• Paggini
    67.6k
    Ne, ali ja osobno neću normalizirati ovakve kikseveKeyser Soze

Pa ne vidim da ih nitko normalizira, nije nitko ovdje zadovoljan niti mislim da itko može reći da je ovo očekivano. Kiks je, da, ali ne vidim toliku potrebu za dramaturgijom jer nakon 5 kola imamo 1 iks i dva primljena gola. Fakat mi je to pretjerano.

Da na polusezoni imamo od 30 od 54 boda, pa to je već razlog za dramu, ali ako nastavimo u ovom tonu do polusezone, imat ćemo 42-45 bodova od 54.... Kažem, ako nastavimo u ovom tonu. I ti ćeš sad reći "A šta ako budemo lošiji, bit ćemo lošiji" ili šta god. A ja ti kažem trenutno stanje kako stojimo, a to nije loše uopće.
  • Krezo
    46
    Boli ovaj kiks, bas boli. Nadam se da bude deckima jasno da nema lakih utakmica, odradit sad pauzu punom parom poradit na greskama i pun gas na sve fronte. Ja zbog zena nisam htio…
  • Keyser Soze
    15.9k
    Ja se tu slažem s tobom, ja sam samo napisao da se kod ovog Dinama priznaje samo osvajanje titule.
  • blue heart 72
    2.5k
    A kaj reci? Očekival sam tešku tekmu, ali da ćemo ipak uzeti puni plijen. Dva dijametralno suprotna poluvremena, gdje opet imamo neobjašnjiv pad. Kako ne volim posebno isticati pojedince u dobrim stvarima, tako to ne činim ni kada je kritika u pitanju (a bilo je večeras kandidata). Sve smo vidjeli. Definitivno je ključna scena tekme bila ona kontra za 2:0 u kojoj je DBB užasno reagirao i umjesto da složimo situaciju za 2:0 mi iz toga popušimo gajbu za 1:1. Ne možeš kao profesionalni nogometaš onako loše reagirati u onoj situaciji, pa onda još uz to napraviti prekršaj i omogućiti protivniku da te izigra.
    Ono čemu se najviše nadam da je dosta te naše "gospoštine" i krajnje je vrijeme da se reagira na sudačko masakriranje. U prvom poluvremenu je Erceg bio loš, a u drugom užasan. Neću o neujednačenom kriteriju, nego samo one grube pogreške. Gol za 1:1 desetak metara izveden prekršaj od mjesta gdje je bio prekršaj, par minuta kasnije vraćanje našeg igrača za doslovno metar. Onda nepriznati gol Mckenne, jedva čekam objašnjenje na koju je foru ono bilo zaleđe. Uz to mi se čini da je i Marina u jednoj situaciji, nakon jednog centaršuta igrao rukom u svojem 16-ercu i naravno niti spomena o tome, kao ni reakcije VAR-a.
    Nikaj, glavu gore i idemo dalje
  • Paggini
    67.6k
    Ja se tu slažem s tobom, ja sam samo napisao da se kod ovog Dinama priznaje samo osvajanje titule.Keyser Soze

Pa ništa drugo mi ni ne dolazi u obzir. Titula, 80-85 bodova i prolazak Europa Lige u proljetni dio. To mi je neki minimum da mogu reći da je sve dobro odrađeno i da ima temelj za budućnost.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Malo po nasim igracima, malo po sucima... a ja cu se opet vratit na domacina. Podizanje cijene ulaznica od 50%, ubacivanje lopti na teren...

Varazdinci trebaju od*ebat taj umjetni klub i navijat za Dinamo ko svaki normalan covjek sa sjevera Hrvatske.
  • Hnlovac
    3.2k
    Ajde, večeras smo barem sa 10 477 gledatelja napokon rasprodali stadion u Varaždinu
  • hardek
    5.9k
    Ne, ali ja osobno neću normalizirati ovakve kikseveKeyser Soze

Primili smo 2 gola na gostovanju iz 0,4 xg-a. Jedina greška je bila ulazak u drugo poluvrijeme. Prihvatili smo njihovu divljinu a nismo energetski to popratili.

Kiks se uvijek može desit, pogotovo kad je ovakva statisticka anomalija u pitanju. Ali definitivno se mora napraviti detaljna analiza zašto dolazi do pada u drugom poluvremenu
  • Jay
    2.6k
    Prije mjesec dana: a dobro, bit će kikseva, treba vremena da se sve posloži.
    Večeras: uložilo se, ništa ne valja, ne može ovo u Europu, Kovačević prevara.

Krade nas se brutalno i ove sezone, ali ovo večeras je baš bilo prozirno, razočarao me Erceg. Komentatora isto nabijem na onu stvar zbog zazivanja promašaja penala i glumljenja face na račun Dinama cijelu utakmicu. Baš me zanima jel bi se pravio glup ili bi tražio sliku povučenih crta "zaleđa" da je kojim slučajem Varaždin zabio onakav gol.

