• Baki1937
    14
    hvala puno,je da lijepa je brojka za Bihać ,nadam se od iduće godine da će brojke samo rasti,sad kad više nema prepreka zbog OIB-A...
  • miro
    7.5k
    ne slažem se, trebalo je sjekirom prekinuti sve veze s takvima. Evo ja nikad nisam bio dio kluba formalno, ali neke stvari sam i ja odradio za "našu stvar" kroz godine. Činjenica da su ovakvi i dalje dio kluba me osobno izuzetno ljuti i frustrira. Nisam balavac, razumijem što je kompromis, ali sa ovakvima ga nije trebalo biti. Ne bih dalje raspravljao, bit će kontraproduktivno
  • M94
    2k
    Neki možda ne znaju ali povjerenici imaju financijski postotak od učlanjenja broja ljudi.
    Pa sam tako kod potpisivanja ugovora izrazio želju da se odrićem financijske naknade.
    U dogovoru sa odjelom za članstvo, financijsku naknadu primam ali to usmjeravam za učlanjenje ljudi slabijeg imovinskog stanja, djece itd...
    Matej Pavlić

Zanimljivo, prvi glas za ovo.

Svaka čast za potez.
  • BluePhone67
    5.4k
    Kada će Plava noć u Velebitu pa neka gori sve..
  • Nemrem igra Dinamo
    4.2k
    @Matej Pavlić je moj "obiteljski" povjerenik, istinski je Dinamovac i za njega mogu reći sve najbolje! :smile:

Matej, svaka čast na javnom istupu i akciji, dobrodošel nam na Zonu :strong:
  • Baki1937
    14
    u dogovoru sa Marom i ekipom iz kluba,Plava noć je vjerojatno na proljeće,tad ima sve da gori
  • mensi
    30
    Pozdrav svima,
    Jučer sam skužio da mi je osobna istekla prije par dana, ali mi je sad došlo do glave da mi ju vjerojatno neće prihvatit za glasanje.
    Ako me odbiju online zbog osobne, mogu li priložiti sliku putovnice? Ili mi je možda najbolja opcija otići na fizičko biralište sa putovnicom pa se nadat najboljem...
    Jel to prolazi ili se mogu pozdravit s glasanjem na ovim povijesnim izborima?
    Hvala unaprijed!
  • Papastrumf
    19.2k

Mozes online ucitati putovnicu umjesto osobne.
  • hardek
    6.2k
    Mozda upadam kao padobranac ali imam pitanje. Da li se osobni dokument mora učitati na web par dana prije radi neke provjere ili se može na dan glasanja?
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    Svaka cast svima koji se kandiduju. Prekrasno je vidjeti toliko ljubavi i toliko dinamovštine. @Baki1937svaka cast legendo ,samo jako
  • ZgDLions
    1.5k
    Jel sramota glasati onlajn ak kroz prozor vidiš stadion?
    Ima kakvo događanje ili samo zaokruživanje?
  • Kujtim Shalla
    6.3k
    nemoj zajebavat, ja bi dao sve da imam takvu mogucnosti,otidji,zaokruzi i popricaj Malo sa ljudima . Ja Sam ovdje Sam , a dao bi sve da imam nekog dinamovca da mozemo pricati Dinamo uz pivce ili kavu. A kamoli da zivim pored stadiona . Otidji bit ce ti drago buraz. Online je za one koji nisu te sreca da glasaju na lici mjesta
  • Neron53
    2.1k

To ti je kao da biras online sex a mozes ga uzivo upraznjavati....
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.