligas,j os prosle sezone igrao drugu njemacku ligu i vrijedi 5 milja eura izgleda ovoliko bezkorisno i nemocno u HNLu.

Ne mora svaki veznjak biti Xavi il Iniesta. Ali koja je njegova svrha. Kazu neki da radi nevidljiv posao. Moze li netko meni kao laiku objasnit koji je to nevidljiv posao. Jer ja ga ne vidim a ocito ga ne vidi ni sofascore.
  • bobanzg
    34
    Ma ne radi nikakakav nevidljiv posao. Tko gleda nogomet kroz pojedince to i vidi. Nema nevidljvog posla pa ja ga pratim cijelu utakmicu. To su se javili tu par fanova koji su i mene posrali kako je Ljubičić odlično odigrao prvih 3-4 kola a da je nemam pojma o nogometu. Znači jedno apsolutno ništa, a pompozno je najavljivan kao možda i najveće pojačanje. Stil igre Kruno Jurčić, primi i vrati. Jučer svako dodavanje unaprijed krivo. Najveća snaga šut - nula. Uopće nije opasan po gol. Uostalom statistika i ocjene ne lažu. Zasad prevara. Možda bi bolje izgledao bez Mišića, ne znam.
  • BBB Mataa998
    2.8k
    Možda bi bolje izgledao bez Mišića, ne znam.bobanzg

Sve se slazem osim sa ovim dijelom. Misic igra dosta solidni na pocetku ove sezone,a mozda bi bas on bio bolji da uz sebe ima Zajca i Bennacera a ne Ljubicica i Villara
  • bobanzg
    34
    Moguce da. Ne kazem da je Misic los osim jucer, ali trojica koja inace igraju u vezi nikako ne funkcioniraju.
  • Odani Zgd
    833
    Ništa extra nije odigrao,u odnosu kakvi su se hvalospjevi pisali za ovoga igrača.Možda mu treba još vremena za prilagodbu,ne znam.Jedini plus što nije plaćena odšteta za njega
  • Sibirski plavac
    6.2k
    Uz Villara Ljubo mi je najveća misterija dosad. Opravdano dočekan hvalospjevima jer ipak ima iskustvo prve i druge Bundeslige (u momčadi koja je btw. trenutno trećeplasirana u prvoj ligi), a zasad ispada dosta prosječan s obzirom na CV s kojim je došao. Nadam se boljim danima i za njega i Dinamo općenito.
156789Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.