Ali lako za njega, postoji mute. Veći problem mi je što se uopće ne skriva namjera suđenja na našu štetu i vrijeme je za promjene.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Jel to mene moje oci varaju il su oba pomocna linijska suca iz Splita? Onaj koji je sudio nepostojeci offside Belje i onaj koji je dignuo zastavicu na gol McKenne?
  • FelceAzzurro
    639
    Malo posrtanja ali sve je to dio igre. Komplet nova ekipa, nije čudno što s prije nije nešto ovako dogodilo. Bolje prije nego kasnije pa izvući neke pouke na vrijeme i angažirati se.

O sucima i medijima...neće ovo a dobro izaći ako se ovako nastavi. Nekoj pijanoj glavi će pasti roletna u nekim trenucima i onda nema nazad.

Kako je moguće da u sažetke nisu stavili ono rušenje Belje i slobodnjak Mišića?
  • Gradjanski Dinamo
    574
    Kratki komentar utakmice.

Prvo poluvrijeme maestralno. Bilo je tu odličnih poteza s naše strane. Potpuno smo kontrolirali igru, slično kao u Rijeci. Kovačević je ponovno dobro pročitao igru protivnika i pripremio ekipu za prvih 45 minuta. I dojma sam da smo morali dati još jedan gol jer je bilo situacija u kojima smo morali bolje odreagirati.

Na kraju poluvremena sam prokomentirao da se strašno bojim nekog njihovog "krumpira" i gola iz ničega. To se i dogodilo. Frajer je doslovno puknuo loptu kroz dva igrača naša igrača koja su išla u blok (i to je pohvalno!) i zabio. Pa to da proba još 10 puta neće pogodit onak kak je pogodio. Baš je fantastično pogodio.
    Nakon toga ponovno povedemo i, po svemu sudeći, ono je neko milimetarsko zaleđe. Tu smo nakon toga psihički pali. Varaždinci su igrali dosta grubo cijelu utakmicu, u nekim situacijama su sudačke odluke bile nadasve nevjerojatne (poput onog povlačenja Valinčića pred rubom 16 metara koje je bilo za žuti karton, a niti prekršaj nije suđen). I dojma sam da su nas tu izbacili iz ritma. A to si ekipa poput Dinama ne smije dopustiti, koliko god "neuigrana" bila.
    Drugi gol koji smo dobili je čisti poklon. Ono je tek gol iz ničega i smatram da je tu Nevistić morao riješiti stvar. Nemam riječi...

Znači, ovu tekmu je po zlu prošlo skoro sve što je moglo. Nije baš sve jer smo realizirali jedanaesterac. Da smo i to promašili, to bi bio vrhunac. Najveći problem je što se mnogima od nas aktivirao PTSP od prošle sezone. Koliko smo ovakvih utakmica tada pogledali? Jako, jako puno...

Brine me iskreno malo izostanak reakcije trenera na taktičke promjene protivnika. Indikativno je da je protivnik, slično kao prošlu utakmicu, uspio neutralizirati našu igru u drugom dijelu. Međutim, dojma sam da bi tu trener i stožer morali imati neki plan B (pa i C!). Nogomet je dinamična igra i jasno je ko dan da nećemo jedan Varaždin ili jednu rijeku "šamarati" svih 90 minuta kao što smo to činili prvih 45 minuta. Posebice zato što su i VŽ i Rijeka vjerojatno ekipe ranga top 5 SHNL-a. Ali mora postojati neka reakcija s naše strane. Ja je nažalost nisam vidio, a ako je i postojala onda je bila relativno mlaka.

Sve u svemu, prije će biti da smo pobijedili sami sebe nego što nas je pobijedio protivnik. Nekako mi se čini da ova utakmica nije smjela biti ona na kojoj ćemo ostati bez dva boda. Isto tako, jasno je da ne možemo baš svaku dobiti. Ajmo po redu. Kolo po kolo. Čisto da podsjetim sve ovdje prisutne, ovaj vikend se igra tek peto kolo i mjesec je rujan 2025. godine. Imamo još puno trave za pogaziti do svibnja sljedeće godine. Ne budimo kao neki koji svoje naslove (ili poraze) slave (ili oplakuju) već u rujnu. Saberimo se. Utakmica po utakmicu...
  • pjetlić
    132
    Ne znam, ja obozavam ove kisne tekme. Malo se pokisne, al ima nekaj posebno.

Nije bilo bas nikak za igru, al onakvo drugo poluvrijeme se nemre dogodit. Hoxha je po meni uljez u rosteru, to kaj on radi tj. ne radi nema smisla nikakvog. Nije on nikakav krivac za nista, al ne doprinosi nicemu.
  • veselko tenžera
    5.6k
    Pogledao sažetak, molim vas pogledajte reakciju naših igrača na izvođenju onog njihovog prekršaja za 1. gol. Ima baš dobra kamera, široki kadar.
    Beljo okrenuo leđa metar od lopte, Stojković popravlja kopačke, Ljubo šteta nazad, Vidović neko alibi mahanje rukicama i bez trke nazad. Još kad je i Miške zbog mahanja zakasnio, obrana na vjetrometini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.