• NKDZ86
    5.6k
    još samo fali plakat ko pravi političar haha.

edit: šalim se, smiješno mi je kako si napisao.
    ne znam čovjeka pa neću ni sudit
  • Kristjan
    1
    NKDZ86 PITAL ljude u klubu za njega pitaj sve koji ga poznaju ne samo navijače Dinama općenito....
  • NORTE
    19.8k
    Neki možda ne znaju ali povjerenici imaju financijski postotak od učlanjenja broja ljudi.
    Pa sam tako kod potpisivanja ugovora izrazio želju da se odrićem financijske naknade.
    U dogovoru sa odjelom za članstvo, financijsku naknadu primam ali to usmjeravam za učlanjenje ljudi slabijeg imovinskog stanja, djece itd...
    Matej Pavlić

Dragi Matej, imaš moj glas.
  • Matej Pavlić
    91
    Nebi to niti spominjao ali ljudi moraju znati da svi povjerenici dobivaju postotak i to ne smije biti tajna... Iz ljubavi sam ušao u to a ne financijske koristi. Isto tako vjerujem da nitko od povjerenika nije ušao u to zbog financijske koristi već ljubavi prema Dinamu. Hvala ☺️
  • Mali Zeus
    19.3k
    U uputama za online glasanje nek se promijeni ono zadovoljavate uvjete za glasanje, naime piše uvijete umjesto uvjete.

Nije velika stvar, ali.
  • NORTE
    19.8k
    U uputama za online glasanje nek se promijeni ono zadovoljavate uvjete za glasanje, naime piše uvijete umjesto uvjete.

Nije velika stvar, ali.
    Mali Zeus

U redu je sad, provjerio sam.
  • Sajla
    13.1k
    U redu je na stranici za glasanje, ali u uputama na Dinamovoj stranici (korak #4) piše "uvijete" od samog početka. Mene isto bode u oči ali sam odlučio zažmiriti pa nisam komentirao.
  • NORTE
    19.8k

Upravo gledam upute pa sam sad skužio.

Nego, taj kod od 6 znamenki će nam doći na mail sam od sebe u 9:00 ili nakon ulaska u online sustav?
    Edit: Doći će vjerojatno kad kliknemo na "glasanje".
  • Mali Zeus
    19.3k
    Nikad se nisam veselio izborima do onih od prošle godine i ovima sutra.
  • NORTE
    19.8k
    "Na ovim izborima pravo glasa ima: 28.215 članova."

Ako je na prošle izbore izašlo 7 od 13 tisuća, ne vjerujem da će ovaj put izaći veći postotak, očekujem sličan ili manji odaziv.
    Sajla

15k više s pravom glasa u samo godinu i pol.
    Povećanje veće od ukupnog broja s pravom glasa prije godinu i pol.

To povećanje nije zbog uvođenja prijatelja kluba (bez OIBa) jer njih možda koju tisuću i nisu u tih 28k.

Ukupno 28k s pravom glasa, očekujem barem 10k glasova iako je samo jedna lista, a nadam se da možemo i preko 12 ili 13k.

Ovaj put imamo mogućnost birati i povjerenike u skupštinu.

Prošli put sam glasao fizički, ovaj put ću online.
  • blue heart 72
    2.6k
    Vidim da se ovdje piše i o povjerenicima koji su se kandidirali za novi saziv Skupštine kluba. Ajde da i ja dam mali prilog toj temi. Pošto dolazim iz Međimurja (živim u Švici), napisat ću ukratko par riječi o povjerenicima iz Međimurja.

Zlatko Premuš
    Poznajem ga dugi niz godina, i iz svojeg osobnog iskustva mogu reći da se radi o izuzetno poštenom čovjeku, koji drži do svoje riječi. Ove nebuloze koje piše jedan od forumaša da je on mamićevac su smiješne. Netko očito ne zna kaj znači biti mamićevac.
    Ajde sada ukratko o njegovom radu i promidžbi Dinama na području Međimurja. Godinama je među najaktivnijima povjerenicima uvijek među top 3 po broju članova , unatoč tome što je Međimurje najmanja županija u RH. Povjerenikom je postao 2000-te godine od kako se vratilo ime Dinamo i svakom mogućom prilikom promiče dinamovštinu u našem kraju.

Marko Horvat
    Za njega mogu reći da sam ga osobno upoznao nedavno. Ono kaj mogu reći za njega je da je na mene ostavio izuzetno povoljan dojam. Radi se vrlo skromnom i nenametljivom čovjeku u čijem se društvu, čovjek ugodno osjeća. Za ovo kratko vrijeme od kako je povjerenik, skupio je stvarno i više nego respektabilan broj članova i samo neka nastavi tako

Toliko od mene na ovu temu i da je moguće, dao bi glas obojici, jer smatram da obojica zaslužuju biti dio (i da će u tome uspjeti) novog saziva Skupštine.
  • Murtidzg
    343
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/izbaceni-povjerenici-ovakvo-jednoumlje-i-represija-dugo-nisu-vieni-spremni-smo-ici-i-do-strasbourga/110495

'Dinamov Izvršni odbor u srijedu je iz članstva kluba izbacio četvoricu svojih povjerenika Damira Žigrovića, Marija Primorca, Marija Paponju i Matu Tokića. Optuženi su za štetno ponašanje, jer su putem društvenih mreža, ali i u suradnji sa Zdravkom Mamićem, nagovarali ljude na besplatno učlanjenje u klub, koje će platiti sponzori ili sam Zdravko Mamić'
  • BBBaranja
    4k

Šteta što je povjerenik za Austriju preživio ovu čistku,nadležni su upućeni sa svim njegovim akcijama besplatnih učlanjenja koje je sponzorirao tatica..
  • NKDZ86
    5.6k
    Ovakvo jednoumlje i represija dugo nisu viđeni. :rofl: :rofl: :rofl:

ekipa, što sijete, to i žanjete. zbogom.
  • skener
    6.2k
    https://www.germanijak.hr/nogomet/vijesti/izbaceni-povjerenici-ovakvo-jednoumlje-i-represija-dugo-nisu-vieni-spremni-smo-ici-i-do-strasbourga/110495

'Dinamov Izvršni odbor u srijedu je iz članstva kluba izbacio četvoricu svojih povjerenika Damira Žigrovića, Marija Primorca, Marija Paponju i Matu Tokića. Optuženi su za štetno ponašanje, jer su putem društvenih mreža, ali i u suradnji sa Zdravkom Mamićem, nagovarali ljude na besplatno učlanjenje u klub, koje će platiti sponzori ili sam Zdravko Mamić'
    Murtidzg

I nakon svega dotični je opet kandidat za skupštinu na izborima za dva dana
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.