• IceMan
    3.4k
    Jasno da se ne može sve pobjediti. Bar se nije izgubilo, na koncu. I da, kriminalan ulazak u drugo poluvrijeme.

Lako je biti general sad nakon bitke, al volio bih čuti objašnjenje da ti u 60.minuti vadiš van prvog strijelca, koji je duel igrač i ima jeben skok, i hvataš rezultat onda ubačajima…
  • Keyser Soze
    15.9k
    ali 5. je kolo, 50 novih igraca, novi trener, dogadjat ce se.Paggini

Ovo je problem u našem razmišljanju, mislim činjenica je, ali se ne želi prihvatiti. Svi ponavljamo da će biti kikseva i da je nova ekipa, ali je ekipa u koju je uloženo 20 milijuna eura da bude prvak nakon godine bez titule. Ovo nije ekipa koja ima previše vremena za tražiti se jer navijači očekuju titulu i ovaj Dinamo ju doslovno mora osvojiti.
  • Ritam Ulice
    1.8k
    Zasto nema izjava trenera?
  • Paggini
    67.3k
    Ovo nije ekipa koja ima previše vremena za tražiti se jer navijači očekuju titulu i ovaj Dinamo ju doslovno mora osvojiti.Keyser Soze

Pa jel misliš da ju neće osvojiti jer smo odigrali 2:2 u Varaždinu?
  • Thor
    688
    ....ponovit cu svoj prvi komentar od prije 5 dana..."Bum ponovil...cvrsti su i ove su dole primorce izdevetali i izvozali kontrama i kombinatorikom. Ozbiljna su ekipa i moramo samo jako s njima u kost :victory: "
    Jbg nismo pazili.
    Nije strasno,spasili smo bod i nadam se nekaj naucili
  • don
    15.5k
    tim da je ovo danas bilo s namjerom i to ocigledno.
    Nije nam on kriv za gubitak bodova, ali ne moramo niti zatvarati oci.
    Papastrumf

onda se ne nadam da nećemo oči zatvorit ni kod službenog reagiranja kluba.
  • NitkoBitan
    31.1k
    Jel bio netko na tekmi? Tko je ubacivao lopte na teren, na prijenosu se nije vidjelo?
  • Klenx
    8.5k
    Erceg je danas imao masu upitnih odluka i procjena prekršaja, ali ovo kod gola za 1:1 je lakrdija.
    Odvrtio sam sad snimku, faul je izveden najmanje 10 metara prema našem golu od mjesta gdje je napravljen.
    Samom pozicijom izvođenja preskočena je i izbačena iz igre cijela jedna naša linija.
    Mišić, Beljo i Vidović su bliže našem golu od mjesta na kojem se faul dogodio.
    Pozicija izvođenja prekršaja ih je lagano samo preskočila.
    Erceg cijelo vrijeme gleda prema lopti i ne reagira…
  • NVKOD
    7.5k
    Tko je ubacivao lopte na terenNitkoBitan

Ovo je postalo užasno iritantno, koja god strana to radila. Lijepo su u Premier ligi uveli da su lopte na kapicama i sam ju uzmeš, a da ne da te mali ball boyevi sjebu.

Rasporedi 5 kapica s loptama duž terena i igrač sam uzima loptu za aut, a ako slučajno ne bi bilo lopte na kapici, kazna za domaćina. Očigledno uvesti takvo nekakvo jednostavno pravilo je SF za HNS. Seljačka liga s krimi organizacijom na čelu.
  • GeneralNapoleon
    1.9k

Sa jedne strane je bizarno, sa druge strane mi nije zbog vec navedenih razloga. Kao prvo vjerujem da nitko od nas ne moze totalno hladne glave gledat na situaciju i onda naravno kad si frustriran i nervozan jer su ovi blizu i kiksas izbacujes te frustracije vise nego da su vec na minus pet pa si i opusteniji. Kao dok ucis za ispit pa dok je ispit daleko ti se i malo ucenja cini puno a dok je ispit sutra ti se puno ucenja cini malo.

