ali jednog dana bi trebali postati puno restriktivniji. Dosta klubova u svijetu imaju takav princip. — vlatkomarkovic
Za prvo kužim poantu, ali sam protiv, jer smo predugo bili zatvoreni klub i sad opet ulazit u neko ograničavanje, nisam za to. A što se manipuliranja glasanjem tiče, iskreno sumnjam da netko može skupit toliku masu ljudi - a ako ju skupi, to više i nije manipulacija, nego demokracija. — miro
Što se tiče sponzorstava, jel mi uopće znamo koliko točno koja firma love daje godišnje? — miro
Ovi poput Real Barca (ako si to mislio) to mogu/moraju jer imaju potencijalnih valjda 100 milja članova. — Tvrdica McTvrdi
Dinamo bi trebao u jednom trenutku ograničiti članstvo. Recimo na 86 000? Ili puno restriktivnije uvjete — vlatkomarkovic
Pa to sigurno, Jakirov CV je u usporedbi sa Kovinim nebo i zemlja i to kazem ja koji organski ne podnosim Jakira. O Bjelici necu ni pricat...Uvjeren sam da su i Jakir i Bjelica bolji treneri od Kovacevica i s hodno tome sam malo izfrustriran da smo nakon remonta zavrsili sa, po mojem misljenju, losijim trenerom nego kaj smo imali prosle sezone.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.