• Borovljanin
    294
    IMG-2331.jpg

Znam da ljudi ne vole ovakve usporedbe, ali brate… I kužim da ima ljudi koji cijene njegove kvalitete “koje se ne vide”, ali meni je baš to - nevidljiv.

Možda zato što sam očekivao puno, puno više od njega. Da bude daleko najbolji veznjak lige, a za sada mi je ostavio baš loš dojam. I to ne zbog kiksa jučer, nego u prvih 5 kola. Imam ga na zubu samo zato što očekujem da melje terenom, a ne da ima 25% u duelima
  • DiddyGuela
    4.2k

Forrest Gump nogometas.

Nisam siguran koliko je on igrac za Dinamo, posebno u kontekstu HNLa. Puno trci, radi za momcad, otvara prostor ali je jednostavno sa loptom bas nikakav. Previse dodira mu treba da stavi loptu pod kontrolu, dodavanja su mu ziheraska, igra 1na1 ne postoji, slab doprinost u zavrsnici...ne znam. Proslo je 5 kola, mozda je moj dojam pogresan. Volio bi da Omake napravi graf Ljubinih predstava u Dinamu kroz ova 5 HNL kola. Meni je to iskreno bas slabo. Nekakva losa kopija Ademija.

Nisam zelio prije pisati ovaj komentar jer cijenim njegov trud i stav na terenu, ali on jednostavno ima premalo kvalitete da bi nam bio od velike koristi u HNLu.
  • Ljubo
    16
    Njegov problem je postavka sustava i igre Dinama. Ako pogledate kako je u Kölnu igrao i bio statistički bolji to je zato jer igraju drugi sustav sa 3 stopera iza i sa wingbeckovima sto mu je davalo prostora da ulazi iz drugog plana puno vise. Vjerujem da bude puno dao samo se treba naviknuti na novu rolu.
  • Kujtim Shalla
    6.2k
    Ljudi Kaj je vama , haha pa eto imamo tehnicara u momcadi pa ih nema nigdje . Ljubi radi jeben posao, po mene najstandardniji nas igrac od prvog Kola koji bas uvijek odradi posao . Vama Niko udovoljiti ,nevalja on, villar davi loptu ,igraci iz liga petice
  • bobanzg
    21
    Strašno kako ljudi imaju niske kriterije i uvjeravaju me kako je Ljubičić dobar. Mogu razumijet da ima fanboyse, ali ruku na srce predstava jučer nevidljiva, najlošiji. Pratio sam ga cijelu utakmicu, a uostalom ni ocjene i statistika ne lažu i skroz su realne. Ljubičić po meni bi trebao biti ono što je Ademi bio u svom prime-u, dosad je pokazao Ademija od prošle sezone.
145678Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.