Kao drugo smo vjerojatno svi malo ludi :lol:

Ali naravno ako cemo objektivno gledat je bizarno sto se pljuje vise dok su oni blizu jer njihova pozicija sa nasom igrom nema veze.
    Jedino sto bi se tu moglo navest je, da se mozda od ekipe ocekuje vise dok je gusto. Dok primis gol na 1:0 onda divljas, a dok ga primis na 5:0 ti je svejedno.

Ali se naravno slazem da je tek peto kolo pa objektivno jos nije neka panika. No pretpostavljam da smo svi prizeljkivali rano odvajanje od konkurencije sto se kak veceras izgleda nece bas dogodit. Pa zato razocaranje.
  • Keyser Soze
    15.9k
    Ne, ali ja osobno neću normalizirati ovakve kikseve. Gle, uloženo je oko 20 milijuna eura u ekipu, još ne igraš Europu, vrlo vjerojatno ćeš u nju krenut s minusom u domaćem prvenstvu. Neću normalizirati drugo poluvrijeme u Rijeci ili ovo danas, prvo s Vukovarom još koliko toliko. Danas si igrao s ekipom 5 puta jeftinijom od sebe, nisi pobjedio. Hoću dominaciju i pobjede, to očekujem od ovog Dinama i želim dominantno osvojenu titulu, a ne mučenja kao zadnje dvije sezone i ne želim da mi klubovi koji ne mogu dat više od 500k eura za pojačanja vise za vratom.
  • Mr Blue
    4.1k
    O svemu pomalo, nakon 40-ak pročitanih stranica...

Utakmica večeras u skladu s onim što smo gledali ove sezone. Jedno poluvrijeme rekao bih odlično, drugo baš loše. Do gola za 2:1 se nismo pojavili na terenu... No meni osobno je jasno da su nakon toliko transfera ovakve oscilacije skroz očekivane.

Slažem se da je Beljo trebao stati kod lopte kod faula za 1:1, da se linije poslože, ali eto... Gol za 2:1 je splet nesretnih okolnosti, ali i takve stvari se događaju. Nevistić je trebao biti na lopti, po meni.

Stojković danas prenervozan. Žuti potpuno opravdan, a ostaje velika žal za onim propuštenim udarcem. Ono se zabiti mora. Hoxha mi jednostavno ne ulijeva povjerenje, mislim da on nije taj dugoročno. Dobar je možda protiv protivnika iz donjeg doma HNL-a, pa neka me demantira i da je za nešto više.

No nisam jedan od onih pesimista, pa volim isticati i pozitivne stvari kojih je bilo. Gol Lisice je svakako jedna od njih te Kuletov golgeterski niz i nastavak priče o 25min po golu. Penal čist, realizacija super.

Bez obzira na dva primljena gola, mislim da je stoperski par opet odigrao jako dobru utakmicu. Žao mi je što je gol McKenne poništen, volio bih vidjeti famozne crte da vidimo na čemu smo.

Osim onog nerezonskog udarca na samom kraju, svidio mi se nastup Varele. Ima taj vic, nadam se češće ga vidjeti u akciji.

Mislim da nema razloga za bilo kakvu paniku. Duga sezona je pred nama i vjerujem da će momčad biti sve bolja. Ovo je bez sumnje maraton, a ne sprint. Prije početka sezone bih odmah potpisao 4-1-0 nakon prvih pet kola.

Sudac standardno loš, ali tu nema lijeka. Hrvatski sudci su generalno katastrofa, a situacija s VARom izvan funkcije je sramota za cijeli HNS. Šteta što se ništa neće promijeniti na bolje.

Za kraj, "fasciniraju" me reakcije navijača Dinama tijekom utakmice. Vjerujem da je dio forumaša pod cugom pa ajde, a s druge strane vjerujem da je među nama ovdje i solidan broj djece, pa svakako ne treba biti pregrub.

