• Mlađi referent
    14.2k

Još je smiješnije što ti uopće ne kužiš koliko je ovo ironično ahhahahahahahah
  • Zg123
    2.4k
    Jel moramo stvarno imati tatine sinove u ekipi kojima je plafon klub tipa Rudes? Rukavina=Zivkovic
  • Goncalo Santos
    693
    ja sam se nadao da ce se tog zivkovica uspit uvalit nekome, ali lik se ne da iz kluba ocito
  • rokikaciga
    5.2k
    Ja sam izgleda posljednji samuraj na Zoni u obrani Zivkovica :lol:
  • vjeko1701
    18.2k
    Ovu raspravu generalno nema smisla nastaviti jer si si stvorio jako lijepu priču.

"Kovačević je otpisao MPV-a a Boban zasigurno nije sretan oko toga. To će se promjeniti samo ako Boban intervenira."

Em tu nema načina da se nešto dokaže ili ospori na temelju trenutno dostupnih informacija em si stvorio situaciju u kojoj ne možeš biti u krivu.

1. MPV više neće skoro ništa igrati. - U tom slučaju kažeš "a šta san van ja reka", MPV otpisan radi "zamjene Devetka"
    2. MPV će sve više igrati - U tom slučaju si opet u pravu jer Kovačević zapravo je otpisao MPV-a al je tu uskočio Boban kako si rekao i "ispravio ga".

Tak da ok. To je to. Izuzev da se tu Boban il Kovačević osobno ne jave i ospore te, kaj god se dogodi u budućnosti, uzet ćeš kao dokaz da si bio u pravu.
  • don
    15.6k
    početak sezone i narativi "Boban slaže ekipu pijunu Kovačeviću i igraju samo oni koga Boban stavi"

nakon 5 kola "MPV otpisan (inače igrač kojeg je doveo Boban koji i slaže ekipu jel) i Boban je nezadovoljan jer njegov mladi reprezentativac grije klupu starom Godi"
  • bbbb19
    2
    Cordoba je isto otpao? Znaci jos jedan kojeg masno placamo a ne igra niti HNL
  • Goncalo Santos
    693
    meni decko jednostavno u faci ima nesto odbojno, neka bahatost, ne pozitivna, previse lagan i samopouzdan bez pokrica, bas isti ko stari, laganica, ledjero, nebriga.
  • rokikaciga
    5.2k
    A jebiga u to ne mogu ulaziti. Mogu pricat samo za ono kaj vidim od njega na terenu
  • Mr Anderson
    13.8k
    Ja sam fan MPVa. Ali naš trener nije.
    Ako stvarno mislite da je realnost da kod našeg trenera naučnika dobije minute protiv Fenera koji mu ne vjeruje ni protiv Istre, onda jbg Vjekoslave.
    emilperska

Šanse da MPV ima ozb minute kod Kove protiv Fenera, Celte, Betisa, Lillea, Maccabija i ostalih su minimalne. Prije ce Arbera na beka stavit nego njega.
    Osim ak ga Boban ne opameti u međuvremenu..
    emilperska

Po cem si ovdje zakljucio da je do Bobana, a ne trenera?
    Sumnjam da je Bobanu drago da umjesto ofenzivnog i potentnog mladog beka koji je i povremeni reprezentativac s 21 godinom koristimo igrača koji je bio rezerva Devetaku..
    emilperska

Ti si Mulder i Scully u jednoj osobi...koliko teorija imaš.
  • OsamŠest
    6.1k
    Pa vi ste svi fakultet..

Čitam i ne vjerujem..
  • Fatos Beqiraj
    68
    Kakvi strucnjaci ne mogu vjerovat, najbolje Guardiola da nam je trener, al sigurno bi pojedinci napisali zasto ne igra Mudrazija, Villara ispred Ljubicica, Vinlof u prvi 11, zasto Soldo ne mjenja Misica, zasto igra Vidovic.

Pa valjda trener koji se bavi tim poslom 15 godina, vodio je klubova i klubova, po nizim ligama osvajao trofeje, i gleda te sve igrace svaki dan kako treniraju zna bolje nego mi koji pogledamo utakmicu jednom tjedno.
  • emilperska
    11.5k

Na vrhu piramide je Boban kao predsjednik, zatim sportski direktor ili neki tehnicki direktor i onda trener. Nemamo engleski model funkcioniranja da Kova kroji politiku kluba, on ju jednostavno provodi.
    Ako se odrzi neko stanje da su MPV i Goda bekovi razlictih karakteristika, ali slične kvalitete, za očekivat je da Boban kao onaj koji kroji i troši budzet, koji svojim potpisom odgovara za politiku kluba kaže glavnom treneru "klupski interes je da MPV igra više od Gode jer su slične kvalitete, ali je ovaj 7 godina mlađi s dosta većim plafonom i prodajnim potencijalom".
    Kao klub koji se podosta financira prodajom, za očekivat je da glavni i odgovorni intervenira i objasni treneru kako se većinom puni proracun. I Goda nije novi Leovac kao što neki pokusavaju ugurat, no nebitno. Po meni to nije ništa abnormalno. Boban je kreator sportske i financijske politike, Kova je samo trener.

S druge strane ako trener bas toliko ne vjeruje MPVu da ga vadi van u 60.oj protiv Vukovara i da mu nedaje ni sekunde protiv raspale Istre i Varazdina koji je bio na koljenima nakon poluvremena, onda je izbacivanje RPGa s popisa još besmislenije jer je RPG jako dobro pokrivao lijevog beka u svim jačim HNL tekmama pa onda i LP prosle sezone.
  • Pacho
    4.7k

Ta logika se moze na sve trenere upotrijebiti.
  • Fatos Beqiraj
    68
    Ne znam odakle informacija da je Kovacevic izbacio Pierra, on nije htio potpisat novi ugovor, aktivirala se klauzula, mozda je Boban ili neko drugi rekao da ga se ne stavlja ako ne zeli ugovor potpisat, da ce ici u prodaju i da se gura Moris i Mikic.Sto je cesta situacija u nogometu.

Isto tako na kraju krajeva Kova odlucuje o sastavu, ne moze njemu niko rec da mora igrat Vinlof samo mu more dat otkaz Boban ako se ne slaze s tim, a posto ovaj ima 13 od 15 bodova sa novom momcadi, sumnjam da je Boban nezadovoljan. Ekipa moze biti samo bolja kako vrijeme prolazi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.