• El Madrigal
    585
    neku izglednu i organiziranu priliku nisu stvoriliGeorginho

A baš prvi gol je iz uigrane akcije....pa i drugi...
  • Paggini
    67.3k
    Pogledao sažetak, molim vas pogledajte reakciju naših igrača na izvođenju onog njihovog prekršaja za 1. gol. Ima baš dobra kamera, široki kadar.veselko tenžera

Da, komentiralo se, dogodio se žestoki brain fart svih okolo, baš nevjerojatan splet okolnosti da nitko ne spriječi izvođenje i onda se latkoviću dogodi udarac kroz dva dobro postavljena bloka u sam kut. Baš ono, da mi jebeš mater. Svaka čast Latkoviću, daleko od toga, ali takav splet okolnosti se ne može i ne smije događati. Ako vidiš da obrana ili veza nisu postavljeni, stani ispred lopte ili ju uzmi u ruke da ju pomakneš malo, čisto da dobiješ tih sekundu dvije koje su dovoljne da se svi postave. Mislim, to svi oni znaju i bolje od mene, ali baš se dogodilo da su svi sjebali u tom trenutku.
  • Nogo
    9.1k

Kako je sudac dopustio da Varaždin izvede faul 2 metra dalje gdje je bio i padne gol?!
    Zašto sudac nije vratio loptu nazad????

S druge strane Stojkoviću je u 2 navrata vraćao loptu nazad.

Tražiti strane suce i gotovo.
  • Ritam Ulice
    1.8k
    Klub mora jebeno reagirat na ovo sramotno sudenje
  • Hnlovac
    3.2k
    za početak reagirajmo na kontre protivnika jer je drugo poluvrijeme bilo amatersko
  • hardek
    5.9k
    Što je nevjerovatno jer nam je defenzivna tranzicija u prvom poluvremenu bila savršena.
  • kadsemasazatalasa
    124
    Villar je naš najbolji igrač po znanju. Iz tog ograča pršti nogometno znanje. U duelu je nevjerojatno dobar. 2-3 puta ga suigracu nisu shvatili. Po meni on MORA bit u prvih 11.

Hoxha, taj ako uđe još jednom ja ću si zlo napraviti. Jel netko vidi u klubu da je riječ o igraču koji pojma nema. Nemoguće.

O ostalima sutra.

Laku noć Dinamov puče.
  • Infinity
    19.4k
    Prvo poluvrijeme je bilo odlicno i ocekivao sam rutinsku pobjedu. Drugo nikakvo. Varazdin je u drugom poluvremenu djelovao kao prvi pravi protivnik ove sezone. Da li je do njih ili do nas? S obzirom na prvo poluvrijeme, rekao bih da je ipak do nas.

Morali smo brzo zabiti drugi gol i ovo privoditi kraju. I nakon 1-1 nije bilo toliko nervoze, jer je bilo puno do kraja i stiglo se povesti. Umjesto 1-2 mi primilo gol iz centarsuta.

Jos kod 1-1 je usao, ali kod 2-1 primjecujem kako mi s Hoxhom u ekipi ganjamo nesto. Mislim da to ne ide, kadar mozda ipak nije dovoljno sirok. Koliko god mi neke protivnike trebali dobiti i s juniorima, Hoxha ipak nije dorastao ni gostovanju u Varazdinu, a cekaju nas puno teza gostovanja od ovog. Najgore je to sto ni Vidovic umjesto kojeg ulazi ne pokazuje puno.
  • marcio amoroso
    45.4k
    Mislim da ovako mokar nisam bio ni nakon Monaca :grimace:
    Čestitke @deda koji je u poluvremenu otišao pišati pa drugo gledao iskusno ispod prolaza

O tekmi sve ste rekli. Ja bih nadodao da Kova iz ovoga mora naučiti. Šablonske i uvijek iste zamjene te očigledni padovi idu njemu na dušu.

Da mi je netko ponudio 13 bodova u prvih pet kola prihvatio bi ih objeručke. Idemo sad dobiti Goricu pa kod tovara na derbi. Nema predaje.
  • znajdatevolimja
    1.6k
    Šteta kaj @Filip85 ima ban jer vjerujem da bi on jedini dovoljno cijenio opis, točnije usporedbu s kojom bih probao dočarati koliko sam mokar bio nakon tekme.

Zona uz odsutne
  • badjibadara
    7.3k
    Cestitke svima na jebenom istoku i jugu.
    Malo krova spasilo bi stvar. Nije ga bilo.
    Isprintajte ulaznice sa QR kodom kazu? Dva lika ih trgaju bez ocitavanja, mogao sam im i stranicu lidlovog letka uvaliti. Cetiri klinca kao nesto prepipavaju. Organizacija nije ni nula nego minus. Zeleni tepih do tribine? Pa povucite traku asfalta po tim rupama. I za sve to bi me bolio da smo dobili.
  • mlinchica
    3.8k
    Hoxha je po meni uljez u rosteru, to kaj on radi tj. ne radi nema smisla nikakvog. Nije on nikakav krivac za nista, al ne doprinosi nicemu.pjetlić

Ovo je valjda najtočniji opis koji sam pročitala.
    Nemreš ga krivit jer je on od samih početaka isti.
    Možda je imao dva, tri bljeska od kad je tu i to je sve.. promjena nema.
    A igra i dalje.
    :monkey:
  • NVKOD
    7.5k
    Naravno da nitko ne voli remi, ali barem veseli vidjeti reakciju pojedinih igrača nakon sučevog zvižduka. Vidi se da im nije najbolje sjelo i da su s pravom ljuti. To se voli vidjeti, uvijek mora biti glad za pobjedom.

Nadam se da im je ovo bila prava "pljuska" da nema opuštanja, upisivanja lakih bodova i stava "lako ćemo", već da treba još puno raditi. Prvo HNL pa onda Europa.
  • M94
    1.9k
    Sad kad sam dosao sebi od ove kiše, par zapažanja...

Kužim da se provjerenih 11 ne dira previše... al da se nekad ne može napravit neka rotacija u pm... Pa daj Vidovica na klupu jednu utakmicu, vidi se da nije bog zna sto...
    I Hoxha... dokle više jedno te iste izmjene?

Lik trebao otic i sad prvi jocker s klupe svaki put.
    Ne sviđaju mi se ove šablonske i alibij izmjene svaki put.

Imaš široki kadar, promjeni nekad nešto jbmu..

Nije smak svijeta al bezveze gubimo bodove, još smo poveli bili i čupanje na kraju, slabo.
  • Chempers
    819

Pa da, nema razloga ne vjerovati liku koji za dolazak svakog igraca u klub, svakog trenera i svaku ekipu kaže bit će to dobro. Jednom će i mega ćorava koka ubosti zrno.

Danas prvo poluvrijeme top, drugo teški flop. Ne znam kako smo uspjeli biti toliko loši nakon toliko dobrog prvog poluvremena, al osim Istre u svakoj utakmici smo imali ozbiljnih oscilacija. U neku ruku možda i dobro da se ne poleti previše nakon tih par utakmica i da se naprave korekcije prije početka EL.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.