Razumijem da vam je stalo, ali ne smijete sebi dopustiti da vas preuzmu frustracije, strah i gorčina pa da u razmaku dva sata poslije totalne euforije potonete toliko nisko da vam se sve oko momčadi čini crno kao kosa u divojke Nike Bete. Postoji i mjesto i vrijeme za (konkretnu) kritiku, ali smatram da ova situacija poslije pet utakmica i 13 osvojenih bodova nakon totalnog remonta ekipe definitivno nije taj trenutak. Nadam se da ćete svoju energiju preusmjeriti u podršku dečkima na terenu jer Dinamo može puno bolje od ovoga i siguran sam da ćemo to pokazati.

I stvarno zadnja stvar, svaka čast svim Dinamovcima koji su po ovom pljusku bodrili ekipu s tribina. Ponos!
  • Crni86
    14.7k
    Sudjenje Ercega kriminalno. Na pocetku ove sezone je uzasan, s tim da je ovo danas bilo s namjerom i to ocigledno.
    Nije nam on kriv za gubitak bodova, ali ne moramo niti zatvarati oci.
    Papastrumf

Sudenje u svim kolima do sad je bilo uzasno i na nasu stetu, samo se tada nije spominjalo toliko jer smo pobjedivali. I to je najveca greska, trebali smo bit glasni. Trebalo se pricat o dva penala protiv osijeka, trebalo se pricat o penalu i crvenom protiv vukovara kao i o penalu protiv rijeke, xy ne dosudenih zutih rijeci i tucnjavi koju je dopustio kolaric. Ne da mi nismo bili glasni, nije se slovo dalo procitat o tome u novinama.

Moramo biti jako glasni i kad pobjedimo pa suci dopustaju da nas se udara, tuce i da se sve sudi kontra nas.

Iskreno se nadam da cemo stavit na stol temu stranih sudaca jer ovo je postao jako ozbiljan problem. Svako kolo suci sude kontra nas kako bi se izgledi slabije momcadi povecali i taj problem ce sve vise rast i rast. Nadam se da su ljudi u klubu toga svjesni.
  • NVKOD
    7.5k
    Nakon utakmice, trener Dinama Mario Kovačević komentirao je utakmicu na konferenciji za medije.

„Prvo poluvrijeme smo bili jako dobri, postigli pogodak i tražili drugi. Nismo ništa Varaždinu dozvolili u prvom dijelu. Nismo dobro ušli u nastavak i iz prvog konkretnog šuta Varaždina primili smo gol i uveli utakmicu u nervozu. Nismo se nakon toga nametnuli, prihvatili smo njihovu igru i dogodi se najgore, primili smo još jedan gol. Mogu pohvaliti svoje igrače jer su dobro reagirali, moramo biti zadovoljni da smo barem izjednačili, skoro smo i okrenuli. Ostaje žal što nismo prelomili utakmicu u prvom dijelu. Žao mi je što navijače nismo razveselili pobjedom.”

Kod prvog gola Varaždina Beljo nije spriječio izvođenje slobodnog udarca na centru, nakon kojeg je došlo do pogotka.

„Ljuti me to, ali mlada smo momčad. Ovo nam je škola, najgore je kad na svojim greškama učiš. Primili smo gol i okrene se cijela utakmica.”

Učinak zamjena?

„Brzo smo mijenjali kada smo primili golove, stabilizirale su nas. Varela i Bakrar su dobro reagirali, možda sam više od Hoxhe očekivao.”

Slijedi reprezentativna stanka.

„Imamo dosta reprezentativaca, ali bit će nas dovoljno za trening. Prvi tjedan imamo laganiju utakmicu u Senju, a nakon toga slijedi i Kup. Vjerujem da ćemo opet ući

Ždrijeb Europske lige?

„Bio sam fokusiran na Varaždin, imat ćemo sigurno svoju šansu i vjerujem da ćemo igrati dobro i doći do bodova.”

Bit će i više mogućnosti za rotacije.

„Za 10 dana kreće Kup, a onda i Europa. Svi će dobiti priliku, želim koristiti što više igrača. Više od ovoga nisam mogao rotirati jer smo pobjeđivali, a igrali jednom tjedno”, zaključio je Kovačević.
  • M94
    1.9k
    Top utakmica za gostovanje, kiše u hektolitrima i opet sve dobro popunjeno.
    Steta bodova al jbg, idemo dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.