• xavier
    12.1k

Meni je nevjerojatno da se to već nije dogodilo zadnjih tjedan dana.
  • Kwedi
    3.9k
    pardon, pravac rujevice. ne idu u opatiju :blush:
  • Infinity
    18.9k
    Dovodimo Savičevića, Mijatovića i Stojkovićadeda

Deju za direktora, Pedju za SD i Piksija na klupu. Izazvali bi manje zgrozavanja od trenutne ekipe koja vedri i oblaci. Ruku na srce, onako na prvu djeluju i duplo sposobniji.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Neznam zakaj nismo doveli onog Samuel Adegbenro iz Rosenborga, dobro nas je namučil ono u Kvalifikacijama za LP
  • flexXy
    3k

Njega je Rosenborg platio 1.6m, tak da ne vjerujem da bi bio jeftiniji od npr Lovrica za kojeg Gorica trazi oko 4.
  • ZGBhoy
    1.8k
    Jbg išao sam po tržišnoj vrijednosti a ona mu je 800K

Lovrić je muss
  • Nolifer
    11.8k
    Napisao sam da mi Jairo ne vrijedi toliko, ali on i je krilo.xavier

A ok, možda je on više kao neki SS, povučeni napadač, ne čisti niti krilce, nego neka kombinacija od toga..
  • xavier
    12.1k

Može to odigrati, ali je primarno krilo. U Hajduku igra krilo u 4-2-3-1.
  • Neki tip
    21.3k
    Skeptičan sam oko Lovrića. Kao prvo, i on igra lijevo krilo, a kupovati igrača za 3-4 milijuna Eur da bi sjedio na klupi i mijenjao Oršića mi nema smisla.

Ok, Orša možda ode nakon EP pa je dobro da se ovaj dotad prilagodi..

Drugo, Lovrić je prevaga u HNL-u, ali mi se čini da mu fali obvezne igre, a i brzine, da bi Dinamu i za Europu bio dobar.

On mi je nešto ko Kadzior lijevog krila. Što je super, ak ga prije toga ne platiš par milijuna eura..
  • Infinity
    18.9k
    Meni taj Lovric nije igrac za Dinamo.
  • Mulec86
    426
    Navodno Sampaoli ne pušta brazilca
  • marcio amoroso
    43.1k

Ni meni. Obavezna igra 0, karakter (bar po onom što vidim na terenu) 0, brzinu nema neku.
    Udarac mu je top, ali tu prednosti nestaju.
  • Bosna86
    12.3k
    Ja da sam predsjednik Dinama, prvi potez bi mi bio da dovedem igrača Hajduka( ja bi Nejasmica prije Jaira)... To bi im zadnji čavao u lijes bio s obzirom da su prestali tugovati nakon poraza od nas... Oni su mali provincijski klub i prema njima se tako treba i ponašati... Kako je Marcio napisao, oni neće Božić doživjeti bez kredita... Odbiti će prvih par puta našu ponudu i onda će sami doći i moliti za milost
  • Infinity
    18.9k
    Pozdrav od Bosne86 za Najesmica uz glazbenu zelju.
  • xavier
    12.1k

Na stranu sad druge stvari o njima, ali mislim da u klubu ipak nisu toliki idioti da daju 2,7 milijuna za Jaira. Hajdukovci su ponosni što se odbila ponuda "prćije", ali oni koji preskaču takve gluposti pišu kako bi samo idiot odbio takav iznos za Jaira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.