• Sajla
    24.8k
    Sat vremena je vremenska razlika. — Mali dioničar

Ne znam jesam ja pijan, neispavan ili kaj, ali... Na koju vremensku zonu se odnosi 8.50, a na koju 9.22?
    Krenuli u 8.50 po lokalnom vremenu iz Rijeke - u Grčkoj je tada već 9.50, dakle nisu mogli sletjeti u 9.22 po grčkom vremenu, nego po našem = let 32 minute.
    Ako je polazak iz Rijeke u 8.50 iskazan po grčkom lokalnom vremenu, valjda je i dolazak prikazan po grčkom vremenu, pa opet ispada 32min leta.

1h 32 min bi dobili jedino ako je polazak iz Rijeke u 8.50 izražen po grčkom vremenu (to je 7.50 kod nas), a dolazak u Solun u 9.22 po hrvatskom vremenu (to je 10.22 kod njih). Ali to je skroz besmisleno :gasp:

Idem još nekaj popiti, možda bude mi jasnije :lol:
  • Medvedgrad
    974
    Udaljenost je 850+ kilometara.

Da bi se stiglo za 32 minute, brzina bi morala biti nadzvučna.
  • KtcGoat
    8k
    Lakse bi skuzio one grafove za igrace nego ovo sada.
  • Zagreb1992
    3.9k

Amer ima više klubova u vlasništvu ali prije će se Rijekom do europe nego sa Škotima ili Bournemouthom

Iako treba prvo ponuda stići na Rujevicu za kupnju Rijeke
  • Droljo
    32.4k
    Da bi se stiglo za 32 minute, brzina bi morala biti nadzvučna. — Medvedgrad
    Možda su išli Concordeom...
  • mali M
    10.9k
    Ma meni su to najgluplje isprike, kao da putuju zaprežnim kolima preko Anda, a ne da se voze u komfornom busu 3 sata sa svim mogućim dodacima i željama.. nadam se da će preživjeti tako strašnu stvar... A ako je novim vlasnicima to problem mogu i avionom za manje od sat vremena rijeka-split... Kakvo prenemaganje je to putovanje postalo ko da nose cigle na leđima a ne da drijemaju 3 sata u busu
  • rokikaciga
    18.8k
    Jebote ak je Jakir dobio pedalu nakon Bayerna, ne znam kaj se ceka sa Daletom. Ovo je puno veca sramota nego Bayern

Edit - posto ocito moram napisat...da zajebavam se
  • Droljo
    32.4k
    Jebote ak je Jakir dobio pedalu nakon Bayerna, ne znam kaj se ceka sa Daletom. Ovo je puno veca sramota nego Bayern — rokikaciga

Jel se zajebavaš ili šta?
    Jakir sa 2:0 iz Zagreba na istom mjestu dobio 5 komada...
  • Jurki
    27.9k
    Iako treba prvo ponuda stići na Rujevicu za kupnju Rijeke — Zagreb1992

Kaj to nije rijeseno? Sad mi nis nije jasno.
  • Mali dioničar
    21k
    Ne znam jesam ja pijan, neispavan ili kaj, ali... Na koju vremensku zonu se odnosi 8.50, a na koju 9.22?
    Krenuli u 8.50 po lokalnom vremenu iz Rijeke - u Grčkoj je tada već 9.50, dakle nisu mogli sletjeti u 9.22 po grčkom vremenu, nego po našem = let 32 minute.
    Ako je polazak iz Rijeke u 8.50 iskazan po grčkom lokalnom vremenu, valjda je i dolazak prikazan po grčkom vremenu, pa opet ispada 32min leta.

1h 32 min bi dobili jedino ako je polazak iz Rijeke u 8.50 izražen po grčkom vremenu (to je 7.50 kod nas), a dolazak u Solun u 9.22 po hrvatskom vremenu (to je 10.22 kod njih). Ali to je skroz besmisleno :gasp:

Idem još nekaj popiti, možda bude mi jasnije :lol:
    — Sajla

Ne brini Sajla, sve je ok.

Pri kupnji zrakoplovne karte se navode lokalno vrijeme polaska te lokalno vrijeme dolaska u destinaciju.

Zato osim tih informacija, piše i samo trajanje leta kad kupuješ kartu.

Tako da su krenuli iz Rijeke u 8:50 po hrvatskom satu, a stigli u Solun u 9:20 po tamošnjem što će reći u 10:20 po hrvatskom što znači da je let trajao cca sat i pol.

Ako kolege vele da je u pitanju udaljenost od 850 km, a da standardna brzina zrakoplova na standardnoj visini od cca 11.000 metara iznosi 700 km/sat, uz devijacije brzine pri polijetanju i slijetanju, mogli bismo zaključiti da je kalkulacija u redu.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    9:20 po tamošnjem što će reći u 10:20 — Mali dioničar

Buraz ovo nemre bit, u Grčkoj je sad 9:44, pa oni su istočnije :lol:
  • rokikaciga
    18.8k
    Ja citam ove kalkulacije i nije mi dobro :lol:

Ne znam jesam li lud, zbunjen ili samo mamuran
  • jedan u nizu
    20.2k
    Buraz ovo nemre bit, u Grčkoj je sad 9:44, pa oni su istočnije — Tvrdica McTvrdi

Nadam se da si samo sarkastican :sweat:
  • rokikaciga
    18.8k
    Fizicki je nemoguce da se krene u 8:50 po nasem vremenu (9:50 po grckom) i da se dode u 9:25 po grckom vremenu (8:25 po nasem vremenu).
  • vjeko1701
    30.3k
    Fizicki je nemoguce da se krene u 8:50 po nasem vremenu (9:50 po grckom) i da se dode u 9:25 po grckom vremenu (8:25 po nasem vremenu). — rokikaciga

1200px-DeLorean_Replica_Kovacs_Time_Machine.png
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.