• Tvrdica McTvrdi
    2k
    Ako Mikić sad ne može bit u rosteru kao rezerva, onda niti nije za Dinamo i tu sagu završavamo. Svi zazivaju mlade - eto ti mali i igraj.
  • Crusades
    18.7k
    Nije nitko rekao da će bit u prvih 11 protiv Fenera, ali to ne znači ni da je "otpisan" nakon 5 utakmica u sezoni. Pa koji god tebi bili kriteriji za "otpisivanje"
  • hardek
    6k
    Stvarno misliš da ce trener kao Kovaemilperska

A kakav je to trener Kova?
  • emilperska
    11.5k
    Ja sam fan MPVa. Ali naš trener nije.
    Ako stvarno mislite da je realnost da kod našeg trenera naučnika dobije minute protiv Fenera koji mu ne vjeruje ni protiv Istre, onda jbg Vjekoslave.
  • CastAway1986
    3.9k
    neznam legendo da li ce igrati protiv tih protivnika ali da ce imati ozbiljnu minutažu u svakom natjecanju mislim da hoće jer pobogu što smo ga onda kupovali ako ce ga otpisati nakon 2 tekme..
  • vjeko1701
    18.2k
    Nisam znao da igramo 8 utakmica protiv Fenera u Europi Emile.
  • rakurs
    1.8k
    Nije nitko rekao da će bit u prvih 11 protiv Fenera, ali to ne znači ni da je "otpisan" nakon 5 utakmica u sezoni.Crusades

Daj prestani dolazit na Zonu i pokušavati s razumnim komentarima uvjeravati određene forumaše da su u krivu. MPV je otpisan i točka, isto kao što Kovačević nije dočekao početak sezone na klupi Dinama.
  • Crusades
    18.7k
    onaj koji trenera otpisuje na temelju pripremavjeko1701

Na temelju jedne ili dvije pripremne utakmice, da budemo egzaktniji.
  • Crusades
    18.7k
    Daj prestani dolazit na Zonu i pokušavati s razumnim komentarima uvjeravati određene forumaše da su u krivu.rakurs

Imaš pravo kolega. Moj grijeh, moj grijeh...
  • emilperska
    11.5k

Šanse da MPV ima ozb minute kod Kove protiv Fenera, Celte, Betisa, Lillea, Maccabija i ostalih su minimalne. Prije ce Arbera na beka stavit nego njega.
    Osim ak ga Boban ne opameti u međuvremenu..
  • vjeko1701
    18.2k
    I to si zaključio na temelju 5 dosadašnjih utakmica. Ja ne znam dal će igrati nešto, ništa ili sve jer priznam da dosadašnji uzorak utakmica nije dovoljan da bi se izvlačili konkretni zaključci. Neke pretpostavke možda, zaključci ne. Tebi je dovoljno. Super za tebe.
  • Mlađi referent
    14.2k
    Osim ak ga Boban ne opameti u međuvremenu..emilperska

Dobro je da a priori znamo ako nešto i ispadne, sigurno nije do trenera nego do Bobana.

To je taj konstruktivan stav, nimalo maliciozan.
  • emilperska
    11.5k
    Osim ak ga Boban ne opameti u međuvremenu..
    — emilperska

Dobro je da a priori znamo ako nešto i ispadne, sigurno nije do trenera nego do Bobana.

To je taj konstruktivan stav, nimalo maliciozan.
    Mlađi referent

Po cem si ovdje zakljucio da je do Bobana, a ne trenera?
    Sumnjam da je Bobanu drago da umjesto ofenzivnog i potentnog mladog beka koji je i povremeni reprezentativac s 21 godinom koristimo igrača koji je bio rezerva Devetaku..
  • emilperska
    11.5k

Pise ti lijepo "ako ga Boban opameti", a ne "ako se Boban opameti". Da li ti treba tečaj hrvatskog?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.