• The Undertaker
    8.7k
    Da li sam dobro ubrao, možeš glasovati tako da ne zaokružiš nijednu listu i nijednog povjerenika?
  • rioda
    10.3k

Kao i na klasičnim izborima kad ljudi ponište glasački listić.
  • Papastrumf
    19.2k

Tako je. Ako ti se ne sviđa lista ili niti jedan povjerenik onda možeš poništiti svoj glas.
  • Thor
    734
    [img]http://20250910-152953.jpg

Decki ovo na uputama je ozbiljna greska!
    Prihvacaju se odredbe starog statuta!
    Uostalom zasto se mora uploudat osobna iskaznica a ne clanska! Ionako klub raspolaze svim podacima jer smo provjerili da imamo pravo glasa! Uploudaju se osobne iskaznice sto nije po meni ok iz xy a najvise iz zastite osobnih i sigurnosnih podataka.
    Molim da netko reagira.
  • Papastrumf
    19.2k

Uocena je greska odmah te je poslano da se izmijeni.
  • Thor
    734
    ...molim :victory: :lol:
  • Neron53
    2k
    Od koliko do koliko sati se na licu mjesta moze glasati?
    Isprike ako je vec netko odgovorio na to pitanje.
  • Guinness
    3.1k
    Od koliko do koliko sati se na licu mjesta moze glasati?
    Isprike ako je vec netko odgovorio na to pitanje.
    Neron53

Od 9 i online i na licu mjesta
  • masacusec
    6.3k
    Kratko i jasno, nepostojanje konkurencije jest afirmacija Bobanovog dosadašnjeg rada u Dinamu!
  • Guinness
    3.1k
    Do?Neron53

13. rujna 2025. godine održat će se izbori za Skupštinu GNK Dinamo. Termin održavanja izbora je od 09:00 do 19:00 sati, a sve najvažnije informacije, tehničke uvjete, pravila o izborima i vezane dokumente možete pronaći u rubrici "Izbori 2025".
  • Matej Pavlić
    90
    Pozdrav svima!
    Moje ime je Matej Pavlić te se nalazim na listi kandidata povjerenika za skupštinu!
    Vjerojatno me dosta vas zna sa utakmica pod nadimkom Cipek
    Napisati ću malo o sebi, zbog čega sam se prijavio i zbog čega sam postao povjerenik našeg Dinama.
    Dolazim iz mjesta Kraljevec na Sutli koje se nalazi u Krapinsko zagorskoj županiji te je udaljeno 20 minuta od Zaprešića, isto tako ponosan sam otac dviju djevojčica☺️
    Moja aktivacija povjerenika počinje kada je Dinamo došao u prave ruke, u ruke ljudi kojima Dinamo neće biti bankomat za vlastite potrebe.
    Moj cilj povjerenika nije natjecanje sa ostalim kolegama povjerenicima, već želja da ljude približimo Dinamu, a najveća želja mi je da se djeci od malih nogu usađuje ljubav prema našem klubu kako bi generacijski Dinamo rastao iz godine u godinu po broju članova i što većem broju ljudi na tribinama.
    Neki možda ne znaju ali povjerenici imaju financijski postotak od učlanjenja broja ljudi.
    Pa sam tako kod potpisivanja ugovora izrazio želju da se odrićem financijske naknade.
    U dogovoru sa odjelom za članstvo, financijsku naknadu primam ali to usmjeravam za učlanjenje ljudi slabijeg imovinskog stanja, djece itd...
    Moja kandidatura za skupštinu je želja da Dinamo ide u smjeru na čelu sa gospodinom Zvonimirom Bobanom i to je razlog moje prijave i podrške ljudima i svima Vama koji smo se borili za demokratski i članski Dinamo.
    13.09.2025. Moja najveća želja je da uđe od nas 15 kandidata 5 pravih ljudi koji su na strani pravde, ne moram biti ja među tih 5 ljudi samo molim Boga da bude ta petorka koja podržava borbu navijača svih tih godina i samim time da damo doznanja svima da Dinamo napokon je ono kaj je trebal biti odavno.
    Ako imate bilo kakvih pitanja slobodno me pitajte, stojim Vam na raspolaganju!
    Neka živi Dinamo i majka Hrvatska
  • masacusec
    6.3k
    Matej, hrabro i pošteno od tebe!

I nemoj da ti ovo bude prvi i zadnji post na Zoni :grin:
  • Kristjan
    1
    MARKO HORVAT br.4 na listi
    Istinski DINAMOVAC čovjek kojeg krasi poštenje ,humanost,vjera, sve vrijednosti koje promovira naš Dinamo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.