• dinamo u srcu
    2.3k
    Mogu li prilikom glasanja uživo na stadionu, pokazat ĉlansku preko mobitela ili moram imat iskaznicu?
  • ZgDLions
    1.5k

Ma mi smo ti stalno tamo, cure u shopu ak nas nema par dana se već brinu.
    Evo i danas zena otišla i plišanu loptu kupila, nije da nam treba, ali mace se vesele i igraju se sa njom.
    A, kaj se tiče sprehe o Dinamu, tu smo mi komjuniti za tebe.
    You’ll never valk alone.
    :grin:
  • ZgDLions
    1.5k

Sex mi je super, rado ga se sjećam i prošle godine nisam jebo, ove nešto rjeđe.
    :grin:
    Sad za ozbiljno, mislim da je Kraljevec na Sutli moj čovjek.
  • BBBaranja
    4k

Imaš moj glas,želim ljude koji žive za Dinamo a ne od Dinama :clap:
  • Matej Pavlić
    137
    Hvala plavi brate✌️
    Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
  • Baki1937
    15
    hvala ti mili, idemo jako dalje
  • Plavi herc
    7
    Pozdrav svima,

U susret izborima u našem voljenom klubu ovim putem izražavam podršku naravno našem Zvoni Bobanu koji radi maestralan posao i mojemu kolegi Bernardu Bakoviću iz Zaprešića, malom čovjeku ali velikog plavog srca.

Poštovanje!
    Moje ime je Bernard Baković te, iako dolazim iz Bihaća, od najmlađe dobi moje srce kuca za zagrebačke plave.
    Posljednjih 12 godina pratim Dinamove utakmice u svojstvu medicinskog osiguranja, a od prošle sam godine i povjerenik našeg kluba. U godinu i pol dana sam okupio i učlanio preko 260 navijača i prijatelja Dinama.
    Uz to što sam veliki zaljubljenik u nogomet, posjedujem i pozamašnu kolekciju dresova igrača iz cijeloga svijeta, a među match-worn je najviše upravo naših plavih!
    Veselim se našoj daljnjoj suradnji i Dinamovom proljeću!

Samo hrabro Baki........

DINAMO ZAGREB IZNAD SVIH!!!
  • Mali Zeus
    19.3k
    Ima kakvo događanje ili samo zaokruživanje?ZgDLions

Bit će muzika uživo.
  • ElDorado
    5.9k
    Ne znam da li je netko već tu pitao ali nije mi jasno čemu fotkanje osobne kod online glasanja ako sam član kluba s poznatim OIBom?
  • miro
    7.5k
    Možda mora biti važeći dokument, ne možeš s osobnom koja je istekla i slično...
  • Sajla
    13.1k
    OIB samo potvrđuje da je član kluba stvarna osoba. osobnim dokumentom se potvrđuje da je onaj tko se logirao doista ta osoba.
    sjeti se kako su određeni likovi ljudima nudili besplatno učlanjivanje. sljedeći korak može biti da za njih otvore profile na ulaznice.hr i umjesto njih glasaju. da, mogli su od tih ljudi tražiti i fotku osobnog dokumenta, ali jedno je ispuniti nekakav papir sa svojim podacima, a drugo je uz njega dati i fotku svoje osobne ili putovnice.
  • Boysica
    898
    naravno za onog koji je iz mog grada svaka čast Matej ...
    Vidimo se sutra na maksimiru :heart:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.