• Maki2
    865
    Nije to nepopularno uopce. Kova je super drag covjek, al najveca referenca mu je biti 5 u Hnlu iza Varazdina. Moj je dojam da se nije odmakao od poimanja nogometa prije 15 godina kad su analiticari, data scientisti, treneri za prekide bili avangarda.
  • Goncalo Santos
    917
    Goda opet nista nije donio, niti moze prema naprijed, u trenutku kad ganjamo gol vise, uvodi defanzivca koji ne zna odigrati loptu u dubinu, ne zna driblati i ne zna centrirati.
  • GeneralNapoleon
    2k

To smo slusali nakon svake druge tekme prosle sezone :lol:

Nekako je nastao i dojam kak se radi o trenerskom talentu a on stariji od Jakira. Recimo Garcia je mlad trener kod kojeg mozes ocekivat da ce radit greske zbog neiskusnosti.
    Ali ne znam koliko plafon Kova jos ima jer realno bi trebao biti vec gotovo peceni trener. To je kao da nazivamo igrace od 25 godina talentima.
  • miro
    7.5k
    da, ali to što ga uvodi govori najviše o Vinlofu
  • Goncalo Santos
    917
    govori vise o kovacevicu, sto nije godu vadio u varazdinu?
  • Dudu 9
    860

Mislim da je uveo Godu jer je Vinlof imao žuti.
  • hardek
    6.3k
    Znam da se neće desit, ali ova ekipa je više krojena za 4-4-2 romb nego 4-3-3. Krila(dobrih) nemamo, imamo beskonačan broj veznih i 3 dobra napadača.

Jedino ne znam da li u 2025. 4-4-2 romb može proći
  • Danko
    2.2k

Onda nema druge nek krunu dovest.
  • Noel
    15.7k

Može romb bit u 2025. ako imaš na bekovskim pozicijama Hakimija i Nunu Mendesa koji će se priključivat napadu kao lažna krila i bombandirat dva napadača i ako imaš u rombu defanzivnog veznog koji će bit nemoguće dobar osigurač da se priključuje dvojcu u obrani i pomaže pokriti nedostatak napadačih bekova. Sve u svemu teško za izvest ali nije nemoguće ako ima dobrih igrača na ključnim pozicijama za tu formaciju.
  • GeneralNapoleon
    2k

Ja sam napisao da smatram da bi nam 3 4 2 1 bilo idealno. Imamo sad dobre stopere. Ubacis jos Galesica. Vinlöf je svakako vise wingbek izgleda a Valincic moze to igrat na drugoj strani. Ostanu ti 4 veznjaka za sredinu. Misic/Villar, Bennacer/Ljubicic, Stojkovic/Zajc, Vidovic/Mudrazija. Recimo i onda naravno Beljo/Kulue u napadu.

Najveci problem je da se treneru igra oslanja na krila a nasa daleko najgora pozicija su krila. Mi trebamo krila koja probijaju 1 na 1 protiv bloka. A toga nemamo jos od Ivanuseca.
  • hardek
    6.3k
    Ja sam napisao da smatram da bi nam 3 4 2 1 bilo idealno.GeneralNapoleon

Igra s 3 odiza je puno teže za uigrat nego što ljudi misle. Zapravo trenutno mi ne pada na pamet ni jedna top ekipa osim Intera, Inzaghi je to odlično ustimao a vidjet ćemo sad s Chivuom kako će to bit.

Mi trebamo krila koja probijaju 1 na 1 protiv bloka. A toga nemamo jos od Ivanuseca.GeneralNapoleon

Ivanušec je isto kombinatorno krilo kao Vidović samo je brži i ima nisko težište pa ti se čini.
  • GeneralNapoleon
    2k
    Ivanušec je isto kombinatorno krilo kao Vidović samo je brži i ima nisko težište pa ti se čini.hardek

Slazem se grubo, ali mislim da je bas zbog te brzine probojniji 1 na 1 zbog cega moze krpat krilo. Vidovic ima odlicnu tehniku ali eksplozivnost ravno nula. Ne znam kad je zadnji put ikoga prosao. Ivanusec je to mogao.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet