• Borovljanin
    312
    Opet Casper danas. Glupo je nešto negativno reći nakon pobjede u derbiju, ali najmanje je dao i po meni razlog za kontrolu Hajduka u prvom poluvremenu. Iskreno sam zaboravio da je igrao drugo, mislio sam da je izašao.
  • San Lorenzo
    22k

Meni je kod njega najveći minus tehnika, doslovno u svakom posjedu imam osjećaj da će si nabit prejaku loptu u for ili se sprtljat...danas smo imali jednu kontru 4 na 3 i odabrao je neko bezvezno rješenje.
  • Efes Pilsen
    12.9k
    cini se bratski problem :grin: Meni je on trenutno nit vamo ni tamo, sredina.. Mislim da moze bolje i da zelja nije upitna. Vidi i stozer nesto jer njega najmanje mijenja.
  • DiddyGuela
    4.4k
    Onaj zalet i udarac po golu tamo duboko u drugom pol. je bio antologijski. Scena me podsjetila na Kangu u onoj kup utakmici.

Molio bi GIF ovog Ljubinog poteza.
  • Masto
    189
    gađo džamiju
  • DiddyGuela
    4.4k

Kad si mi ovako lijepo objasnio odmah mi je lakse.
    Hvala.
  • MarK
    1.1k
    već sam ranije primijetio da kad šutira punom nogom stopalo mu ima položaj kao da plasira unutarnjom. Ugl noga "klapa" pri udarcu ili dodavanju kao i bratu. Nikako mi ne sjeda ovaj igrač.
  • Kujtim Shalla
    6.4k
    Pustite momka ,šta ste se okomili na njega. Trči Bori se ,ništa gori kad igramo.lose od ostalih. Odradi posao. Dobar i zahvalan igrač, koji igra onak kako igra ,Bori se za svaku loptu . Imamo mi šmekere u momčadi ,treba i rudara
  • hardek
    6.3k
    On i Bakrar su naši daleko najbolji presing igrači, i zato je u prvih 11. Čak je danas izgledao tehnički najbolje do sada.

Ono što je problem, je što je on trenutno na terenu najofenzivnije postavljen od veznjaka, pa samim time kad imamo tranzicijsku situaciju on je taj koji je vodi a nema filing za davanje tih ključnih dodavanja. On može donijet loptu u zadnju trećinu i pucat ili odložit na krilo, ali teško se od njega može očekivati neku direktnu asistenciju za gol u tim situacijama.
  • plavi devet
    605
    točno tako, meni je djelovao bolje kad je npr Stojković bio ispred njega a on povučeniji. Ovo di je on najistureniji od veznjaka mi se ne sviđa nimalo.
  • M94
    2k
    Nez kako je na TV bilo, al sa stadiona ko da ga je svugdje bilo, dobro je Pajazitija pritiskao.
    Po meni je bio dobar danas.
  • Laugreano
    4.8k
    Meni je on danas odigrao bas dobru tekmu.
  • Dzoni
    2.1k
    Bolje nego prošle utakmice, ali može i mora još puno više pokazati
  • Str1nger Bell
    2.7k
    Ljubicic je najvise svojih golova u Bundesligi dao ulaskom iz drugog plana, nesto kao Ademi u svojim najboljim godinama.

Najbolje se krece bez lopte i vrhunski ulazi u međuprostor, ali mislim da je njemu Beljo najveci problem jer je statican.

Da je tu Petkovic koji prilazi lopti Ljubicic bi se nazabijao golova iz drugog plana, ovako njegova najveca vrlina ne moze doci do izrazaja.
  • Miro Vugrinec
    9.7k
    Glavna stvar na koju bi se osvrnuo za današnju tekmu je Dejo Ljubičić. Za ovog momka osjećam da će u budućnosti biti priča kao i kod Mišića. Miške kad je došao svi su igrači i treneri govorili da je ekstra klasa, da previše znaci ekipi, ali to nitko nije vidio prvih pola godine, godinu, čak i godinu i pol. Onda kasnije su i slijepi progledali i skuzili da s Mišićem i bez njega nismo isti.

Tako bih rekao i za Deju. Ljudi misle jer je došao iz Bundeslige i imao ok statistiku da bi on trebao predriblati 2-3 igrača, dat gol ili asist svaku tekmu. Ali on jednostavno nije taj tip igrača, on je i u bundesligi napravio najviše na svoje sjajne trkačke kapacitete, na agresiju u fazi obrane i ulaze iz drugog plana. Danas Hajdukov vezni red nije odigrao 3 lopte prema naprijed, a sve upravo radi vrhunskih pritiska i postavljanja Ljubičića. I tu dajem pohvale Kovi jer u javnoszi najosporavaniji igrač u prvih 11 i igrač kojeg bi većina makla je Ljubičić, a Kova ga ostavlja u prvih 11 i čini se da ne može bez njega zamisliti ekipu. To je igrač koji je upravo ono sto Zvone želi, intenzitet, intenzitet i intenzitet. On to ima najviše u ovoh ekipi zbog toga sto je godinama igrao u Njemačkoj i upravo nam jedan takav treba. A ne sumnjam da će se otvoriti i rubrike golova i asista do kraja sezone za Ljubu i da će na kraju svi navijači skužiti da je on igrač koji mora igrati u prvih 11
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.