• Zagreb1992
    2.6k

Imaju ok ekipu ..al opet ako Đalović sad izgubi protiv Hajduka vjerujem da će do tih utakmica uzeti nekog drugog ..Ili Sopića ili Zekića
  • Bosskovitz
    18.9k

Sparta je u kvalama u gostima izgubila od Rige i od Aktobea, dvije od tri tekme. Naravno da su favoriti, ali ne vidim po čemu bi bili veći favoriti od PAOK-a - a njih su dobili doma. Zeznut je ovaj novi sustav, na jednu tekmu se lako može iznenaditi, pogotovo doma.

Šahtar u gostima je već veći zalogaj, ali ovo nije nezamislivo.
  • Teofil Kateran
    3.1k

Ma ne kažem ni ja da je nezamislivo, samo mi Rijeka ne ulijeva povjerenje svojim igrama. Nisu baš puno pokazali u ovih 6 dosadašnjih utakmica. Pobjeda protiv PAOK-a doma je po meni više iznenađenje nego realnost. Ipak je prije 3 tjedna i jedan Shelbourne odnio pobjedu iz Rijeke. Uz sve to Rijeka nije ni u HNL-u bajna, sad na početku sezone nisu u nekoj formi. Igraju dobro samo na mahove, npr. 2. poluvrijeme protiv nas.
  • Infinity
    19.4k
    Kod Rijeke se nikad ne zna sto se moze ocekivati, a to su dokazali i u ovim kvalifikacijama. Izgube kuci od anonimusa, pa ih rijese u gostima. Dobiju kuci PAOK, pa fasuju pet komada vani.

Ja mislim da oni kuci mogu dobiti svakoga, ali za gostovanja nisam siguran. Noah i Lincoln bi trebali biti pobjedivi nekom normalnom klubu, ali mislim da Rijeka moze dobiti na Gibraltaru, ova dva gostovanja ako ugrabe bod bit ce dobro.

Tesko je prognozirati, rekao bih 6 do 15 bodova :lol: U svakom slucaju mislim da ce se ugurati nekako medju 24.
  • bbzg
    163
    Kaze Globanova ekipa na Twitteru da je Rijeka dobila 6. najlaksi zdrijeb od svih 36 klubova.
  • dd29
    783
    Rijeka i legia dobili 5/6 istih protivnika. Jedina razlika aek larnaka/samsunspor.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.