• Crni86
    23.8k
    nismo ni protiv atalante pa smo izasli tako.

U europi cemo se u nekim utakmicama sigurno prilagodavat protivniku kao i uvijek tako da ocekujem i 352 formaciju potecijalno pogotovo u jacim tekmama.

Hnl je druga prica i normalno da se tamo forsira 433.
  • scooniepenn
    7.3k

Ako me sjećanje dobro služi stvarno se ne sjećam izuzev Atalante u Zagrebu druge utakmice u kojoj je taj eksperiment dobro prošao. Slobodno me podsjeti ako sam zaboravio. Meni je to bez ozbiljnog uigravanja samo i jedino eksperimentiranje koje nažalost rijetko dobro završi.
  • emilperska
    18k

Na treninzima je to on igrao uz Valincica. Sto je imalo smisla dok nema RPGa, bar sam tako sam sebi objasnio. A podatak koliko često Mikić (i da li opće) trenira sa seniorima, ne znam..
  • Crni86
    23.8k
    chelsea, shakhtar, monaco, salzburg doma

Salzburg gosti zadnja tekma , west ham gosti

Eksperiment je ak se ne vjezba na treninzima.
  • scooniepenn
    7.3k

Nadam se da će na tome i ostati, jer ne želim vidjeti da je Dinamov desni bek pa makar to bilo i protiv Vukovara Živković.
  • scooniepenn
    7.3k

Chelsea pod Čačkelotijem i Salzburg lani sam zaboravio, a za ove ostale utakmice se iskreno ne sjećam da smo igrali sa 3 otraga. Pošteno, ali meni je to iskreno eksperimentiranje, no zato ja nisam trener, već samo navijač. Vidjet ćemo uskoro hoćemo li ići u takve prilagodbe formacije koje nisu uigravane.
  • Orc123
    16.7k
    u potpunosti se slazem....
  • ElDorado
    13.5k
    RPGa se bez obzira na igracke kvalitete ocito ne vidi kao dio ove grupe igraca koji bas grizu i kojima je voljni moment i motivacija na visokoj razini. On to nema u sebi a klupa mu se ne grije pa izmislja ozljedu. Moraju se stvari gledati u nekom kontekstu a ne samo tupiti kak je on super igrac.
    Prosle godine je imao uzasnih i neobjasnjivih reakcija. Lik kao da je negdje na skali Asperger.
  • recikaj86
    766
    Bennacer u Dinamo??
  • NitkoBitan
    38.4k
    NOCAS NEMA SPAVANJA
  • Keyser Soze
    20.7k
    ŠTA JE OVO?
  • mosad
    2.9k
    Daj fabrizio šta nam radiš
  • Orc123
    16.7k
    Jel se neko zajebava ili koji kurac?
    Kakav bi samo ovo transfer bio sunce ti poljubim....
  • mlinchica
    7.2k
    Probudite statističare, analitičare, biografe, … noćna smjena kreće :cool:
  • Keyser Soze
    20.7k
    Al čekaj pa on ne može igrat EL? Dolazi igrat HNL?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.