Sat vremena je vremenska razlika. — Mali dioničar
Možda su išli Concordeom...Da bi se stiglo za 32 minute, brzina bi morala biti nadzvučna. — Medvedgrad
Jebote ak je Jakir dobio pedalu nakon Bayerna, ne znam kaj se ceka sa Daletom. Ovo je puno veca sramota nego Bayern — rokikaciga
Iako treba prvo ponuda stići na Rujevicu za kupnju Rijeke — Zagreb1992
Ne znam jesam ja pijan, neispavan ili kaj, ali... Na koju vremensku zonu se odnosi 8.50, a na koju 9.22?
Krenuli u 8.50 po lokalnom vremenu iz Rijeke - u Grčkoj je tada već 9.50, dakle nisu mogli sletjeti u 9.22 po grčkom vremenu, nego po našem = let 32 minute.
Ako je polazak iz Rijeke u 8.50 iskazan po grčkom lokalnom vremenu, valjda je i dolazak prikazan po grčkom vremenu, pa opet ispada 32min leta.
1h 32 min bi dobili jedino ako je polazak iz Rijeke u 8.50 izražen po grčkom vremenu (to je 7.50 kod nas), a dolazak u Solun u 9.22 po hrvatskom vremenu (to je 10.22 kod njih). Ali to je skroz besmisleno :gasp:
Idem još nekaj popiti, možda bude mi jasnije :lol: — Sajla
9:20 po tamošnjem što će reći u 10:20 — Mali dioničar
Buraz ovo nemre bit, u Grčkoj je sad 9:44, pa oni su istočnije — Tvrdica McTvrdi
Fizicki je nemoguce da se krene u 8:50 po nasem vremenu (9:50 po grckom) i da se dode u 9:25 po grckom vremenu (8:25 po nasem vremenu). — rokikaciga
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.