• scooniepenn
    5.5k

Čekaj, nama je opcija za desnog beka Živković? Onda sam radije da to igra Teophille, jer ne vidim niti jednu komparativnu prednost Živkovića kao beka u odnosu na Tea. Niti je brži, niti je prodorniji, a Teo će defanzivu sigurno bolje zatvoriti. Naprosto ne želim vjerovati da smo sami sebi tako pucali u nogu.
  • Crni86
    14.9k
    Kak znate uopce kakva ozlijeda je sa rpgom? Vec 3 tjedna nije u treningu.

Mozda je stvarno ozlijeden da ga nema do 1.1.

Druga stvar, vjerujem da cemo u europi vecinom igrat 352. Gdje ce onda se desno borit vale i lija za minute.
  • scooniepenn
    5.5k

Zašto bismo igrali 352 koji nismo doslovce niti na pripremama igrali? Moram priznati da ne vidim takav scenarij u kojem ćemo bez imalo uigravanja promijeniti sustav u formaciju koja s ovih 433 i 4231 nema prevelikog doticaja.
  • Crni86
    14.9k
    nismo ni protiv atalante pa smo izasli tako.

U europi cemo se u nekim utakmicama sigurno prilagodavat protivniku kao i uvijek tako da ocekujem i 352 formaciju potecijalno pogotovo u jacim tekmama.

Hnl je druga prica i normalno da se tamo forsira 433.
  • scooniepenn
    5.5k

Ako me sjećanje dobro služi stvarno se ne sjećam izuzev Atalante u Zagrebu druge utakmice u kojoj je taj eksperiment dobro prošao. Slobodno me podsjeti ako sam zaboravio. Meni je to bez ozbiljnog uigravanja samo i jedino eksperimentiranje koje nažalost rijetko dobro završi.
  • emilperska
    11.5k

Na treninzima je to on igrao uz Valincica. Sto je imalo smisla dok nema RPGa, bar sam tako sam sebi objasnio. A podatak koliko često Mikić (i da li opće) trenira sa seniorima, ne znam..
  • Crni86
    14.9k
    chelsea, shakhtar, monaco, salzburg doma

Salzburg gosti zadnja tekma , west ham gosti

Eksperiment je ak se ne vjezba na treninzima.
  • scooniepenn
    5.5k

Nadam se da će na tome i ostati, jer ne želim vidjeti da je Dinamov desni bek pa makar to bilo i protiv Vukovara Živković.
  • scooniepenn
    5.5k

Chelsea pod Čačkelotijem i Salzburg lani sam zaboravio, a za ove ostale utakmice se iskreno ne sjećam da smo igrali sa 3 otraga. Pošteno, ali meni je to iskreno eksperimentiranje, no zato ja nisam trener, već samo navijač. Vidjet ćemo uskoro hoćemo li ići u takve prilagodbe formacije koje nisu uigravane.
  • Orc123
    13.1k
    u potpunosti se slazem....
  • ElDorado
    5.7k
    RPGa se bez obzira na igracke kvalitete ocito ne vidi kao dio ove grupe igraca koji bas grizu i kojima je voljni moment i motivacija na visokoj razini. On to nema u sebi a klupa mu se ne grije pa izmislja ozljedu. Moraju se stvari gledati u nekom kontekstu a ne samo tupiti kak je on super igrac.
    Prosle godine je imao uzasnih i neobjasnjivih reakcija. Lik kao da je negdje na skali Asperger.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.