• NitkoBitan
    31k
    Cek kaj se sa Kantridom cekamo neki update obecanja...
  • NKDZ86
    5.5k
    A koliko love je dobio?

Edit: kak je on postao vlasnik rijeke uopće?
  • NitkoBitan
    31k
    Oko 50 milijuna za 70% dionica kluba i Ruju po medijima. Iako koliko se napuhuju cifre za igrace Rijeke ne bih se zacudio da je manje od toga.
  • Facke
    6.5k
    Ak budu amerikanci dale ovak poslovali nebu se za Rijeku pune premenile. Oni ozbilne glediju jedine Bournemouth.
    A ove ostale , bas sam se isel male informerati, mi zgleda ko da su klubi teri sluziju same za transakcije novca.
    Si njihovi klubi v europe , osim Bournemoutha, su zajedne potrosili 6/7 miljuna eura na transfere i iste tulike imaju od dobitka od prodaje. Nis specijalne ameri ne delaju osim da bereju debelu lovu prek Bournemoutha. Istina je da ti klubovi nemoraju odma prodavati igrace ali da su negde ozbilne ulozili osim u Engleze, nisu.
  • pešća
    482
    Mišković je prodao Rijeku uz uvjet da će Amerikanci uložit barem 15 milijuna eura godišnje u Rijeku, takva se barem PR priča prodaje preko medija bliskih Miškoviću :rofl:

Sve iz ljubavi prema klubu, ja sam se jednostavno rastopio. Takve poteze od gospodina koji bi je nedavno govorio "svi i sve na prodaju"...

Kad se podvuče crta u 12,13 godina vladavine osvojili jedan pošteni naslov prvaka, prošle sezone sami ne znaju kako su došli do istoga i to se već sada vidi kakve rezultate imaju sa istom ekipom. Europskih uspjeha nemaju. Prevario Riječane, uvalio im ga sa Kantridom sazad, ostali bez doma, bez identiteta. Brzo se zaboravlja da ga se tjeralo iz kluba jedno deset puta, nije se smio pojavljivat izvan lože na stadionu.

Ja da sam Riječanin nit bi plakao za Miškovićem a pogotovo ne bi dočekivao neke Amere kao čarobnjake sa magičnim štapićima.
  • Dadox
    851
    Površno i banalizirajuće.Da ne kažem smiješno.Čovjek je digao klub,izgradio stadion i osvajao trofeje koje Rijeka prije nije.Ne postoji slučajni prvak.Klub je odlično vođen i posložen,a sve ostalo su priče za malu djecu.Uozbilji se!
  • vjeko1701
    18k
    Europskih uspjeha nemaju.pešća

S ovim se ne mogu složiti. 5 skupina UEFA natjecanja.
    U pretkolima izbacili između ostalih i Stuttgart, RBS kao nenositelji.
    U grupama pobjede nad - Standardom, Feyenoordom, Milanom, AZom.
    Remiji sa: Betisom, Lyonom, Sevillom, AEKom, Sociedadom.

Klub koji prije toga nikada u povijesti nije igrao grupnu fazu nekog natjecanja. Štoviše, svega su 8 puta sudjelovali u nekom UEFA natjecanju. U periodu ovih 5 grupnih faza nitko iz HNL-a osim Dinama nije sudjeovao u istima.

Prevario Riječanepešća

Klub na rubu stečaja koji igra na raspadnutom stadionu i visi mu ispadanje u 2. HNL pretvorio u uvjerljivo 2. najuspješniji klub u Hrvatskoj. Jedini koji je pokraj Dinama u zadnjih 20 godina osvojio naslov, duplu krunu i igrao grupne faze UEFA natjecanja. Moram biti iskren, da bar mene neko tako prevari u životu.
  • Navijač Dinama
    10.4k
    A koliko love je dobio?NKDZ86

Bio je nacional pisao oko 40 milki, kasnije ide priča da je i 50ku zaradio+ ovo što je @pešća napisao.
  • Tvrdica McTvrdi
    1.8k
    Kad se podvuče crta u 12,13 godina vladavine osvojili jedan pošteni naslov prvaka, prošle sezone sami ne znaju kako su došli do istoga i to se već sada vidi kakve rezultate imaju sa istom ekipom. Europskih uspjeha nemaju. Prevario Riječane, uvalio im ga sa Kantridom sazad, ostali bez doma, bez identiteta. Brzo se zaboravlja da ga se tjeralo iz kluba jedno deset puta, nije se smio pojavljivat izvan lože na stadionu.pešća

Ove priče su uvijek super iz perspektive navijača Dinama. Navijači svih drugih klubova bi dali guzice da njihov klub ponovi pola kao Rijeka u narednom desetljeću (uključuje i magarad). Malo poštovanja čovjeku koji je odradio veliki posao. Da su bar svi hrvatski poduzetnici u svojim sektorima 10% Miškovića, ovo bi bila puno bolja zemlja.
  • Mathiasovi Chageri
    6.2k
    Kad se podvuče crta u 12,13 godina vladavine osvojili jedan pošteni naslov prvaka, prošle sezone sami ne znaju kako su došli do istoga i to se već sada vidi kakve rezultate imaju sa istom ekipom. Europskih uspjeha nemaju. Prevario Riječane, uvalio im ga sa Kantridom sazad, ostali bez doma, bez identiteta.pešća

Jebo me dan kad sam naučio čitati. Možda bi izbjegao ovu jalnu mitomaniju. Dva naslova prvaka, četiri Kupa u 12 godina, četiri skupine Europske lige za klub koji ima godišnji budget od 15 milja eura i klub koji se raznoraznim čudesima spasio od ispadanja u drugu ligu i dolaskom Volpija i Miškovića doslovno stečaja.

Vidim da je dosta ekipe rođeno doslovno jučer pa je zaboravilo da je Čagalj, Čulina, Čaval i ostatak dream teama izbjegao drugu ligu samo zbog smanjenja HNL-a sa 16 na 12 ekipa i preokretom protiv Karlovca u zadnjem kolu.

Mišković je spasio Rijeku od doslovno gašenja, doveo luzerski klub do dva naslova prvaka, europskih natjecanja i šamaranja Dinama sa 4 puta većim proračunom, izgradio im kamp i novi stadion i moli okolo po svijetu da im se sagradi Kantrida. Kad se podvuče crta, impresivno.
  • Mlađi referent
    14k
    Ma rijetko koje društvo ima toliko debilne rasprave o nogometu kao ove kaj se vode kod nas. Ne postoji kvalitetan content. Samo mitovi.

Da, Mišković prevario Rijeku, Bože.
  • Jurki
    19.2k
    znaci sjasi kurta da uzjase murta. Nk protocni bojler Rijeka?
  • Zg123
    2.4k
    Mogli bi fritulasi natrpat rijeku
  • hardek
    5.8k
    Ja se nadam da će ih Đale nabrijat sa spikom zadnja tekma pred otkaz, ono dajte mi još jednu za dobra stara vremena
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet