• deda
    41.1k
    Čudi malo koliko ljudi ne prepoznaje značaj ovog dečka i njegov nevjerojatan rad na terenu. Sugeriram da odgledate koju cijelu tekmu prateći samo njega. Dijametralno ćete promijeniti mišljenje o njegovoj ulozi u sastavu.
  • Crni86
    15.3k
    Znaci ekipa prosle sezone sere po veznom redu kak nema energije, kak ne trci, kak ne kupi druge lopte, a danas sere po decku koji nam upravo to donosi. Ljubo je pojeo tovarski vezni red - po je o.

Nevjerojatno…
  • Facke
    6.7k
    Ste god je pratil Ljubicica je i prije znal da on nije igrac poteza, asistencije ili igrac za lepe oci. Decko je pravi fighter na terenu. Njega vidis na citavem terenu i decko grize, bori se za saku loptu, dela konstante presing i jake je neugoden za protivnika. Pa tak ka se sere o Ljubicicu tak se je i srale o Misicu. Iste tak se je srale o Modricu da ga nema nigde jake duge. Ali ti na televizije ne vidis te koj vidis na stadionu i gledis igraca. Gledanje utakmice na televizije i na stadionu je velika velika razlika. Ti tek na stadionu primetis kulke je on vazen igrac.
  • FelceAzzurro
    718
    Samo nek ga zdravlja služi :up:
  • veselko tenžera
    5.7k
    Ove utakmice mu strašno odgovaraju. Mi stojimo niže i po osvojenoj lopti krećemo okomito. U toj tranziciji je dobar, dugog i laganog koraka. Na njemu se najviše osjeti koliko je ekipa nova i koliko se igrači tek trebaju naviknuti jedni na druge i stvoriti mehanizme. Npr. da Kuletu odličnu loptu na šut paralelno s gol linijom, a Kule instinktivno krene unatrag očekujući laganu povratnu. Pola koraka, djelić sekunde i ode zicer za 0-2. Bakrar super dribling i idealno za Ljubi u dubinu, on još 1 dribling napravi i spetlja se.
    Bit će to dobro, samo razmisliti kako i što s Ljubom kad moramo pobijati bunkere i kad je prostora puno manje.
  • DiddyGuela
    4.4k
    Ne govorim ovdje o asistima i golovima, govorim o dobivenim duelima na tlu i zraku, oduzetim loptama, presjecenim pasevima... on je tu na nekih 20% u HNLu. O cemu pricamo ljudi? Nisam ocekivao da ce asistirati, driblati, zabijati... ali ovako skroman doprinos, to definitivno nisam ocekivao. Pa on i tih malo lopti sto oduzme najcesce usere sa iducim potezom jer je tehnicki izrazito los. Pas mu je nikakav, zavrsninac jos losija.

Ovo sto sam za sada vidio me podsjeca ne ekipu koja mi je davno govorila o tome koliko Adrian Calello zapravo odradi nevidljivog posla.
17891011Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.